Şimdi Ara

CD ve DVD hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yakın zamanda tozlu raflarda bulduğum DVD okuyucuyu tamir ettim ve 50 adet boş CD buldum. CD'ler iomega marka CD-R var. Aracım için Windows Media Player üstünden track formatında CD yazdım. PC gayet güzel okuyor çalıyordu ancak aracım bunu okumadı. Aynı marka model CD'de aynı format olan şarkıları okuyor ve çalıyordu araçta ki teyp. CD'ye dikkatli baktığımda compact disc recordable yazıyordu. Tüm eskiden CD yapılanlarda bu ibareyi gördüm. Nedir bu compact disc recordable?

    CD'yi ilk taktığımda bir soru soruyor USB bellek gibi mi olsun CD gibi mi gibisinden bir soru soruyor. CD gibi eski usul yapıp Windows Media Player üzerinden yapmayıp direk üstüne kopyaladığımda okuyor araba ROM formatında. Track formatında arabamın okuması için compact disc mi olmalı?

    CD ve DVD hakkında bilgi


    CD DVD yürütü ile kullanıyorum şuanlık.

    Diğer soracağım soru ise PS2'ye oyun yazma olacak. Örnek olarak 7GB'lık God Of War oyununu oynayabilmek için illaha 8 GB'Lık bir DVD mi gerekiyor? Yoksa bunu sıkıştırmanın bir yolu var mı?








  • Iso dosyasını sıkıştırmanın bir yöntemi var mı ve bu şekilde çalışır mı? Sıkıştırılmış DVD5 versiyonlarını buldum bunları deniyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Cengizhan Çakıroğlu -- 17 Kasım 2022; 2:48:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.