Şimdi Ara

Film Sözlük - Yeni Proje Hakkında Düşünceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli DH ailesi,


    Uzun zamandır aklımda olan projeyi hayata geçirdim. Sözlük sitelerini forum siteleri kadar takip eder, içerik girmeye özen gösteririm. Piyasada yer alan birçok sözlük sitesinde yazarlığım mevcuttur.


    Sizler de belki seversiniz diye https://filmsozluk.com internet sitemi paylaşıyorum. Site içerisinde reklam vs. bulunmuyor. Bunu tamamen hobi olarak açtım. Film kategorilerini ekleyip, aynı zamanda; oyuncu, yönetmen ve senarist kategorilerine de yer verdim.




  • Hocam elinize sağlık sanırım buraya bir şans vermek istiyorum sinema meraklısı biri olarak. Güzel bir konsept düşünmüşsünüz

    Bu sitede kesinlikle Trainspotting entrysini kendim açmak isterim.

    Edit: Entry'i açtım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 27 Eylül 2022; 8:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam asıl ben teşekkür ederim desteğinizden dolayı. Açıkçası sözlüğü hobi amaçlı açtım. Herhangi bir kâr elde etmek değil amacım. Film izlemeyi çok seviyorum ve alan adının (domainin) boşta olduğunu gördüğüm zaman direkt açayım dedim.


    Alan adı çok uzun zamandır aklımdaydı aslında ama bırakmıyorlardı. Düştüğünü görür görmez hemen alıp sözlüğü açtım :) beğenmenize çok sevindim. İlerleyen zamanlarda çok daha güzel yerlere geliriz umarım.

  • Hayırlı olsun. Sözlük formatı işe yarayacak mı? Bir de naçizane tavsiye ; ilk mesajda filmin afişi , künyesi, puanları , gişesi gibi bilgiler olsa iyi olur. Belki ilk mesaja özel form hazırlana bilir. Konuyu başlatacak kişiler için cezbedici olur. İnsanlar filmin afişini (veya kişinin fotoğrafını) yükleyip bilgileri doldurarak hızlı bir şekilde başlık açabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arghh kullanıcısına yanıt

    Aynen bak o hem siteyi klasik sözlük formatından da çıkarır bu sayede de diğer sözlüklerden farkı oluşur bir taşla iki kuş vurulmuş olur 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. @arghh @ItsAtakan24 açıkçası henüz çok yeniyim ve ilk başta logomu profesyonel olarak tasarlatmak istiyorum arkadaşıma. Sonrasında yazılıma ek olarak ilave işler yapacağım.


    Harika olur, düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Muhteşem fikirleri her zaman önemserim ve değer veririm. Mutlaka ileride hayata geçireceğim, yazarlık alımlarını direkt yaptım. Bence bir insan söyleyeceği şeyleri ifade edebilmeli, kısıtlanmamalı. Kısıtlanmayı ben çok kötü görüyorum, üzülüyorum.

  • TevfikOfficial kullanıcısına yanıt

    Haklısın ekşi de falan kısıtlamalar çok fazla. Dediğiniz gibi bazı kuralların dışına çıkmadıkça sınırsız fikirlerini belirtebilmeli insan. Bu siteyi geliştirebileceğinize inancım tam 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştireceğim hocam, çok iyi yerlere getireceğim. Logoyu arkadaşım en geç pazartesi gönderir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.