Şimdi Ara

Volkswagen’den ilginç elektrikli ofis koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen’den ilginç elektrikli ofis koltuğu
    Ofis koltukları ilk yıllarında kullanıcıya nispeten rahat bir oturma düzeni sağlamayı amaçlarken özellikle oyuncu segmentinin de işin içine girmesiyle RGB aydınlatma, ısıtma, masaj gibi farklı özelliklere kavuştu. Volkswagen ise bugüne kadar görülmemiş bir ofis koltuğu konsepti ile karşımıza çıktı.



    Elektrikli ofis koltuğu



    Volkswagen tarafından hazırlanan elektrikli ofis koltuğu, haliyle bir pazarlama yöntemi ve firmanın ID modellerinin üretimine gösterdiği özeni anlatmayı amaçlıyor. Konsept olarak kalacak ancak ofis çalışanlarına keşke dedirtecek elektrikli koltukta yok yok.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli Volkswagen ID. Buzz, 20 bin adedin üzerinde sipariş aldı



    Saatte 24km hızla gidebilen koltuk 12km mesafeye sahip. Ön iki tekerlek elektrik motoruna bağlı. Arka iki tekerlek ise destek olarak görev yapıyor. Sol kol kısmında dokunmatik bir eğlence ekranı yer alıyor. Sağ kol kısmında ise gerekli kontrol paneli bulunuyor.



    Hoş bir LED aydınlatması olan koltukta hoparlör, ana batarya, USB girişi, korna ve emniyet kemeri mevcut. Uzun süreler çalışılan bir ofiste koltukla bir yerlere gitmek için ideal görünüyor. Her ne kadar konsept olsa da bu tarz özellikler sunan benzer ofis koltukları muhtemelen oldukça ilgi görecektir.



     











    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/89492/vw-builds-gnarly-office-chair-that-moves-up-to-13mph-with-built-in-infotainment/index.html



  • Departmanlar yeni yılda bütçe kesilmesin diye önceki yıldan kalan parayı nereye harcayacaklarını şaşırıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 15 Kasım 2022; 12:28:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şovlara bak, VW önce giriş seviyesindeki araçların taştan bir tık yumuşak koltuklarını düzgün yapsın önce...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ergenliği bitmeyen ergen irisi hayatsızlar beğenmezler bunu, RGB'si yok zira. 😁

  • Ben girişimin çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Oyuncu ve ofis koltukları dipsiz kuyu. Araç firmaları kendi üretimlerini kullanmasa dahi Ar-ge lerini partner üreticiler ile paylaşmaları durumunda kendi markalarına güven ve reklam katacak güzel ürünler ortaya çıkacak düşüncesindeyim.

    Özellikle otomobil koltuklarının uzun yolculuklar yaparken konforlu olması ve sağlam bir yapıda tasarlandığını düşünürsek, bu koltukları evimizde ve ofisimizde kullanmak çok faydalı ve keyifli olacak düşüncesindeyim.

  • Ayın işsizi: VW mühendisleri

  • Zaten oyun oynamaktan ve çalışmaktan göttü koltuğa yapışanlar şimdi hele hiç kalkamayacak, artık bütün gün koltuk ile tuvalete, yemeğe gider koltuk ile de eve dönerler. O popoyu da mala ile çıkartırlar yapıştıkları koltuklarından.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Volkswagen’den ilginç elektrikli ofis koltuğu kalın sağlıcakla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.