Şimdi Ara

Yine Zirvedeyiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yine Zirvedeyiz!




    Speedtest verilerine göre yine zirvedeyiz! Bizim amacımız her zaman daha iyisini sunmak. Bu sebeple Türkiye ortalamasının üzerindeki hızları her çeyrekte biraz daha yukarı çekmeye devam ediyoruz.

    Speedtest 2022 3. çeyrek verilerini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Tabii ki sonuç alışık olduğumuz gibi 😊 Ortalama 50.94 Mbps hız ile zirvedeyiz! Aynı verilere göre ülke sıralamamızın ve ortalama hızımızın yükselmesi de umut verici. Ancak 32.04 Mbps ülke ortalaması hala yeterli değil.

    Bu hızların yükselmesi ve herkesin dünya standartlarında internet kullanması için biz üzerimize düşeni yaparak fiber ağımızı durmadan genişletiyoruz. 900.000’den fazla hanede kullanılabilir durumda olan bu altyapı sayesinde hızları Gigabit seviyelerine çıkartıyoruz.

    Bağlantı Kalitesi ve Gecikmede de Bizden İyisi Yok!

    İnternet hızlarının yüksek olması tam anlamıyla çok iyi deneyim sunulduğu anlamına gelmiyor. Bu hızların ne kadar verimli kullanılabildiği de önemli. Özellikle gecikme değerleri ve bağlantı kalitesi kullanıcıların deneyimlerini doğrudan etkiliyor.

    Biz, Speedtest verilerine göre gecikme değerlerinde ve bağlantı kalitesinde de zirvedeyiz. 1 seneyi aşkın süredir zirvedeki yerimizi koruyoruz. TurkNet kalitesini daha da yukarılara taşımak için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz!

    TurkNet GigaFiber ile birgün herkes dünya standartlarında internete sahip olacak 😊

    Siz de altyapınızda alabileceğiniz maksimum hızları öğrenmek için TIKLAYINIZ!







  • Telekom altyapısında 100 üstü paket satmadığınız sürece gigafiber harici kullanıcılara artık hitap etmiyorsunuz..

  • valla hocam adamlar iyi yada kötü bu tartışılır ancak Superonline denilen şirkette örnek davranışlar sergileyerek rekabet arttrıyorlar bence buda iyi bir şey

  • Bence karaktersizlik'te zirvedesiniz.


    900.000 hanenin 899.000 hanesi turk telekom altyapısı üzerinden 50 Mbit'i geçemeyen hanelere ait, geriye kalan 1000 kişi de Gigafiber üyesi.


    İstanbul'da 3-5 mahalleye fiber kurmakla telekom şirketi olunmuyor. Önce FİYAT konusunda verdiğiniz sözlerinizde durun.


    Şu ana kadar hiç kimseye türk.net'i önermedim, önermeyeceğim. Taa ki türk telekom ve superonline gibi kendi alt yapısını kurana dek.

  • 3 seneyi aşkın süredir Türknet'liyim. Aldığım hizmetten memnunum ❤️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • androidmeda kullanıcısına yanıt
    Şu anda 900.000'i aşkın hane GigaFiber altyapısı ile hizmet alabilir durumda. Sene sonuna kadar öncelikli olarak 1.000.000 haneye ulaşmayı hedefliyoruz, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor
  • Fiyatta da zirvedesiniz maşallah

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2022 planı içinde denen mahalleme daha çivi çakılmadı.Sorulursa da planlama değişebiliyor deniyor.Bakkal dükkanının bile bir planlaması var ona göre hareket ediyor.Kurumsal bir firmada sürekli değişen planlama mı olurmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 8 Kasım 2022; 14:50:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, elbette ekipler belli bir plan dahilinde çalışıyor ancak bazı durumlarda değişiklik olabiliyor. Bu sebeple planlanan bölge ya da süre bilgisi veremiyorum.
  • Hocam 100 bin kişiye hizmet vermekle milyonlara hizmet vermek bir değil. Siz bi hele yayılın bakalım tüm türkiyeye ondan sonra göreceğiz sizi.

    Verdiğiniz hizmet kişi sayısına böldüğünüzde aslında ortada da başarı filan yok sadece azim ediyorsunuz onuda youtuberlara verdiğiniz reklam paralarına harcıyorsunuz

  • Verdiğiniz hizmet Vip hizmet gibi belirli yerlerle sınırlı bu performansla zirvede olsanız ne olur olmasanız ne olur.

  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber hizmetimiz tam 1 milyon hanede kullanılabilir durumdadır. Ayrıca gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.