Şimdi Ara

PC için Gamepad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an Logitech F310 kullanıyorum ama her yönüyle giriş seviyesi bir Gamepad olduğunu belli ediyor. Zelda oynuyorum aslında kötü bir Gamepad değil ama hareket sensörünü geçtim titreşim motoru bile yok bu Gamepad’de.

    Xbox one Controller ile DualSense arasında kaldım. Fiyat farkı gözardı edilebilir uyum açısından Xbox gamepad’in PC’ye daha uyumlu olduğunu da biliyorum ama benim merak ettiğim kullanım rahatlığı, malzeme kalitesi, tetik tuşlarının hissi(haptic feedback olayını çok merak ediyorum ama PC’de düzgün çalışmıyor sanırım) siz hangisini önerirsiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Titreşim motoru olmaması garip geldi çünkü önceki sürümlerinden olan Rumble Pad 2 de titreşim motoru var.,


    Ben de bu var ve titreşim moturu var. Ama son 2 yıldır çıkan oyunları kol desteklemediği için Xbox'a ait bir kola geçtim.


    amazon.com
    Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
    https://www.amazon.com/Logitech-Rumblepad-Vibration-Feedback-Gamepad/dp/B0002XJBG4
  • Microsoft Xbox Wireless Controller 9.Nesil var şuan bende ve önerebilirim. Güzel bir cihaz. Kullanımı da rahat ve iyi. Almadan önce kafamda soru işaretleri vardı Logitech Rumblepad 2 dan geçince alışır mıyım diye ama alışmam 1-2 saat sürdü. Yani neredeyse hemen alıştım sayılır.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek ihtimal dediğiniz Gamepad’i alacağım. Dualsense daha bi şık görünüyor bana ama uyum sorunu yaşamak istemiyorum Xbox Gamepad direk tak çalıştır tüm oyunlarda problemsiz.

    Öneriniz için teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ama Xbox kontolcüsü de bazı oyunlarda sıkıntılı. En azından ben sorun yaşadım. RDR2, God of War, PES gibi oyunlara sorun yaşamazken Days Gone ve Horizon Zero Dawn zaman zaman bağlantı kopma sorunu yaşadım.


    Days Gone da 20 saat sonra bağlantı koptu 10 dakika ara ile sonra 30 saat ile 40 saat arasında yine sorun yaşamadım.

    Horizon Zero Dawn da da başlarda sorun yoktu sonra sorun yaşadım.


    Yalnız iki oyuna da epic de sahibim ondan dolayı şüphe ediyorum gerçi RDR2 de epic üzerinden sahibim ama onu xbox kontrolcüyle 2 defa bitirdim sorun çıkmadı. O oyun diğer iki oyundan uzun bir oyun.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında amacım klavye mouse desteklemeyen ya da klavye mouse ile zorlayan oyunları oynamak. Yani Zelda, DmC, Fifa-Pes gibi…

    Dediğiniz oyunlarda hala klavye ve mouse kullanmak çok daha rahat geliyor bu yüzden sanırım Xbox Gamepad bana daha uygun. Kopma sorununun ps exc. oyunlarında başınıza gelmesi de ironik olmuş :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, konu güncel olduğu ben de buradan bir şey sormak istiyorum. Tablet için ucuz yollu, dandik olması önemli olmayan idare edebilecek bir kablosuz gamepad arıyorum.


    Bir çocuk için tablet almayı düşünüyorum, yanına bir de gamepad alayım diyorum. Bana geldiğinde ara sıra o gamepad ile bilgisayardan da oynasın diye istiyorum. Hem tablet hem pc için kullanılacak yani. Düşündüğüm tablet Huawei Matepad 11. Yani güncel bir tablet olacak ama açıkçası şimdi Xbox gamepad'ine de 1500 TL civarı vermek istemiyorum, bir de sanırım wireless alıcısı da ayrı alınması gerek.


    PS 3 gamepad'i falan güncel tabletlere olur mu? Çocuk için olacağından kaliteden ziyade çalışıp çalışmamasını arıyorum.


    EDIT: Android joystick yazınca şu tarz şeyler çıktı, bunlar olur sanırım:


    https://www.hepsiburada.com/vw-706w-android-ps3-pc-smart-phone-tv-box-2-4-ghz-wireless-kablosuz-joypad-p-HBCV00001OIHMM


    https://www.hepsiburada.com/comse-x3-wireless-kablosuz-oyun-kolu-bluetooth-joystick-gamepad-android-tv-boc-p-HBCV00002G6C35


    https://www.hepsiburada.com/snopy-rampage-sg-r707-android-ps3-pc-smart-phone-tv-box-bluetooth-kablosuz-joypad-p-HBV00000NIJ9E?arama=huawei&ozellik=&keywords=




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 8 Ekim 2022; 4:39:54 >




  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Xbox gamepad'in de alıcısı ayrıca alınmak zorunda değil. 9.nesili bizzat kullanıyorum ve alıcı da almadım. Bilgisayarım direk bağlanıyor.

    Alıcı alan kişilerin alıcı alma sebebi kendi bilgisayarlarının veya tabletlerinin cihazı bir takım sebeplerle görememesi veya her oyunda illa bağlantı kopma sorunu yaşamaları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.