Şimdi Ara

Biraz Tavsiye verir misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilmiyorum beyler hayatta neden istemediğimiz olayların başımıza geldiğini.Yazacaklarım cidden flood değil hayatımın suan ki evresinde yasadıklarım ve cidden anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazma ihtiyacı hissettim.Umarım aranızdan bana tavsiye verecek insanlar çıkar.Cunku buna cidden ihtiyacım var.

    Şimdiden söyleyeyim daha üniye yeni başlamışşın vs tarzında seyler demeyin içinde bulunduğum duruma odaklanın.

    Üniversitenin ilk günü bir kızla tanıştım.Hanım hanımcık kendi halinde benim için ise tanışmaya başladıktan sonra dünyanın en güzel kızı oldu ama erken davrandım sanırsam.

    Benim sevgililik felsefem ciddi düzenli bir ilişkiden geçiyor çünkü yapım gereği bunun bana daha uygun olduğunu düşünürüm ve hala daha öyle olduğunu düşünüyorum.evet eski kafalı olabirim ama cidden sevdiğim kıza bağlanmak disarıya karşı olan duygusuz ciddi sert durusumu bi kenera bırakıp onunla cocuk olabilmek istedim hep.Ego artniyet bir kenara masumiyet ve saflığım ile yaklaşmaktan yanayım.

    Okulun ilk günü tanıştık ve otobus beklerken aynı yerde kaldığımız için ona eşlik edebileceğimi söyledim numaramı istedi bende aldım aynı şekilde ve o gün az bir sohbet ile gideceğimiz yere kadar gittik ve ayrıldık.Ertesi gün kendisi mesaj ile dersten kaçtan çıktığımı sordu ve onun dersi erken bitmesine rağmen bekleyeceğini söyledi.ilk 1 hafta ben onu o beni bekledi okulun etkinlikleri oldu onlara katıldık ve birbirimizi tanımaya başladık.

    Daha sonrasında geceleri wp den konusurken bana birsey diyeceğini ve bunun önemli olduğunu söyledi.Bakire olmadığını ve ilişkiye baslamadan bunu bilmemi istediğini söyledi ve konusmak istemez isem saygı duyacağını belirtti.

    ben kendimi sevdiğim insana saklayan biri olduğum için bu durumu biraz yadırgadım ama benden özür diledi seni tanısaydım cidden istemezdim dedi.Birkaç cümle methiye dizdi ve cinsellik onun için sıradan normal birsey dedi.evet doğamız gereği yadırgasam da onu böyle kabul edeceğimi söyledim.Bana karşı sevgisini bu etapta göstermeye devam etti ben temkinli iken cünkü üzülmek istemiyordum.Senin beni sevmene ihtiyacım var vs. dedi bende bundan sonra ona karşı tamamen saf bir sekile neysem o olarak hatta kendimden ödün vererek o ne dese tamam diyecek kıvama gelmiş gibi oldum cunku ona bağlanmak hayatımda evet o olabilir diyecegim bir insan arıyordum.Her gün sabah beraber kahvaltı yapıp derslere gidip akşam yatana kadar sohbet ders film vs. izliyorduk.

    Kendisi ile ilgili yaşadıkları ile ilgili olayları anlatıyordu.Genelde kendinden yasca buyuk insanlarla sevgili olduğundan bahsetmeye basladı.Daha olgun olduklarını onun kafa yapısına uygun olduğunu vs. söyledi ama sende yasına göre olgunsun vs. dedi bu yüzden senle beraber olmak istiyorum dedi.Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yoktu.

