Şimdi Ara

Samsung akıllı saat ve kulaklıklar, 'kendin tamir et' programına eklenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung akıllı saat ve kulaklıklar, 'kendin tamir et' programına eklenebilir
    Samsung’un yaptığı yeni marka başvurusu, şirketin kendi kendini onarma asistanı adında yeni bir mobil uygulama üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.



    Mobil uygulama geliştiriliyor



    Self Repair Assistant, Samsung tarafından akıllı saatler, tabletler, cep telefonları ve kulaklıkların kendi kendi kurulumu ve kendi kendine bakımı için telefonlara yönelik bir bilgisayar uygulaması yazılımı olarak tanımlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung, "kendin tamir et" programı kapsamında yedek parça satışına başladı



    Samsung, kendi kendine tamir programını yaz aylarında Amerika’da başlattı. Program, Amerika’daki Galaxy telefon kullanıcılarına kendi cihazlarını orijinal parça ve ekipmanlarla onarım imkanı veriyor. iFixit ile iş birliğiyle başlatılan kendin tamir et programında kullanıcılara cihazı nasıl tamir edecekleri hakkında da detaylı bilgi veriliyor. Ancak bu program, Galaxy S20 serisi, Galaxy S21 serisi, Galaxy Tab S7 Plus gibi belli Samsung telefonlar ve tabletlerle sınırlı. Kullanıcılar, artık Galaxy saatlerini ve kulaklıklarını da tamir edebilecek gibi görünüyor.






    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-may-release-self-repair-assistant-mobile-app-for-diyers/







  • Gereği yok ama neden olmasın. En azından orijinal parça tedariği sağlamış olur.

  • Çok uyanık ya bu firmalar, kendin tamir etmeye çalışınca eminim yapılandan daha fazla bozuyorlardır[Elektronik teknikeri olduğum için bundan eminim] :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 30 Kasım 2022; 01:15:26 >
  • Garanti kapsamında yolladığım telefona BDH yamulmuş gerekçesiyle tamir için 1350TL istedi. Ekranı değiştireceklermiş. Telefonu geri aldım ve düz zemine koydum kesinlikle milim yamulma yok. Ve telefonun açılmama sorununu hintli kardeşlerimizin videoları sayesinde 140TL'ye kendim tamir ederek çözdüm. M51 telefonların şarj soket bordu lehim atması yaparak anakarta gerekli elektriği yollayamıyor. Sarj soket bordu değişince işlem tamam. Ama sözüm ona yetkili servis BDH'a göre ekran yamuk ve değişecek.

    Allah düşürmesin. İşim gücüm olmasa nitelikli dolandırıcılık davası açardım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.