Şimdi Ara

MSI Z690 ve B660 Intel Anakartlar, AMD EXPO DDR5 Bellek Kitleri ve Profilleri ile Tam Uyumlu Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI Z690 ve B660 Intel Anakartlar, AMD EXPO DDR5 Bellek Kitleri ve Profilleri ile Tam Uyumlu Olacak

    AMD'nin EXPO DDR5 bellek kitleri, MSI Intel Z690 ve B660 anakartları tarafından desteklenecek.

    AMD'nin yaklaşmakta olan AM5 platformu için tanıtılan en önemli teknolojilerden biri EXPO ve hızaşırtma için genişletilmiş Profiller'dir. Yeni EXPO profilleri, AM5 anakartlarının EXPO sertifikalı DDR5 bellek kitleri için en iyi ve en optimize desteği sunmasına olanak tanır. Ancak AM5 anakartlar, aynı zamanda kendi içlerinde üretilen XMP desteğine de sahiptir ve çift DDR5 DRAM desteği alan sadece AMD anakartlar değil, aynı zamanda Intel'dir.

    MSI Z690 ve B660 Intel Anakartlar, AMD EXPO DDR5 Bellek Kitleri ve Profilleri ile Tam Uyumlu Olacak

    MSI'ın MPG Z690 Force WiFi ve MAG B660M Mortar WiFi anakartları Intel'in XMP ve AMD'nin EXPO DDR5 bellek profillerini destekliyor. Kullanıcılar dört profilden (mod başına 2) yükleme yapabilir ve her iki bellek profilini etkinleştirebilir. EXPO DDR5 bellek kitleri, 5200 Mbps'ye kadar yerel hızlar ve 6400 Mbps'ye kadar hız aşırtmalı hızlar sunacak. Bunlar lansmandan sonra geliştirilecektir.

    MSI Z690 ve B660 Intel Anakartlar, AMD EXPO DDR5 Bellek Kitleri ve Profilleri ile Tam Uyumlu Olacak

    MSI; sertifikalarından bağımsız olarak kullanıcıların en iyi belleği elde etmelerini kolaylaştırmaya çalışıyor. Kullanıcı yanlışlıkla Intel anakart için bir EXPO DDR5 bellek kiti alırsa, uyumluluk açısından herhangi bir sorunla karşılaşma konusunda endişelenmesine gerek kalmayacak.

    Intel platformu için AMD EXPO sertifikalı DDR5 bellek kiti edinmenin belirgin bir dezavantajı yoktur, ancak AMD kullanıcıları için EXPO profiline kullanmak en iyisidir. Çünkü AMD, en iyi performansı ve desteği sunanların kendilerini ifade ettiğini belirtti. Bununla birlikte, tüm AMD AM5 anakartları, XMP DDR5 bellek kitlerini destekler, bu nedenle biraz performans kaybetmenin yanı sıra, herhangi bir önemli sorunla karşılaşmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 5 Ekim 2022; 14:58:33 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.