    Kendisinin ritalin,concerta,secita gibi ilaclar kullandığından bahsetti hiperaktivitie bozukluğu olduğundan bipolar olduğundan vs. bahsetti ve duygu değisimleri yasadığından bahsetti ailesinden geldiğini vs söyledi bende o ana kadar bu dediklerini bilmediğim için seni böyle de kabul ediyorum dedim cunku artık seviyordum.Kendiside benim sevgilim olduğunu friendzone yediğinden korkmuş ama ben onu seviyordum.Herneyse daha sonra bi anda bana karsı bi sogukluk koydugunu hissttim cunku cidden oyleydı.daha sonrasında cok dalgalı duygu değisimleri yasamaya basladı bazen cok sen sakrak kendi hayatını anlatıyor bazen ise konusmak bile istemiyordu.Hatta seni sıkmıyorum değil mi vs diyordu.Bende sen ne anlatırsan dinlerim cunku sana değer veriyorum onemsiyorum diyordum her seferinde ve cidden oyle onunla iken gecirdiğim vaktin kalitesi on numaraydı.Gelgitlerde olsa hala beraberdik ve biz neyiz demiyorduk ama daha sonrasında sorma ihtiyacı hissettim cunku belirsizlik hos değildi benim için.O duygu değişimi yasadığında ister istemez benimde hayat kalitem etkileniyordu ama değerdi onun için.Cok kısa bir süre ama onu cidden hayatımda görmek onunla olmak istiyordum.Gel zaman git zaman böyle devam etti ve sonrasında kendini ciddi manada geri çekti ve ilk kavgamızı böyle yasadık ve bana bilerek kötü davrandığını kendisini bağlandığımı bana deger verdiği icin böyle olmamı istemediğini söyledi. iliski istemediğini söyledi ne kadar ağir konussa beni kırsa da hepsini bir umut olmasını istediğim icin sineye cektim.Dedim madem iliski istemiyordun neden ilk basta eski sevgilimle kötü ayrıldık ama senle tanıstıktan sonra düsüncem değisti senle olmak istiyorum dedin.Bana dokunmanı istiyorum dedin benle cinsel iliskiye girmek istediğini söyledin dedim.Dusuncelerim tekrar degisti dedi ve tamam ozaman haytında basarılar dedim ve yollarımızı ayıralım dedim.3 4 gün neredesye hic konusmadık ama nispet yapar gibi arkadasımla yemek yerken sana selamı var diye araması cıktı almak icin benim kaldığım bınaya gelip hoca daha siteye cıktıyı yuklememis diyip bana bakmaya gelmis gibi cıktıyı almadan geri gitmesi de ayrı bi olaydı.

    Bir sekilde barıstık artık kendimizde olduğumuzu zannettik beni kırdığını söyledim birdaha sakın yapma dedim ve özür diledi.Kendini affetireceğini söyledi.Biz yine içli dıslı olduk daha iyi bir sekilde her türlü konuyu konusarak ilerledik ama hala daha ne flort ne sevgili olduğumuzu bilmeden her türlü konuyu cinsellik dahil konusarak günümüzü gecirmeye devam ettik.

    Bu arada sorunlar gittikçe buyumeye basladı tekrardan ben belirsizlik olmasın diye surekli sorular soruyordum ama elimde değildi.Evet hata yapmıs olabilirim onu darlayarak ama o da sürekli kacmaya calısır gibi cevaplar verip basından savıyor gibiydi.Böyle olunca bende istediğim cevabı alamayınca dedim ki zamana bırakayım ama bu konuda hala anlasamamıstık suan iliski istemiyorum diyip duruyordu ama cinsel olarak birliktelik sağlayacaktık nasıl bir kafa ise.Ama onu sevdiğim icin evet bu o insan diye düsünüp olur demistim cunku kafalarımız cidden uyusuyordu daha sonrasında gene kucuk bir kavga yasadık bana benim kafa yapım farklı herkesle konusuyorum dedi dedim ne alaka olabilir ama dedi eski sevgilim ile farklı erkeklerle falan da konusyorum dedi dedim ki arkadas olarak ise sıkıntı olmaz(nasıl olmayacaksa onu eski sevgilisi anlıyormus en iyi) bundan sonra kafa FB olarak arkadas olarak devam edelim dedi senin de hayatına birileri girebilir dedi böyle olsun dedi ama ben dedi yoruldum dedi benim hayatıma girmez zaten dedi.dedim ki sacmalama ben seni seviyrum banane baskasından dedim.Arada sevgili olup yavas ilerleyelim dedim tamam yorgunsun iliski istemiyor olabilirsin ama bana bir sans ver dedim mutlu edeceğim dedim.Ben mutlu olmak istemiyorum huzurlu olmak istiyorum dedi.TAMAM dedim ama lütfen bana o sansı tanı dedim.VALLAHİ üsteledim bana eski sevgilisinin fotoğrafını hasta olduğunda onun evine gelip ona baktığını söylediği esra erol kriteri gibi her türlü boku saydı sporcu olması güç statü HEPSİ VARDI ONA RAĞMEN BU KIRICI KONUSMALARA RAĞMEN SİNEYE CEKTİM BENİ DARLAMA SIKMA DEDİĞİNE RAĞMEN ONU SEVMEYE DEVAM ETTİM. hasta olduğu zaman yurt sartları ulasım bile yokken gidip her türlü ilacı aldım getirdim ama bana bunları reva gördü daha o kadar ağir seyler dedi ki ona rağmen aciz bir sekilde bir sans ver dedim.

    seninle iyi anlasıyoruz ama frekans tutmuyor dedi dısarıdan bakıldığı zaman herkes yakıstırdığı halde ten uyumu yok dedi kurucu unsurlardan bazıları yok sende dedi cok ciddisin dedi onun yanında cocuk olmama rağmen laf anlamıyorsun dedi keske zamanımı bosa harcamasaydım dedi ve ben hala onunla zaman gecirdiğim icin mutlu iken.Kızamıyorum ona nispet yap diyorlar yapamam benim karakterim bu.En son konustugumuzda 10 yasındakı cocuklar gibisin dedi laf anlamıyorsun dedi senin gibisini tanımadım dedi.İlk basta senle tanısacağimi bilsem kimseyle tanısmazdım dediği halde bunu dedi.

