Şimdi Ara

200 MP kameralı Xiaomi 12T Pro tanıtıldı! İşte Xiaomi 12T serisinin özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xmuro312 X kullanıcısına yanıt
    Piksel sayısı ne kadar fazla olursa detaylar da o kadar artar doğru. Fakat detay ile kalite ayrı konulardır. Çünkü mevcut alana daha fazla piksel sıkıştırıldığı için pikseller daha küçük olur. Pikseller küçülürse aldıkları ışık miktarı da o kadar azalır. Detaylar artar evet ama göreceğin detaylarda bir o kadar da gren oluşur. Yani kumlanma dediğimiz kirlilik oluşur. Yani imaj kalitesi düşer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat nedir

  • İsterse 500 olsun Xiaomi kameralarında optik görüntü sabitleyici koymadığı sürece o kameralar en fazla en fazla 12 MP görüntüyü verir Nokia'nın N8 vardı vardı 12 megpxl kamerası vardı henüz hiç bir telefon kamerası yetişemedi gözümde

  • Turknetli T kullanıcısına yanıt

    Pek tecrübeli değilsiniz anladığım kadarıyla.


    Diafram, Sensör boyutu falan bunlar gayet de önemli şeyler. Hikaye dediğiniz şeyler fotoğrafın kalitesini belirler.


    Megapiksel kavramı da önemlidir. Ama tek başına bir şey ifade etmez.


    Telefona 200 megapiksel kamera koyduk demekle fotoğrafların ultra seviyelerde iyi olacağını söyleyemezsiniz zaten. Sensör kalitesi, boyutu, bunu işleyen grafik işlemci, yazılım desteği gibi unsurlar olmadan telefonda bu boyutlar bir halta yaramaz.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    N8 zamanın ötesinde bir kameraya sahipti. Fakat N8'de de OIS yoktu. Bu telefonda OIS mevcut. Gerçi o da sadece 200 megapiksellik ana kamerada var. Diğer kameralarda yine dediğin gibi OIS yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kamera sensörleri samsung un kullanmayıp diğer markalara kakaladigi sensörler den :):

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HMX sensörü Note 20 Ultra'da kullanıldı. HM3 sensörü S22 Ultra ve S21 Ultra'da kullanıldı. HM1 sensörü S20 Ultra'da kullanıldı. Bunların hepsi de 108 mp lik sensörler. Kısacası Samsung telefonlarında,en üst düzey cihazlarında daima kendi sensörünü kullanıyordur. Bu HP1'de yakında üst düzey bir amiral gemisi Samsung telefonda kullanılacaktır. Samsung teknolojiyi Çin'liler gibi hızlı vermeyi sevmiyor, o sebeple daha geç kullanacaktır HP serisini.

  • Kamera bölümü telefon bölümünden ayrı bölüm parayı basan 200 mp alıyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Bu dogru degil. Fotografi ayni boyuta scale down ettiginde, ortalama ayni veya daha dusuk noise miktarini elde edersin dusuk megapiksele gore. Ayrica daha fazla detayli gorunur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    Ben piksel birleştirme yapmasından bahsetmedim. Sadece donanımsal olarak durumu ele aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Öyle zaten aksini iddia etmedim

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Piksel birlestirmeden bahsetmiyorum. Ayni sensor boyutuna sahip iki kameran dusun, biri 10 MP, digeri 30 MP. Sen foto cektikten sonra pikselleri 100% zoom ile gormeyeceksin sonucta, iki fotografa da belirli bir standart boyutta bakacaksin. 30 MP olan daha iyi detay + ayni veya daha iyi oranda noise performansi verecek. Bir seyleri ezberliyorsunuz ama yabnlis ezberliyorsunuz. Dpreview teknik testlerini iyi inceleyin, onlar da yillardir soyluyor daha yuksek megapikselin daha iyi sonuc verdigini.

  • 12 t pro için yazıyorum. Gerçekten iPhone ayarında. Kamerayla çok uğraşmadım henüz ama bir iki amatör denemede müthiş. Sabitleme ile gimdog varmış gibi kamera kaydı alıyor. Elim titredi filan derdi yok çekimlerde. 8k video kaydı inanılmaz etkiledi. Şarj gerçekten 15-20dk da fullleniyor. Bütün şarj tüketen özelliklerini açtım gün içinde ancak yetiyor bu kısım da biraz daha beklentim yüksekti ama kısa sürede dolması ve şarj tüketen ne özellik varsa açtığım için diye düşünüyorum. Bir çok görsel ekran özelliği var güzelleştirme anlamında. Ekran tepki ve kayma çok iyi. 22000TL 256gb modeli için iPhone ile kıyaslayarak aldım beni tatmin etti. Lansman fiyatı dediler sonra ne olur bilmiyorum ama dolar kuru vs düşünüldüğünde 30lara ulaşır kısa sürede.

  • historyalp H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ama yazık etmişsiniz paranıza. Xiaomi’ye 22 bin lira vermek hiç mantıklı bir iş değil. Önümüzde kabak gibi Mi 10T Pro örneği var. Cihaz daha iki yaşına girmeden Xiaomi güncelleme desteğini kesti. Hadi onu geçtim bu cihazı yarın bir gün satmaya kalksanız kimse yüksek bir meblağ ödemez. Yani zararınız da büyük olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suya ve toza dayanıklığı varmı

  • O phone 11 ile arasında çok gidip geldim ve sonunda kime sorsam Xiaomi tavsiye ettiler iyikide õyle yaptım muhteşem bir telefon .Kısa sürede fiyat yukarılara çıkar.I phonedan daha kullanışlı olacağını umuyorum herşey var alın aldırın çok begendim

  • Bu telefonda Kulaklık girişi yokmu acaba?

  • Mi12tpro googleya yeni düştü ama 6 aydır kullanıyorum deneyimlerime görede iPhone 11 12 13 serilerinden daha iyi kameraya sahip videoda ve resimde daha kaliteli. Teşekkürler Xiaomi ??

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.