Şimdi Ara

Hoover 10kg Kurutma makinası 2 model arasındaki farkı bulun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 Hoover kurutma makinası arasındaki fark nedir?

    1)
    Hoover NDPEH10A2TCBEXSS 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesihttps://www.hepsiburada.com/hoover-ndpeh10a2tcbexss-10-kg-wi-fi--bluetooth-balantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV00000BDXCD?magaza=TeknoZoom&url_src=ios-product-detail

    2)

    Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesihttps://www.hepsiburada.com/hoover-ndeh-10a2tsbe-17-10-kg-wi-fi--bluetooth-balantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000013RBTB?url_src=ios-product-detail

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Ben buldum, ayakkabı kurutucu ve nem sensörü farkı varmış?

  • Mixenon kullanıcısına yanıt

    hortlatmış olacağım ama ben de bunun cevabını arıyorum. Hocam Bunlardan hangisi daha yeni model bilginiz var mı? Ayrıca bir tanesinin tamburu için inox yani paslanmaz diyorlar, diğeri için galveniz diyorlar, yani bunu hoover online desteke sorarak öğrendim ama onlara dahi güvenemediğim için araştırmaya devam ediyorum.

  • Diğerini bilmiyorum ama Hoover NDPEH10A2TCBEXSS Inox tamburu, özellik olarak nem sensörü ve program sayısı fazla otomatik programı var ekstra olarak içerdeki çamaşıra göre otomatik ayarlıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynısını araştırıyordum, vardığım sonuç aynı, hangisinin daha yeni olduğunu bilmem ama siyah kontrol panelli olan NDPEH10A2TCBEXSS daha üstün. Diğer modele göre ekstradan nem sensörü, içindeki çamaşırı tartan ve dokusuna göre program uygulayan akıllı özelliği ve ayakkabı kurutma rafı var. Zaten diğer model sadece ve sadece Hepsiburada'ya özel, başka bir yerde bulunmuyor. Ben de NDPEH10A2TCBEXSS alacağım şimdi. Almadan önce foruma da bakayım dedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.