Şimdi Ara

Amnesia: The Bunker (2023)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Frictional Games yeni oyunları Amnesia: The Bunker'ı duyurdu. 2023 yılının mart ayında çıkacak. Büyük sürpriz oldu benim adıma ve çok sevindim.



    frictionalgamesyoutube
    Coming to PC and Consoles March 2023 - Wishlist today! https://store.steampowered.com/app/1944430/Amnesia_The_Bunker/ Amnesia: The Bunker is a first-person horror game from the makers of SOMA and Amnesia. Left all alone in a desolate WW1 bunker with only one bullet remaining in the barrel, it’s up to you to face the oppressing terrors in the dark. Keep the lights on at all costs, persevere, and make your way out alive. Stay tuned for more updates in the coming weeks, we got some really cool things to show you. Twitter: https://twitter.com/frictionalgames Instagram: https://www.instagram.com/frictionalgames/ #AmnesiaTheBunker
    https://www.youtube.com/watch?v=OxLSsDmtj-U



  • Konu hayırlı olsun. Frictional Games her ne kadar ismini Amnesia ile duyurmuş olsalar da benim gönlümde SOMA ile yerleri çok ayrıdır. Keşke Amnesia serisi üzerinden gitmek yerine SOMA benzeri bilim kurgu işlerine devam etselerdi. Amnesia kısmında ise en sonra Rebirth ile ortalama ama keyifli bir iş çıkarmışlardı. Şahsen Bunker umarım Dark Descent'e oldukça benzer diyorum çünkü özellikle atmosfer ve korku anlamında harikaydı.


    Bu arada oyun ilk günden de Game Pass'e geliyor.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 1 Aralık 2022; 22:13:50 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    İnsanlar öyle b.k püsür oyunlara hype yapıyor ki benim gibi birini görmek güzel. Soma bence Frictional Games standartları için bile üst düzey bir işti. Hoş ben Penumbra oyunlarının verdiği yalnızlık hissini hiçbir şeye değişmem. Rebirth ise bana kalırsa potansiyelinin altında kalan bir oyundu. O oyunda gerçekte yapmaları gerekeni bu oyunda yapıp ortaya çok iyi bir iş çıkarabilirler. 1. dünya savaşı sırasında bir sığınakta mahsur kalma fikrinin kendisi bile dehşet verici. Fragman bile tüylerimi ürpertmeye yetti. Mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum. Çıkar çıkmaz fiyatına bakmaz yapıştırırım. Tanshaydar yamasını hazırlayınca da oyuna dalarım. 





  • Frictional Games değeri bilinemeyen ekiplerden birisi. Yaptığı işler oldukça başarılı ve sektöre yön veren türde. Büyük firmaların ilham kaynağı. Ekibin en başarılı yapımı olan Soma beni çok etkilemiş ve uzun süre etkisinden çıkamamıştım. Bilinci ve benliği sorgulatan efsane bir yapımdı.

    Yeni bir Amnesia oyununun duyurulmasına çok sevindim. Son çıkan oyun her ne kadar çok beğenilmemiş olsa da severek oynamıştım. Yapmak istediğini başarılı bir şekilde yapmıştı. Merakla bekliyorum yeni oyunu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebirth çok güzeldi bunu da merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİNİMUM:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bits
    İşlemci: Core i3 / AMD FX 2.4Ghz
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: OpenGL 4.0, Nvidia GTX 460 / AMD Radeon HD 5750 / Intel HD 630
    Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
    ÖNERİLEN:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bits
    İşlemci: Core i5 / Ryzen 5
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: OpenGL 4.3, Nvidia GTX 680 / AMD Radeon RX 580 / Intel Xe-HPG
    Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'ta en çok etkileşime giren takipçilerinden biri olarak rozet vermiş bana Frictional Games. Gerçi bunu Facebook otomatik mi veriyor bilmiyorum da çok hoşuma gitti. 

  • Oyun 16 Mayıs'a ertelenmiş. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    He ya kötü oldu. Hastalık geçiriyormuş ekip, zaten ufak bir ekip olduğumuz için bu haftalık süreci geliştirmeyi epey etkiledi demiş minnoşlar. 


    Minnoşlar iyi zam yaptılar ama oyunlarına bu arada. Bu da 300 liradan falan gelir artık.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Erteleme sebepleri ufak bir tebessüm ettirdi. Umarım iyi bir oyun çıkar. Bu arada AA seviyesinde çıkarırlarsa en az 400 den kapı açar diyorum. Türkiye de Amnesia serisi ile birlikte iyi kazandılar diye tahmin ediyorum. Tanınırlıkları da yüksekti ama bu zamlar sebebiyle azınlık hariç kimse dokunamayacak bile oyunları. Yazık oldu bizim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem gereksinimleri açıklanmış.

