Şimdi Ara

İş Bankası Troy karttan kurtuluş yolu, çözüm arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. İş bankasından Maksimum kartım var. Troy olduğu için bazı yerlerde geçersiz kart hatası veriyor. Ben kartı iptal ettirip yeniden istedim yine troy geldi.
    Kartın MasterCard ya da Visa olarak gelmesi için ne yapmam lazım? Bir çözüm yolu önerebilir misiniz?



  • farklı bi bankada aynı sorunu yaşamıştım. şubeye gidip mastercard yada visa logolu kart talep et özellikle yada aynı işlemi müşteri hizmetlerini arayarak yap. ilgileniyorlar. benim sorunum müşteri hizmetleri ile çözülmüştü. kendin mobilden basvuru yapınca troy gönderebiliyor otomatik olarak.

  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt
    Şubedeki görevli istersem isimsiz visa kart verebileceklerini ancak ellerinde kalmadığını söyledi.
    Ben başka bir şubeden isimsiz visa kart alsam sonra onu yenileyip isimli yapsam olur mu acaba?

    İsimsiz kartı yeniletince logosu değişir mi?

    Amazon Türkiye'ye geleli beri Troy kart geçmiyor. O günden bugüne ne zaman sorsak çalışıyoruz yakında Troy kart geçecek diyorlar. Kaç sene oldu aynı muhabbet. Yurtdışını geçtim yurtiçindeki bir sitede geçmiyor bu lanet kart. Bu şekilde müşteriye zorla dayatma ile bir yere varabileceklerini sanıyorlar.
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

    hocam isimsiz olsa ne olacak ki daha iyi üzerinde yazmadığı için kayıp durumunda işlem yapılması zorlaşacaktır zaten. alıp kullanın mastercard visa ne varsa ellerinde. şahsen ben de troy gelmişti bi kez hemen değiştirdim daha herhangi bi yerde problem yaşamadan. isimsiz olması sorun olmaz kullanabilirsiniz. sorunuza gelince isim bastırıp göndermeleri için yeni kart basılacaktır fakat o da troy gelir mi gelmez mi bunu bilemiyorum açıkçası. vakıfbank ile çok rahat bi şekilde halletmiştim ben. talep doğrultusunda yine de troy çıkarması çok saçma geldi bana açıkçası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.