Şimdi Ara

EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Paranla rezil oluyorsun derler ya tam öyle bir durum yaşadım. 3-5 kuruş daha ucuz oyun alalım diye www.epinkolik.com adlı siteden Fifa 23 aldım xbox için.


    Parayı yolluyorsun falan o zamana kadar iletişim süper..


    Sonra hesabı bir kaç gün geciktirmeler falan.. Whatsapp mesajlarına dönmemeler..


    Görsen sanki bana EA GAMES, STEAM gibi oyun sağlayıcı.. Milletten çaldıkları, yan hesapları size kakalamaya çalışıyorlar.


    Neyse hasbelkader hesap bilgilerini aldık bu sefer yan hesap olunca sürekli ekran süresi kısıtlaması, hesabın başka kişiler tarafından ortak olması nedeniyle kullanılamaması durumları falan..


    İşin özü başta da belirttiğim gibi paramla rezil oldum. Adam gibi oyunu satın alıp oynayacağım.


    Siz siz olun bunlar gibi sahtekarlara paranızı kaptırmayın. 3-5 kuruş daha verip orijinal alın geçin.



    İletişim için kullandığı numara bu: 0 551 641 31 52


    Aşağıda da tavırları hakkında birkaç örnek ss var. Nasıl kişilerle muhatap olduğunuzu görün diye buraya bırakıyorum.




    EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!!


    Bu fiyata dediği de 400 TL.. EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!! Oyun zaten 699'a satıldı kaç gün.



    EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!!







  • Tamamen yalan dolan. Anladığım kadarıyla aldıkları hesaplardan aile üyeliği hesapları oluştuyorlar. Oyunun olduğu hesabı gönderiyor ama süre limiti koymuş. 2 saat. xbox'ta saati 04:00 - 06.00 aralığına almazsan oynayamıyorsun. bildiğin hesabı klonlayıp parayla satıyorlar.


    Güzel tezgah. Ama kendine de söyledim açabileceğim, oyunculara ulaşabileceğim her yerde (ekşi, dh vs) konu açıp engel olacağım. Bu konuları gören kişiler almaktan vazgeçse bile sorun değil.


    Giden benim param olsun dert değil.

    hocam hesap olarak ve özellikle bilgileri değiştirilemeyen bir hesaba 400 tl vererek zaten siz hata yapmışsınız başta. Herhangi birinden 2. el olarak bir hesap alırsın ,bütün bilgilerini değiştirirsin tamamen senin olur anlarım ama bu şekilde almak gerçekten bana çok garip geldi. Fiyat olarak çok daha uygun olsa neyse idarelik oynarsın derimde fiyat olarak da az değil. Benimde almışlığım var ama orijinal oyunun 10da 1 fiyatına. 1 ay oynadım takıldım sonra sıkıldım zaten. hesapta gümlüyor belli bir zaman sonra 1-2 tane yeni hesap veriyor satıcı ne kadar ömür boyu garanti dese bile sonrasında ulaşamıyorsunuz .Black friday yada yılbaşında en az bu fiyata iner zaten oyun.

    ben nasıl bulunacağını anlatayım.


    olayı başından sonuna anlatan bir dilekçe yazıp savcılığa gideceksiniz. savcılıkta ifadeniz alınacak. duruma göre savcı takipsizlik verecek ya da alacak meselesi gibi görülüp sebepsiz zenginleşme davası açacaksınız ya da savcı nitelikli dolandırıcılıktan dava açacak. elinizde ne var? telefon numarası. "açık hat" olarak bilinen hatlardandır %99 ihtimalle bir suriyeli veya bir afganın üzerine kayıtlıdır. başka? parayı gönderdiğiniz hesap. cebinde 1 kuruş parası olmayan gırtlağına kadar borca batmış birinden kiralanmış bir banka hesabı muhtemelen (papara hesap kiralama yazın bakın ne kadar çok sonuç göreceksiniz haftalık 5000 liraya hesap kiralıyorlar). davayı hesabın sahibi olan kişiye açacaksınız, eğer sebepsiz zenginleşme davası olarak ilerleyecekse dava lehinize sonuçlanacak. icraya vereceksiniz ve hesabın üzerine olduğu kişiden 42314. icra alacaklısı olarak sıranızı bekleyeceksiniz. zaman aşımına uğrayacak ve para alamayacaksınız. zaten adamın tek kuruş parası yok ve ömrü boyunca olmayacak. hayattan o kadar umudu kesmiş ki gitmiş banka hesabını bir dolandırıcıya kiralamış.


