Şimdi Ara

Downloads Kla. Başka Diske Taşınması Sonrası 40GB Yerine 3GB Yer Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 8.1'in kurulu olduğu diskte 1,5GB yer kalması üzerine İndirilenler klasörünü(44GB) başka bir diskteki bir birime taşıdım. Taşıma sonrası sistem diskinde 45GB yer beklerken sadece 4GB boş yer açıldığını gördüm. Daha önce karşılaştığım bir durum değil. Bunun sebebi ne olabilir?

    Sistem diskinde değiştirme tarihine göre baktığımda sadece "System Volume Information" klasörü ve "pagefile.sys" dosyası görünüyor aynı tarihte.


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.




  • Gerçekten ilginç, bir başka dosya görüntüleyici yüklediğimde C sürücüsünde dosyaların hala görüntülendiğini gördüm, işin ilginci yeni sürücüde 45GB yer tutmaya devam ediyor dosyalar. Farklı farklı cihazlarda defalarca yaptığım bir işlem ama böylesi bir bug ile ilk defa karşılaştım.


    Bir önerisi olan varsa beklerim.


    Downloads Kla. Başka Diske Taşınması Sonrası 40GB Yerine 3GB Yer Açıldı




  • Çözümü de ekleyeyim, 3 parti bir dosya gezgini(ör: FreeCommander XE) ile dizine erişip, taşınamayan/silinemeyen dosya ve klasörleri kesip yeni dizine yapıştırmak suretiyle eski dosyaların kaldırılması sağlanıp yer açılabiliyor.

    Bu arada varsayılan indirme dizinlerini de tarayıcılar/indirme yöneticileri için kontrol ederek aynı klasörün tekrar dolmasını engelleyebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.