Şimdi Ara

Otellerde evlilik cüzdanı şartı koşulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir şehirde kız arkadaşım ile çift konaklamayı düşündük ama başarılı olamadık ne yazık ki. Tüm otellerde evlilik cüzdanı şartı var. Doğu Anadolu bölgesinde bir yer burası az çok tahmin edersiniz. İnternette yasak olduğu falan yazıyor ama otel sahibinin insiyatifinde sanırım. Gerçi burada nişanlı olanları bile otele almıyorlarmış.




  • ne kadaer gerizekalıca düşüncelere sahip insanlar var hala ya , tüm odalar tek kişilik ve aile diye ayrılsın o zaman kadın kadına erkek erkeğe de kalmasınlar mazallah... hatta tek oda da olmasın sadece aile kalsın şimdi tek başına masturbasyon falan yapar o da zinaya girer kirletmesin mekanı

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Turizm bölgelerindeki oteller kerhane mi yani? Oradaki adamlar kerhane mi işletiyor? Otelde birilerinin sevişmesi orayı kerhane mi yapıyor ben anlamadım. Evli çiftler ne yapıyor yataklarını ayırıp uyuyor mu? Erkek erkeğe oda veriyorlar bu ülkede hiç gay yok mu mesela? Yabancılara evlilik cüzdanı diye diretemiyorlar onlar odalarında birbirine sırt mı dönüyor. Nasıl bir kafa, zihniyettir bu anlamadım. Hadi ucuz otellerde bunun yapılmasını bir nebze olsa anlayabilirim 4 yıldızlı otelde bile bu durum var. 3 yıllık sevgilim ile bir yeri görmeye gidip, orada konaklayamıyorum mesela. Sebebi neymiş, oteller kerhaneye dönmesin. Çok komik gerçekten.

  • -Casablanca kullanıcısına yanıt

    Cevap verdiğiniz kişi akpli, boşuna laf anlatmayın direk bloğu çakın geçin. Siyasal islam böyle şeylere gelemez.

  • GSACS G kullanıcısına yanıt

    AKPli değilsem (ki değilim) iftira etmiş oluyorsunuz, ki büyük günahtır. Herkesi kafanıza göre yaftalayıp bir kategoriye sokmak ancak dar görüşlü insanların işi olabilir. "Siyasal İslâm" lafını kullananın zaten İslâm'dan haberi yoktur ve İslâm'a düşmandır.

  • -Casablanca kullanıcısına yanıt

    Evet, yabancılara sırf ülkeye döviz gelsin diye karışmıyorlar, evlilik cüzdanı sormuyorlar. Evli çiftleri olaya niye karıştırdınız anlamadım, otel sahibi evli müşterilerinin meşru zeminde cinsel ilişkiye girmelerine niye karışsın? Erkek erkeğe niye oda veriyorlar diyorsunuz, kimin **** olup olmadığını koklayarak anlayamıyorlar da ondan diye düşünüyorum. Başka soru?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Ekim 2022; 11:43:46 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Akplisin sen bilader ayrıca ben müslüman değilim VE TÜRKÜM. Ve evet bana göre sizin gibi dinleri amaç olarak kullananlar düşmandır. İslam'ı siyasete alet ettiğiniz için düşmansınız.

  • GSACS G kullanıcısına yanıt

    İslâm hakkında bilgin yok ve İslâm düşmanısın demiştim, yine haklı çıktım; hiç şaşmaz. Ama AKPli değilim, aslında bana AKPli demene de pek şaşırmıyorum, çünkü "out of the box" düşünme kapasiteniz yok; çünkü herkes illâ ki sizin önceden öğrendiğiniz kategorilerden birine ait olmak zorunda diye düşünüyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Ekim 2022; 13:51:14 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Din tüccarlığını bırakta, Türk müsün? Aklı başında bir Türk evladı hainlik yapmış arapların dinini savunmaz çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSACS G kullanıcısına yanıt

    0) Türk, Kürt, Arap, Arnavut, Laz veya Patagonyalı olmam neyi değiştirir? Hiçbir ırkın bir başkasına üstünlüğü yoktur. Irkçılık akıl hastalığıdır.

    1) İslâm Araplar'ın dini değildir, tüm insanlığa gönderilmiştir.

    2) "Araplar Osmanlı'ya ihanet etmiştir" demek tam bir şehir efsanesi. İngilizler'le işbirliği yapan çok küçük bir azınlıktı.

    3) Cahilsin ama farkında değilsin, İslâm, I.Dünya Savaşı ve sonrası hakkında birkaç kalıbı ezberlemiş tekrar ediyorsun ve hiç "Acaba bunlar doğru mu?" diye de sorgulamıyorsun. Tam Batı'nın istediği, birbirine düşman, ama Batı'ya hayran Ortadoğu halkları tipisin maalesef.


    Bu sarf ettiğin ortaokul ırkçısı/ateisti/tengristi "Aklı başında bir Türk evladı hainlik yapmış arapların dinini savunmaz" lafını (her ne kadar saçma olsa ve daha önce yüzlerce kez duymuş olsam da) ciddiye alıp cevap verdim, bir zahmet kendini biraz geliştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Ekim 2022; 15:22:10 >




  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Meşru zeminde cinsel ilişki ne demek? Bu ülkede evli olmayan insanların cinsel ilişkiye girmesi yasak falan da ben mi bilmiyorum. Yabancılar döviz getiriyor diye kafanı kuma göm, kendi vatandaşının yatakta ne yaptığı seni ilgilendirsin ama değil mi? Kafaya bak kafaya.

  • -Casablanca kullanıcısına yanıt

    Otel sahiplerinin sırf döviz getiriyor diye yabancı turistlere karışmaması benim tasarrufumda değil, bir Müslüman olarak doğru bulmuyorum. Sizin yasalarınıza göre dahi otel sahibi sizi otele ister alır ister almaz, kuralları kendi koyabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.