Şimdi Ara

Logitech yayıncılar için mikrofon ve aydınlatma ürününü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech yayıncılar için mikrofon ve aydınlatma ürününü duyurdu



    Bugün kalbur üstü bir yayıncılık için kaliteli mikrofon ve aydınlatma zaruri hale geldi. Logitech yine üst seviye yayıncılara odaklanan Blue Sona XLR mikrofon ve Litra Beam aydınlatma ürününü duyurdu.



    Logitech Blue Sona XLR mikrofon



    Hatırlanacağı üzere Logitech geçtiğimiz yıllarda Blue mikrofon markasını satın almıştı. Artık kendi çatısı altında ürünlerini sergiliyor. Logitech Blue Sona XLR mikrofon modeli de bunun son örneği oldu.



    Ayrıca Bkz.Logitech’in yeni direksiyon seti servet değerinde



    Logitech Blue Sona XLR mikrofon modeli ClearAmp teknolojisi ile üst seviye bir ses tecrübesi sunuyor. Harici bir güçlendiriciye gerek olmadan 25 desibel ses seviyesine ulaşabiliyor. Çift diyafram kapsül ve süper kardioid modül ile birlikte rahatsız edici gürültüler de eleniyor. Stand ise 290 derecelik hareket yeteneği sunuyor. Logitech Blue Sona XLR mikrofon modeli 349 Avro fiyat etiketine sahip.



    Logitech Litra Beam aydınlatma



    Logitech Litra Beam ürünü 2700K-6500K arasında renk değerleri sunarken 5 farklı sıcaklık arasından seçim yapmanızı da sağlıyor. Logitech G HUB uygulaması ile sıcaklık ve yüzdelik değerleri ayarlayabiliyorsunuz. TrueSoft teknolojisi dengeli ve tam spectrum LED ışık ile tüm deri tonlarında doğal bir görünüm sağlıyor. Logitech Litra Beam ise 119 Avro olarak satılacak.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/299113/logitech-changes-the-game-with-new-creator-solutions-blue-sona-xlr-microphone-and-litra-beam-desktop-key-light







  • Yakında pc masasında klavye ve mause yeri kalmayacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.