Şimdi Ara

MAYHEM BRAWLER (ANA KONU) - TÜRK OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MAYHEM BRAWLER (ANA KONU) - TÜRK OYUNU




    Türk oyun firması Hero Concept'in yayımladığı Türkçe bir beat em up oyunudur kendisi. 19 ağustos 2021'de çıkmıştır.


    Tanıtımı: Mayhem Brawler 90’ların atari salonu ruhunu günümüze taşıyan, şehir fantezisi temalı bir dövüş oyunudur. Çizgi roman tarzı görseller ve harika müzikler eşliğinde tek başınıza ya da co-op olarak arkadaşlarınızla oynayabilir, yaptığınız tercihlerle hikayenin akışına yön verebilirsiniz.


    Şahsi yorumum: Çocukluğunda birçok kez Atari salonuna gitmiş, Mustapha gibi bu türün oyunlarını oynamış biri olarak oyunu oldukça sevdim. Ayrıca hikaye anlatım tarzı da gayet yaratıcı. Oyunla ilgili genel kanıya ise katılmak durumundayım: Mayhem fazla kısa. Sanırım 1 saatten biraz uzun bir sürede bitidim. Tabii tekrar oynanılabilirliği mevcut. Hikayeyi bitirdikten sonra arcade modda farklı karakterlerle oynamaya devam edebiliyoruz. Seçimle ilerlediğimiz için deneyimlemediğimiz bölümler kalıyor. Bunlar için de hikaye modunu da tekrar oynayabiliriz. Bence herkesin oynaması gereken bir oyun. Hero Concept'in bir sonraki projesini de merakla bekliyorum.


    Oyun tasarımcısı ile röportaj:


    MAYHEM BRAWLER (ANA KONU) - TÜRK OYUNUTalha Aynacıyoutube
    Yerli oyun geliştiricisi Hero Concept tarafından geliştirilen beat'em up oyunu Mayhem Brawler'dan öncelikle bir yabancı oyun sitesi sayesinde haberdar oldum. Alfasını oynadığımda ise oyunun oturaklılığı ve dünyası beni içine çekmeyi bildi. Genelde yerli oyun denildiğinde bekletimi düşük tutuyorum. Fakat Serkan Özay ve ekibi gerçekten de türün standartlarını yakalamış ve ortaya nefis bir iş çıkarmış. İşin hikayesini birlikte dinleyelim istedim. Ayrıcalıklardan yararlanmak ve kanala destek olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCTR8KGurxoixP3O4jIWTXIQ/join Gelin tanış olalım: Instagram: https://www.instagram.com/talhaaynaci Discord grubumuz: https://discordapp.com/invite/uGygFBd Twitter: https://twitter.com/talhaaynaci Steam grubu: https://steamcommunity.com/groups/talhaaynaci Bizi her seferinde bambaşka diyarlara, büyüleyici dünyalara, hayran bırakan hikayelere, amansız mücadelelere sürükleyen video oyunları sadece bir eğlence unsuru olarak görmüyorum. İyi veya kötü, hayal kırıklığı ya da unutulmaz... Kontrollerimizdeki bu maceraların her biri, iyi bir anlatıyı hak ediyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mh2f-ygAhyo


    Konsolüssü gameplay:


    MAYHEM BRAWLER (ANA KONU) - TÜRK OYUNUKonsol Üssüyoutube
    Bilgisayar Sponsoru İtopya: https://www.itopya.com/bilgisayar/hazir-sistemler/hazir-sistemler/ Konsol Üssü'nü nasıl desteklersiniz? Katıla basabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCVPfwYzn7JKp6eH2echqbxg/join Patreon'da Patron olabilirsiniz: https://www.patreon.com/konsolussu Twitch'ten Amazon Prime ile abone olabilirsiniz: https://twitch.tv/konsolussu Murat Sönmez Twitter: https://twitter.com/Ejderha Murat Sönmez Instagram: _ejderha Onur Kaya Twitter: https://twitter.com/scatkaya Discord: https://discord.gg/DWkjdtN
    https://www.youtube.com/watch?v=MXegEdzvJKQ


    MAYHEM BRAWLER (ANA KONU) - TÜRK OYUNU



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.