    eğer savcı davayı nitelikli dolandırıcılıktan açarsa bu adamı kesin bulurlar. sonuç olarak siz bir ininal hesabına göndermişsiniz. tamam hesap başkasının üzerine ama uygulamaya hangi konumdan girildi? illa ki bir yerde açık vermiştir. savcılık gerekli yerlere müzekkere gönderir. eğer iş bu şekilde ilerlerse dava türkiye cumhuriyeti vs dolandırıcı şeklinde nitelikli dolandırıcılık davası olacak (işin içine bilişim girdiği için nitelikli). 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası var. alt sınırdan ceza verir o da hagb. hee ne olur, bu adamın ilk sabıkası değilse hapis yatar.


    adamı ekşi sözlük'le değil, adliyeyle tehdit etseydiniz keşke. epinkolik.com sitesi patlamış zaten. adam baktı ortalık karışıyor uzadı. iki gün sonra donanimkolik.com diye site açar. instagram'da takipçi kiralar, açık hat alır, banka hesabı kiralar dolandırmaya devam. site hakkında kötü yorum yapmakla tehdit etmek demek şehirlerarası yolda son gaz giden bir arabaya "buraya park edemezsin" demek gibi. adam oradan sadece geçiyor. aynı şekilde epinkolik.com da öyle.


    ilk iş adliyeye. bir dakika bile kaybetmeyin. adliyeye gitmek üzere yola çıkmadan önce benim yazdıklarımı baz alarak bir mesaj atın arkadaşa. mesajı atın yola çıkın eğer tutuşursa size ulaşır. muhtemelen tepki vermeyecek. siz de savcılığa şikayette bulunacaksınız.


    SAKIN POLİSE GİTMEYİN. POLİS DE ZATEN OLAYI SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİRECEK (iş daha da uzar+polis muhtemelen "sen o parayı unut" filan der moralinizi bozar). ADLİYEDE SAVCILIĞA.

    :) Hocam biriktirecek bir şey yok. Mesela o değil. Şu an kredi kartından 100'lerce fifa 23 aynı anda alabilirim.


    Ben sadece buradan almayın, google'den arandığında üst sıralarda çıksın amacım. İş güzarlık yaptım çakala denk geldim. kendime de kızdım :)


    yoksa inan 400 'ünde falan değilim. Uğraşacağım sadece. can sıkıntısı.

  • 3-5 kuruş dediğiniz de az miktar değilmiş. Aradaki farktan işin içinde bi bit yeniği olduğunu fark etmişsinizdir belki de ama insan o fiyatları görünce "acaba" da diyor yani.


    Bir de şu satış sonrası baştan savma olayı sadece bu siteye özel değil, her yerde var. Beyaz eşya almak istersin, alana kadar kralsın. Keza mobilya da alırken, bilgisayar da alırken aynı durum geçerli. O fatura kesildikten sonra koca bir "hiç" oluyorsun. Çok kez yaşadım bu durumu maalesef ben de.


    Geçmiş olsun.

  • Hocam Allah affetsin, "Bu fiyata oynamak istiyorsanız 11 takla da atacaksınız" cevabında patladım. EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!! 



    İnanılmaz kurumsal yanıtlar gerçekten. EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!! 

  • Tamamen yalan dolan. Anladığım kadarıyla aldıkları hesaplardan aile üyeliği hesapları oluştuyorlar. Oyunun olduğu hesabı gönderiyor ama süre limiti koymuş. 2 saat. xbox'ta saati 04:00 - 06.00 aralığına almazsan oynayamıyorsun. bildiğin hesabı klonlayıp parayla satıyorlar.


    Güzel tezgah. Ama kendine de söyledim açabileceğim, oyunculara ulaşabileceğim her yerde (ekşi, dh vs) konu açıp engel olacağım. Bu konuları gören kişiler almaktan vazgeçse bile sorun değil.


    Giden benim param olsun dert değil.

  • hocam hesap olarak ve özellikle bilgileri değiştirilemeyen bir hesaba 400 tl vererek zaten siz hata yapmışsınız başta. Herhangi birinden 2. el olarak bir hesap alırsın ,bütün bilgilerini değiştirirsin tamamen senin olur anlarım ama bu şekilde almak gerçekten bana çok garip geldi. Fiyat olarak çok daha uygun olsa neyse idarelik oynarsın derimde fiyat olarak da az değil. Benimde almışlığım var ama orijinal oyunun 10da 1 fiyatına. 1 ay oynadım takıldım sonra sıkıldım zaten. hesapta gümlüyor belli bir zaman sonra 1-2 tane yeni hesap veriyor satıcı ne kadar ömür boyu garanti dese bile sonrasında ulaşamıyorsunuz .Black friday yada yılbaşında en az bu fiyata iner zaten oyun.

