Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 25 Ağustos 2023; 4:51:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 14) Elinde telefon olduğu için mala bağlayanlar. Bunları yüz metre öteden anlarsınız, önünüzde seyrederken anlamsız yere frene basarlar, şeritte sağa sola kayarlar, bariz beyinleri ambale olmuştur. Altlarında son model araba varken bluetooth falan kullanmazlar telefon ellerinde böyle mal gibi hareket ederler. Lanet bir cinstir bunlar.
  • 14) Elinde telefon olduğu için mala bağlayanlar. Bunları yüz metre öteden anlarsınız, önünüzde seyrederken anlamsız yere frene basarlar, şeritte sağa sola kayarlar, bariz beyinleri ambale olmuştur. Altlarında son model araba varken bluetooth falan kullanmazlar telefon ellerinde böyle mal gibi hareket ederler. Lanet bir cinstir bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 22 Kasım 2022; 23:7:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayesque kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Gerçekten çok popüler bir maddeyi atlamışız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomboş yolda soldan 100 ile gidenler. Arkadan 140 150 ile gelirsin yol istersin yol vermezler, sağa geçeyim de geçiyim dersin sonra sağ şeride geçerler. Sonrasını biliyorsunuz zaten.


    Sinyal filan vermeden şerit değiştiren kamyoncu ve tırcılar. Bunlar çok tehlikelidirler, çok dikkatli olmak lazım ne yapacakları belli değildirler. Bir keresinde sağdan hafriyat kamyonu yeşilde geçti bende biraz arkasından soldan geçiyordum ki önüme kırdı direk, frene abanmasan kamyona giriyordum. Çok güzel şeyler söylemiştim o şoför hakkında.

    Uzun yollarda kamyon tır vs. görürsem soldan geçiyorsam eğer sellektörü görebilecekleri kadar hava karardıysa sellektör atıp geçerim, gündüzse hızımı düşürürüm öyle geçerim.



    Motorculara ek en arkadan şerit çizgisinden gelip ışıklarda öne geçenler. Bunları da güzel anıyorum.


    Sinyal vermeyen tipler, özellikle yol hem sağa hem sola hem de düz gidiyorsa sende karşıdan geliyorsan ya durup beklemek zorundasın ya da karşıdakinin hangi tarafa döneceğini kestirmek zorundasın. Bakıyorsun bu düz gidecek diyorsun hop sola ya da sağa kırıveriyor. Boşu boşuna trafiği tehlikeye sokuyorlar.


    Sağına soluna bakmadan kapı açanlar, bu yüzden kaza yaptı eşim.


    Kaldırım yol nedir bilmez yayalar, sağına soluna bakmayıp yola atlarlar özellikle ufak yerlerde yolu kendilerininmiş gibi kullanırlar. Kaldırımlar boş kalır, özellikle sağına soluna bakmadan yola atlayanları çok anarım.


    Yolun ortasından duranlar, özellikle küçük yerlerde lap diye yolun ortasında dururlar birini indirip bindirirler. Bunların bir gelişmiş versiyonları daha vardır, bunlar yolun ortasında durup arkadaşını filan görünce sohbet ederler.



    Sol şeritten tın tın tın giden bayan şoförler. Boş yolda neyse de dolu trafikte sol şeridi kapatırlar ve ne yaparsan yap yol alamazsın bu bayanlardan. Sellektör, korna filan umurlarında değildir zaten. En sonunda vazgeçip sağa boş olunca geçersin onu geçince de sola geçip yoluna devam edersin. Bunu 1 kere eşimde yaptı uyardım zaten, solda yavaş gideceksen sol şeride geçme diye hep uyarırım. Kendimde çok karşılaştım bu olayla, hatta eşime de diyordum öndeki kesin bayan diye dediğim de çıkıyordu.



    daha aklıma geldikçe yazarım.





  • Sinyal vermeyenlerde var hocam.

    Ya aslında kurallar belli kaideler belli. Fakat nasıl oluyorda hangi psikolojik durum buna uymaya engel oluyor anlam veremiyorum.

    Şoförlüğü en iyi olan kişi bence kurallara uyan sürücülerdir. Kurallara uyan sürücü gördüğümde trafikte dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkısını dinler gibi oluyor insan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şerit değiştirmek için sinyal verdiğinde seni şeride sokmamak için gaza basanlar.

  • Sol şeriti işgal etmelerine ayar oluyorum keşke 200 bin lira cezası olsa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.