Şimdi Ara

Playstore'a yeni bir özellik geliyor: Oyuncular artık NFT kazanabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Playstore'a yeni bir özellik geliyor: Oyuncular artık NFT kazanabilecek



    Teknoloji ve dijital dönüşümdeki öncü rolü ile çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, dijital oyun platformu Playstore ile müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Prodüksiyon seviyesi yüksek modern teknolojilerle geliştirilen AAA (Triple-A) oyunları Playstore üzerinden satın alan oyunseverlerin, 1000 NFT’den birini kazanma imkânı oluyor.



    Oyuncular, oyunları satın almaları durumunda sayfalarına gelen “NFT talep et” butonuna tıklayarak 1000 NFT’den birini talep edebiliyor. NFT’ler, satın alma sonrası butona tıklayarak NFT talep eden ilk 1000 kişiye ücretsiz olarak veriliyor.



    Ayrıca Bkz.DataFlowX’in yerli üretim siber güvenlik çözümleri Tech Data ile dünyaya açılacak



    Türk Telekom’un hızla gelişen oyun endüstrisinde, trendleri yakından takip ederek oyun meraklılarına çeşitli imkânlar sağlandığını belirten TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şöyle konuştu: “Ülkemizde dijital deneyimin önemli bir parçası hâline gelen oyun ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda insan odaklı yaklaşımımızla oyun dünyasını ve oyuncuyu ön plana koyarak yeni teknolojiler ve trendlerle harmanlanan projelere finansal açıdan da destek veriyoruz. Yaay uygulaması ile kullanıcılara kendi NFT’lerini oluşturma özelliğini ilk kez bir sosyal medya platformu üzerinden sağladık. Şimdi de Playstore üzerinden yüksek geliştirme ve pazarlama bütçeleriyle hazırlanmış AAA oyun satın alımlarına özel 1000 adet NFT’yi Playstore müşterilerinin hizmetine sunarak önemli bir çalışmaya imza atıyoruz.”



    Türk Telekom İnovasyon & Ürün ve Servis Geliştirme Direktörü Dr. Mehmet Özdem ise şunları aktardı: “Türk Telekom olarak, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak teknoloji yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyor, müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Trendleri takip ederek dijital oyun platformumuz Playstore’da geliştirdiğimiz NFT koleksiyon projesini hayata geçirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.” Özdem, NFT’ler üretilirken, yüksek hızlı ve düşük maliyetli Polygon protokolünün kullanıldığını da sözlerine ekledi.



    Playstore’la NFT koleksiyonuna sahip olma fırsatı



    Şartları karşılayan oyun tutkunları, Playstore üzerinden satın aldıkları AAA oyunlar sayesinde var olan NFT koleksiyonlarını genişletme imkânı veya yeni bir NFT koleksiyonuna sahip olabiliyor. NFT kazanan Playstore müşterileri sahip oldukları NFT’leri isterse saklayabiliyor ya da kendi belirlediği fiyat üzerinden satabiliyor.





  • Playstore bir dönem efsaneydi, steam yerel fiyatlarının bile altına oyun satıyordu, faturaya taksit yaptırıp neredeyse bedavaya oyun alırdık üni zamanı, şimdi ne durumda bilmiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Arada bakıyorum, indirim olduğunda steam in altında fiyatlar oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.