  • tolga.cn kullanıcısına yanıt

    hocam haklısın ama öyle satmıyor. kendince bi sepet sistemi falan yapmış. hesap bilgilerini ileteceğim diyor. önce ödeme gönderiyorsun.


    sen sanıyorsun ki mail şifre falan hepsi gelecek. çünkü buna benzer bir hesaptan gamepass kullanıyorum. bir yıldır hiç sorun olmadı. Yine öyle olur sandım ama insan yeter ki çiğ süt emmiş olsun.


    Neyse 400 TL inan dert değil. Kendine de söyledim her türlü uğraşacağım onunla

  • EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!!

    Bu elemanların yaş kaç merak ettim. Bu zamana kadar iyi ki böyle yerlerden oyun falan almamışım.

    Paylaşım için teşekkürler

  • Bunlar zaten profesyonel dolandirici , Bunlari bir yakalasam kırılmadik kemik birakmam ciddiyim...



    www.epinkolik.com


    İnstagramdaki Epinkolik hesabi.. HEPSİ dolandiricidir. ASLA Ödeme yapmayin. Bütün oyunculara yayin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 6 Ekim 2022; 0:12:18 >
  • Kredi kartı ile aldıysanız ters ibraz. Yoksa bir bardak su. Forumdan güvenilir üyelerle kardeşlik yapmak varkan neden böyle yerlere bulaşıyorsunuz anlamıyorum.

  • Geçmiş olsun hocam keşke bulaşmasaydınız bilmediğiniz yere
  • 400 lira çalıntı hesaba mı verdin sen şimdi
  • keremec kullanıcısına yanıt

    kredi kartı yok hocam. onun için sanal pos alacan, ssl, şirket falan bir sürü iş. bu adamların işi bu. dolandırıcı adamın kaydı kuydu olur mu hiç?


    klasik papara, ziraat bilmem ne isimsiz hesaplardan ödemeler.


    ama o hesap numarasından da bulacağım ismini cismini. uğraşacağım onunla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 6 Ekim 2022; 2:46:2 >
  • Yeni çıkmış bir oyunu nasıl bu kadar ucuza satıyorlar diye hiç düşünmediniz mi hocam? Bariz belli dolandırıcı oldukları.

  • plati'den hesap alıp satıyorlar gördüğüm kadarıyla
    https://plati.market/games/fifa-23/1094/#show=4629&p4629=1&r4629=20&s4629=price
    7.5 dolara al 400e sat onda da dolandır, iyiymiş
  • Forumda çok rahat ortak bulurdunuz. Üstteki arkadaşın dediği gibi plati den alıp satıyorlar.

  • kangaetemo kullanıcısına yanıt

    Aynen dostum tam da burada anlatıldığı gibi aktif ediyorsun oyunu. 2 saatlik ekran süresi var. Sürekli geri alıyorsun

  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

    Biliyorum aslında ortak hesap diye düşündüm. Çünkü xbox biraz değişik çalışıyor. Game pass kullanıyoruz benzer şekilde. Bu da öyle olur diye düşündüm

  • Bu kadar ucuz veriliyorsa dolandırıcı olduğu bellidir denmiş de adam 100-200 liraya almamış ki yine 400 lira az para mı? Bu hesapların maliyetini yukarıda arkadaş belirtmiş, 100'e alıp 400'e hem de birçok kişiye satmak ayıp gerçekten. Adam ortak hesap alacak olsa gitsin plati.ru'dan alsın o zaman, açıklamayı adam akıllı yapmaları gerekirdi.
  • bu fiyata oynuyorsanız lafı tam kopmalık... EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!!  adam haklı valla EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!! 

    işin şakası bi yana bu devirde ucuz olan şeydden şüpheleneceksin...

  • Yuh be arkadaş, ekonomik buhran neler yaptırıyor dolandırıcılara.


    Almayın hocam almayın. Böyle sitelere güvenilmez.


    EPİNKOLİK Güvenilir mi? Hayır Değil!!! Oyun Almayın Aldırmayın!!!

    :)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.