Şimdi Ara

The Legend of Vox Machina (Amazon Prime Video) 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ımdb
    The Legend of Vox Machina (TV Series 2022– ) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt11247158/

    Critical Role isimli ekip dört yıldır her biri üç dört saatleri bulan dungeons and dragons serileri yapıyorlar. Bu dizi de onların kişisel çabalarıyla, kickstarter projesi sayesinde gerçekleştirilmiş bir dizi. Seslendirenler, Critical Role grubunun üyeleri. Hatta üyelerden biri Ashley Johnson. Dizi, nerde akşam orada sabah bir paralı asker grubunun hikayesini anlatıyor. Basit gündelik işlerle para kazanan, bu parayı da tavernalarda içkiye yatıran, kendi halinde bir ekip. Bir gün yine basit olduğunu düşündükleri bir iş alıyorlar ancak işler giderek zıvanadan çıkıyor. Zarların atıldığı masaüstü rpg tadında, her karakterin bir classı betimlediği, on iki bölümlük doyurucu bir dizi olmuş. Grubun ozanı konumunda Percy'nin sahneleri kahkaha attırıyor. Muhakkak izlenesi bir iş. İlk sezonu da heyecanlı bir noktada bitti. Umarım devamı en kısa sürede gelir.


    Dizinin cinsellik ve şiddet dozu da yerindeydi. Tam yetişkin işi.








  • Pek oyun insanı olmadığımdan olsa gerek, bu yıl sürekli rastlamama rağmen şans vermediğim tek diziydi. İzlemek istediğim tüm 2022 dizilerini tükettim/tüketiyorum ama bunda kararsız kaldım. Belki yıl sonuna doğru tekrar fikir değiştiririm bilemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Frp kısmı anlatının sosu aslında. Konu hakkında hiçbir şey bilmesen bile izlediğin şeyden memnun kalırsın. Standart macera anlatısı. Frp kısmı da şöyle, mesela bir sahnede atıyorum savaştan çıkıyorlar, grubun sağlıkçısı grubu topluca "heallıyor" vs. yani bunun gibi ufak tefek detaylar var.

  • 2. sezon için Ocak demişler. 3. sezon onayı da gelmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bölüm çaktım. Beklemediğim kadar sevdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime Videoyoutube
    The Legend of Vox Machina S2 is coming January 20, 2023. » Watch The Legend of Vox Machina on Prime Video: https://amzn.to/3HVFiu9 » SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About The Legend of Vox Machina: After saving the realm from evil and destruction at the hands of the most terrifying power couple in Exandria, Vox Machina is faced with saving the world once again—this time, from a sinister group of dragons known as the Chroma Conclave. The Legend of Vox Machina is a production by Amazon Studios, Critical Role, and Titmouse for Prime Video. The series stars Critical Role founders and cast members Laura Bailey (The Last of Us: Part II), Taliesin Jaffe (Final Fantasy XIV: A Realm Reborn), Ashley Johnson (The Last of Us), Liam O’Brien (Star Wars: The Bad Batch), Matthew Mercer (Overwatch), Marisha Ray (Final Fantasy XV: Comrades), Sam Riegel (Teenage Mutant Ninja Turtles), and Travis Willingham (Marvel's Avengers). The Critical Role cast also serves as executive producers, alongside Brandon Auman (Star Wars: Resistance), Chris Prynoski (Metalocalypse), Shannon Prynoski (Fairfax), and Ben Kalina (Big Mouth). About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/AmazonPrimeVideoIG The Legend of Vox Machina - S2 - Trailer (Red Band Trailer) | Prime Video https://youtu.be/Cmlwr-qFQeA Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo #TheLegendOfVoxMachina #OfficialTrailer #PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?v=Cmlwr-qFQeA

    Trailer gelmiş ya. 

  • 2. Sezon ilk 3 bölüm yayınlanmış

  • Biriktirsem mi ki 

  • mükemmel olmuş bu seri

  • Baya iyi bir iş olmuş. Ama hepsini birden salsanıza kardeşim şu bölümleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelimeyle sanat eseri,yapilmis en iyi animasyon zirvesini rahatlikla zorlar.karakterler muzikler olay orgusu diyaloglar en ufak bir falsaso yok,izleyin izlettirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Sezon nerdeeeeee ey amason

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.