Şimdi Ara

Netspeed ip adresinizi kontrol edin! sabit ip Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • netspeed kullanan kişilerden ricam ip adresinizi kontrol edebilir misiniz? modem'e reset atıp ip adresiniz değişiyor mu lütfen kontrol edin. yoksa sabit mi kalıyor?




    başıma şöyle bir olay geldi. modeme reset atıyorsunuz ve ip adresiniz hiçbir şekilde değişmiyor. 4-5 gün belki 1 hafta hep aynı ip ile giriş yapiyorsunuz.

    Müşteri hizmetleriyle 2 kez görüştüm. sabit ip istemiyorum diye belirttim ! onlar da size sabit ip verilmemiş zaten diyor ! ee peki neden değişmediğini sordum? sistemsel bir durum olduğunu belirtiyorlar. ara ara değiştiğini söylediler !


    bu ip değişmeme olayı tam olarak nedir? bilen var mı portlardan kaynaklı bir sorun mu var? bazen saçma sapan bir ip tanımlanıyor internet 1mbps hızlarına düşüyor. bazen uygulamalar açılmıyor? böyle sorunla karşılaşan var mı? yoksa bi tek benım mi başıma geldi bu olay !








  • 3 gün önce aldığım ip adresi benim de değişmiyor 100e yakın reset attım. Normalde bu şekilde takılı kalsa da 5-10 reset arası illaki değişebiliyordu.

  • Aynı sorun bende de varmış @Hakimolacakadam hocam özelden yazmasa hiç haberim bile olmayacaktı. Hızımı falanda takip etmiyordum 27mbs'den 7mbs'ye düşüş var. Speedtest yapamıyorum servera bağlanmıyor. IP adresim Hindistan'da gözüküyor. Modeme reset attım ancak değişmedi.

  • Bu problem firmaların IP havuzlarıyla alakalı. IP havuzu en geniş firma TT'dir, bunun dışında TT yapısından hizmet veren firmaların çoğunda bu problemi yaşayabilirsiniz. Havuzlarında boşta IP olmadığı için size yeni ip verilemiyor. Bu bazen bölgesel kaynaklı sorunda olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 27 Eylül 2022; 22:10:6 >
  • Ben de burada görünce baktım aynı ip duruyor öyle valla.

  • Benim ipde aynı 206li hep. Reset falan fayda etmiyor. Arada dediğiniz gibi hız sapıtıyor.

  • Bu problem Netspeed tarafında değil sanırsam TT tarafında oluşuyor. Aynı sorunu 1 haftadır Comnet ile yaşamaktayım ve ciddi manada paket kaybı bulunuyor. Bekleyip göreceğiz bakalım.

  • Bendede ip değiştirme durumu uzun zamandır aynı yani değişmiyor, ancak haftada yada 10 günde 1 otomatik olrk ip değişiyor, bazen 1 sayfaya tıklıyorum açılmıyor ve 1 bakıyorum net yok, 1 dakika içinde geliyor ve ip değişmiş oluyor v.s.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.