Şimdi Ara

Max 20k projeksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, evimin salonunda ağırlıklı film izlemek mümkünse kısmen oyun için projeksiyon almak istiyorum. Şu anda 55inc tv var filmleri ordan izliyorum, içeriklerim 4k hdr, sistem zidoo x9s, pioneer avr, salonun kenarında bulunan konsolun üzerinde çalıştırmayı düşünüyorum evde iki tane canavar var ortalık yerde durursa iki günde halletme ihtimalleri yüksek. İlk projeksiyonum olacak, perde almayı da düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.




  • bütçenizi bir tık aşıyor ama Optoma UHD35 i incelemenizi öneririm.

  • newonw1 kullanıcısına yanıt

    UHD35i çok araştırdım, avsforum ve reddit üzerinde, malzeme kalitesi sebebiyle vazgeçmek zorunda kaldım. Bu işler şans tabi biraz da ancak kendimi ikna edemedim :) Benq TK700 ve Gamma screen perde siparişini bugün verdim. Umarım ilk cihazım mutlu eder beni.

  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt

    merhabalar bende benq TK700 modelini almayı düşünüyor. hala memnun musunuz bu modelden?varsa artı ve eksilerini yazarmısınız.işletim sisteminde yavaşlama oldumu? fan sesi rahatsız edicimi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akineton06

    merhabalar bende benq TK700 modelini almayı düşünüyor. hala memnun musunuz bu modelden?varsa artı ve eksilerini yazarmısınız.işletim sisteminde yavaşlama oldumu? fan sesi rahatsız edicimi ?

    Selamlar, benim yorumum çok objektif olmayacaktır, zira kullandığım ilk ve tek projeksiyon TK700. Ben ağırlıklı film, dizi, seyrek olarak maç ve oyun için kullanıyorum. Oyun pc'im olsa muhtemelen oyun da ağırlığa geçer ama benim laptop ancak asetto corsaya yetiyor. Böyle olunca yeni oyunları 4k cihazda düşük çözünürlükte oynamak yazık bence.

    Cihaz zaten oyun odaklı bir projeksiyon, görevini de hakkıyla yerine getiriyor. Yarış oyunları çok keyifli oluyor. Filmlerde de memnunum açıkçası. Renkleri, parlaklığı güzel, eksi tarafı ise siyah yoğunluğu, gerçi ne kadar ekmek o kadar köfte tanımına göre de normal, siyah sahneleri simsiyah görmek istiyorsanız kesenin ağzını açmanız gerek. Fan sesi kişiden kişiye değişen bir durum olsa gerek, benim orta sehpada duruyor cihaz, filmde yüksek ses olduğu için istesem de duyma şansım yok. Sessiz sahnelerde illaki duyulur ama rahatsız edici değil en azından benim için. Cihazı almadan önce, hedefimde w2700 vardı, oyun performansı ve aradaki ücret farkı nedeni ile TK700 ü tercih ettim. Geçmişe dönsem yine aynı cihazı tercih ederdim muhtemelen.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.