Şimdi Ara

PlayStation 5 kırıldı: Sony'nin oyun konsolu nasıl hacklendi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok hızlı oldu kanımca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş iş, Türkçe yama ve 60 fps oyun bekliyorum diyende bahane üretiyor, cihaz çıkalı 1.5 yıl oldu 1.5 yılda İngilizce öğrenmeye çalışsan iyi kötü bir seviyeye gelirsin hem İngilizce öğrenmiş olursun hem de biri çevirsin diye kimsenin eline bakmazsınız, oyunlar 60 fps olmayacak bir kişi bloodborn 60 fps mod yaptı diye tüm oyunlara 60 fps modu çıkmayacak o hayalleri unutun.


    Yeni psn plus sistemi ile oyunların çoğunu rahatça oynarsınız, kardeşlik yapar yeni çıkan oyunları oynarsın yok ben korsan oynayacağım 5 kuruş vermem diyorsun oyunu çıktığı ps5 sürümü kırılana kadar beklersin.


    Kısacası bizim millet oyuna para vermeyi enayilik olarak görüyor aylarca konsol kırılsın da enayi gibi oyuna para vermeyeniyim demek için cihazın kırılmasını yıllarca bekleyen insanlar var.

  • Lütfen araştırma yapmadan yorum yapmayın. Bloodborne 60fps modu oyun medyasında çok yankı buldu çünkü bloodborne başka platformlara çıkmadığı için sadece bu şekilde 60fps oynanabiliyordu. Ayrıca o oyuna 60fps modu hazırlamak gerçekten zahmet isteyen bir işti. Bloodborne dışında aklınıza gelebilecek sayısız oyuna daha bu şekilde yamalar çıkarıldı. Fps kilidini kaldırmak genel olarak basit bir işlem olduğu için ve çoğu oyun pc için de çıkış yaptığından dolayı medya haber yapmadı ve sizin de doğal olarak haberiniz olmadı bu durumdan. İncelemeniz için örnek bir kanal bırakıyorum, oradan izleyebilirsiniz. Ps4 cpusu güçsüz olduğu için genelde 60fps yakalayamıyor oyunlar. Ps5 için ise durum farklı. Donanım güçlü olduğu için ölüme terk edilmiş ps4 oyunları için bedava next gen upgrade demek bu.


    illusion - YouTube


    Öncelikle oyunları Türkçe oynamak bir tercih meselesi. Türkçe Yamayı sadece ingilizce bilmeyenler kullanıyor gibi bir durum yok .Modlama kısmı da yine sadece Türkçe Yamadan ibaret değil. Mod desteği olan bethesda oyunlarında bile kısıtlamalar var. Kırılmış konsollarda ise istediğiniz modları yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca yine kırık konsollarda trainer olanağı da var. Neredeyse Pc özgürlüğü kazanıyorsunuz.


    Para kısmına gelirsek de parayla satın alamayacağınız şeyler de var. Elden ring, pt Demolarını, oyunların 1.0 sürümlerini vs herkes biliyordur. Oyunlardaki geliştirici menüleri, ön sipariş bonusları, özel ödüller gibi şeyleri hiç söylemiyorum bile. Şu an bir açık sayesinde oyunlar ilk günden kırık konsollarda oynanbiliyor. Eğer disk bir şekilde ellerine geçerse ve bu malum kişiler paylaşım yaparsa, Ön sipariş verenler oyunun erişime açılmasını beklerken, beleşçi tayfa God of War Ragnarok'u çıkmadan oynyabilecek. Dying Light 2 de çıkmadan önce bu şekilde oynanabiliyordu.


    Kardeşlik ise ayrı bir mesele. Kimileri bu tarz işlerle uğraşmak istemiyor. Niş oyunlar kolay kolay alınıp satılamıyor.





  • hırsıza uğursuza güzel haber...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.