    Hala arkadas olarak kalabiliriz dedi ama gururum ayaklar altına da alsam, aciz olabildiğim kadar olsam da dedim ki ben sevdiğim insanla arkadas kalamam bir süre görüsmeyelim dedim.Peki sen bilirsin dedi benim sana arkadas olarak kapım acık dedi.Görüsürüzz yazdı iki z ile sanki hicbirsey olmamıs gibi.

    Bir haftadır görmüyorum aynı ortamda olsak da dahi görmekte istemiyorum cunku görünce kıpır kıpır olup basa sarmak istemiyorum zor olanı yapıp konusmamayı secmisken ilk tartıstıktan sonra seni bi an kaybettiğimi sandım diyen biri ile nasıl bir daha aynı ortama gelip düzgün durabilirim ki ?

    Yazsın istiyorum arkadaşlarım kesin yazacak dedikleri halde ama yazsa bile ne yapacağım onu da bilmiyorum ki. Mental olarak cökük değilim ama doluyum ve yorgun bir mermi gibiyim. Ne yapayım ne edeyim inanın hiç bilmiyorum.

    arkadası da yok ben tanıstırdım herkesle sosyal biri olduğum icin onu da aldım kendi kurduğum hem de yepyeni olan ortama.suan tek basınadır büyük ihtimal.Okuldan tek tük arkadası var samimi bile olmadığı birde memleketindeki keko olan erkek arkadasları eskş sevgilileri ile görüsüyor.Kızlarla bile değil.

    İdealist olmasına idealist bitirip bir anca önce okulu gitmek istiyor. dedim beni de al yanına seninle gecirmek istiyorum zamanımı.Ailesi ile arası var gibi de yok gibi de yalnız basına yürümek istiyor bu yolu oyun sertse bende sert oynayacağim diyor ama bende katılmak istiyorum ona hala daha kızamıyorum.Ne yapayım beyler ben simdi ? boslukta süzülen bir meteor gibi kaldım.Siktir et bak yoluna demek kolay ama asıl zor olan bu durumda olup da ne bok yiyemeyeceğini bilememek.

    uzun oldu ama anlatmak yazmak bir nebze paylasınca rahatlamak istedim.Yani yorumlarınızı bekliyorum ama tassağa almayın beyler.








  • Uzun konuşmayı sevmem net adamım.

    Kızın psikoloji iptal, anlık olarak sevilme hissine, değerli olma hissine ihtiyaç duymuş ve o hazzı senden almış. Sex yapıp rahatlayacağı birini arıyormuş aslında, sen de o tipte bir insan olmadığın için senden kurtulmaya çalışmış.

    Kıza istediğini vermen gerekiyordu vermemişsin, anlayamamışsın. Ama bunun için geç değil. Bir akşam yemeğine çıkar ve onu mutlu et. O geceden sonra ilişkiniz başlayacak. (belki de fuckbuddy arıyor bunu ona sorman lazım)

  • dayı özet var mı ciddi cevap verecem de okumam bunu bune amk

  • dayıoğlu kızın psikoloji y@rragı yemiş duygularını kendisi bile algılayamıyor ki sana doğru bir şekilde aktarsın. seni de hiç sevmemiş, gerçekten bipolarsa yeni başladığı ünide kendisine değer verecek birisini aramış seni bulmuş. sonra da sıkılmış senden (senin hatan değil normal olay) veya bipoları dönem değiştirmiştir. sonuç olarak kafana takma bu kızdan zaten olmazdı. sosyal fobisi olan özgüvensiz birine benzemiyorsun ortamım var falan da yazmışsın git aklı başında kız bul @mına koyayım keko arkadaşı olan kızı ne yapacaksın? bir daha da hiçbir kıza karşı köle, iyi çocuk olma ilaçlarını falan almışsın. kız eski sevgilileriyle neden görüşüyor @mk bir de başka şehirdeler. kız ortalama türk kızı hem de psikolojisi bozuk ve sen buna aşık mı oldun? neyine aşık oldun çok mu güzel foto war mı bakalım oylayalım, 31 de çekeriz, memelerine methiyeler dizeriz senin de sevgin azalmış olur bu sayede. unutma mizah her şeyin üstesinden gelmede bir numaralı ilaçtır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 2 Aralık 2022; 3:50:35 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.