Şimdi Ara

Intel, Arc A770 ekran kartının fiyatını açıkladı: Nvidia mı Intel mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Arc serisi sadece bu çıkanlardan ibaret olmayacak elbet mutlaka üretim geliştirme devam edecktir. Mesela Arc 2 gibi. Ayrıca 4000 serisi gelse ne olacak ki? kaç kişi gidip 4080 4070 alabilecek? Şuan piyasadaki 3050 3060 gibi kartlarla insanlar oyun oynuyor sonuçta. Önemli olan vereceği performansın yanında fiyatının uygun olması bahsi geçen kartlara göre. Derdimiz 4060 ile yarışması değil.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda da nvidia daha yavaş kalıyor, bu durumda nvidia kullananlar yavaş kaldığı oyunlar için ikinci bir kart alsınlar.

  • burnas kullanıcısına yanıt

    Tedirgin mi?Intel, Arc A770 ekran kartının fiyatını açıkladı: Nvidia mı Intel mi? Emin olun, Nvidia iki yıldır göbek atıyor. Ray tracing ile koca intel'i nasıl oltaya getirdik diye keyifleniyor. Intel, gpu işine gireceğini açıklayınca, Nvidia bir yıl sonra sunduğu yeni mimarisinde üstüne basa basa ray tracing'i kullandı. Intel de buna cevap vermek zorunda kaldı. Belki de gpu işinde bu kadar geciklemelerinin en büyük sebeplerinden biri bu ray tracing desteği oldu. Amd o oltaya takılmadı, 7nm'ye geçişte ray tracing işine bulaşmadı. İlk Navi ile temiz bir geçiş yapabildi. İkincisinde de ray tracing'e girdi ama şimdilik pek iyi durumda değil. Muhtemelen yeni nesil kartlarında biraz daha düzeldiğini göreceğiz. Nvidia'yı yakalar mı onu bilemeyiz şimdilik. Tabi bir de deep learning tarafı var. Orada da Intel de Amd de sessiz. Ama esas mesele, Intel'in sürekli olarak ray tracing üzerinden tanıtım yapıyor olması. Oraya çok çalıştık, Nvidia'yı geçtik gibisinden sunumlar yapıyor sürekli. Belli ki ray tracing ciddi zaman ve kaynak harcatmış Intel'e. Yani tam Nvidia'nın istediği gibi. Şimdi de Intel'in sunacağı en yüksek model, sınırlı sayıda olacak ve ancak 3060'la yarışabilecek durumda görünüyor. Nvidia şuan purosunu tüttürüyordur.Intel, Arc A770 ekran kartının fiyatını açıkladı: Nvidia mı Intel mi? 





  • nvidia ile ayni paramı şakamısın sen doktora gözük kat kat daha ucuz intel nvidia yalakası seni

  • Intel ARC A770 kart kullanan var mı? 3060 ile 3060Ti arası bir performans 7000 tl değer mi?

  • Intel, Arc A770 ekran kartının fiyatını açıkladı: Nvidia mı Intel mi?



    manyak mı bunlar... Intel, Arc A770 ekran kartının fiyatını açıkladı: Nvidia mı Intel mi? 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.