     

    Minimum

     

    - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

    - İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bit

    - İşlemci: Core i3 / AMD FX 2.4Ghz

    - Bellek: 4 GB RAM

    - Ekran Kartı: OpenGL 4.0, Nvidia GTX 460 / AMD Radeon HD 5750 / Intel HD 630

    - Depolama: 35 GB kullanılabilir alan 

     

    Önerilen 

     

    - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

    - İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bit

    - İşlemci: Core i5 / Ryzen 5

    - Bellek: 8 GB RAM

    - Ekran Kartı: OpenGL 4.3, Nvidia GTX 680 / AMD Radeon RX 580 / Intel Xe-HPG

    - Depolama: 35 GB kullanılabilir alan 



    m.bolumsonucanavari.com
    Amnesia: The Bunker PC Sistem Gereksinimleri
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amnesia_The_Bunker_PC_Sistem_Gereksinimleri-116668.htm




  • Her ne kadar bu oyun için çok heyecanlı olsam da stüdyonun hali hazırda 3 senedir yeni grafik motorlarıyla geliştirdiği büyük bir oyun var. Bu yüzden Rebirth bunca yıldır bekleyişin ardından beklentileri karşılayan bir yapım olmadı. Dikkatli inceleyince üzerine o kadar uğraşılmadığı anlaşılıyordu. Ayrıca Rebirth'in dosyalarında silah mekanikleri, bomba mekanikleri vesaire var ama kullanılmamış.


    The Bunker ise Rebirth'te kaldırdıkları mekaniklerin eklendiği 1-2 sürecek fakat tekrar oynanabilirliği yüksek bir oyun olacak tahminen. Yeni gelen hikaye videosu da bunu kanıtlar nitelikte. "Yeterli patlayıcıyı elde et ve sığınaktan kaç."


    Fakat bu sefer Rebirh'te yaptıklarının tam tersini yapıp özgürce davranıyor ekip. Rebirth'te o mekaniklerin kaldırılma sebebi asıl formülü bozuyor olmasıydı, şimdi adamların umurunda değil. Resident Evil tarzı hatta ondan daha kısıtlayıcı bir envanter sistemi bile getirmişler. Üç veya dört slotluk olacak büyük ihtimalle. Baya ilginç yeniliklere yol açacak bu oyun ama bahsettiğim olaylar yüzünden de pek bir beklentim yok. Hem Rebirth'ten artan mekaniklerin kullanılması, hem de asıl odaklarının bu oyun olmaması moralleri biraz bozuyor.


    Ama bi geniş yelpazeden düşününce de bu insanlar 3 kişilik ekiple Penumbra gibi bir başyapıtı ortaya çıkarmış insanlar. O yüzden The Bunker'da tam olarak Penumbra tadında bir şey olabilir, hatta Penumbra'dan daha eğlenceli kafalarda bir şey olacaktır muhtemelen. Bekleyip göreceğiz bakalım   





  • frictionalgamesyoutube
    https://store.steampowered.com/app/1944430/Amnesia_The_Bunker/ Overcome fear, persevere, and make your way out alive. In this gameplay demonstration of Amnesia: The Bunker we show an in depth look of the game’s dynamic and immersive ways to tackle survival. Amnesia: The Bunker is launching May 23rd Twitter: https://twitter.com/frictionalgames Instagram: https://www.instagram.com/frictionalgames/ #AmnesiaTheBunker
    https://www.youtube.com/watch?v=jvUV3Hh6b0g

    Sahi az kaldı buna da.

  • Bu oyun yine bir sıkıcı yürüme simülasyonu mu yoksa ufak da olsa bir combat falan var mı?

  • Gene ertelenmiş 2 hafta 6 haziranda çıkacak. 

  • Demo yayınlanmış.

  • Tam zebercetlik bir oyun.

  • Yarım saat oynadım, bitirmedim. Harita sistemi gelmiş, haritanın merkezi diyebileceğimiz bir jeneratör odası var. Jeneratöre benzin bulup koyarsak sığınağın ışıkları yanıyor diğer türlü karanlıktayız. Jeneratör odasına dönüp odadaki tavan lambasına tıklarsak da ilerleme kaydediliyor. El fenerinin süresi çok kısa ve gürültülü çalışıyor. Gürültüsünü de geçtim çok kısa sürede enerjisi tükeniyor. İyi mi yoksa kötü bir tercih mi emin olamadım. İkide bir şarj etmek sıkabilir. Genel olarak türün üzerine ekstra pek bir şey koymamış bir Amnesia oyunu olarak duruyor. 1. dünya savaşı sırasında bir sığınakta mahsur kalma fikri kafadan +3 puan eklese de oyunun süresine bağlı olarak, bu türün suyunu da sıktığım için beni bir miktar hayal kırıklığına uğratabilir gibi görünüyor. İlk izlenimim pek iç açıcı olmadı.

  • Beklediğim oyunlardan ama demo sadece steame özelmiş. Keşke Xbox'a da çıksaymış. Acaba Linux Mint uyumlu mudur? ya da neyse full oyunu bekleyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.