Şimdi Ara

Rusyadan seferberlik haberleri geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    hani uydudan resimler artıyordunuz ya ölülerin ceset torbalarını vs? nerde şimdi ölüler trenlerle? 150k asker mi kaybetmiş ruslar ? vagon vagon giderdi ki tren yolu bile yetmezdi. nerede hani 150k kaybı? ama ukrilerin 200k kayını emekli ukraynalı general kendisi ima etti. bunu doğrulamak için, almanya'da varsa tandığın buraya gelip kocalarından 2 ay 3 ay 5 ay haber alamayanlar ile konuş. kimisi kardeşinden kimisi kocasından haber alamıyor. hayır bunu doğrulayan amerikalı bir başka komutanı da yahudi medyası "putin fanatiği olmakla suçladuılar adamı."



    Rusyadan seferberlik haberleri geliyoriEarlGreyyoutube
    US general surprised: “200,000 Ukrainian soldiers disappeared”: https://tinyurl.com/27rae32v Putin loses one soldier every 5 minutes: https://tinyurl.com/2b6kb7cr US General Stephen Twitty: "AFU casualties could reach 200,000 troops": https://tinyurl.com/28sfd6g8 Zelensky says Ukraine inferior to Russia in hardware, unable to go on the offensive: https://tinyurl.com/27tk7tgz The Website I personally use to buy Roubles and move GBP/USD to my Russian Bank Account: https://bit.ly/advcashiearlgrey Support me on Patreon! - https://www.patreon.com/iEarlGrey More updates from inside Russia as events unfold. Also available on Odysee: https://odysee.com/@iEarlGrey:9 Rumble: https://rumble.com/c/c-1462001 and as a podcast: https://anchor.fm/iearlgrey Telegram: https://t.me/iearlgreytv To donate via crypto: ETH (ERC20): 0x3918098b9994d90c091a23bcf837994bb999e735 BTC (BTC): 1Mzi2LGa4f76qDA4FG7jEjR5KXsHhyQ97S BNB (BEP2): bnb136ns6lfw4zs5hg4n85vdthaad7hq5m4gtkgf23 MEMO: 530988580 XRP (XRP): rEb8TK3gBgk5auZkwc6sHnwrGVJH8DuaLh MEMO: 537286775 XLM: (XLM): GAHK7EEG2WWHVKDNT4CEQFZGKF2LGDSW2IVM4S5DP42RBW3K6BTODB4A MEMO: 469929204 DOGE (DOGE): D6cYjCVxAQASqGe5UJyrWqi6bdZxUxKqFu USDT (SOL): 8sXrE8zu3tix61AXUqt5btgU6CFzHCuxdKWNj8yGTGCs #Russia #Ukraine #US
    https://www.youtube.com/watch?v=6hC0G8aTdgg

    işte liberal sol aklı bu kadar... işine gelmeyince şu aşığı bu aşığı ...


    yani kafanın alabilmesi için daha ne kadar örnek verilmeli? 80.000 köylüden ve rus/kazakh esirden toplama adamlar ile senin karadeniz bölgen kadar toprağı almış adamlar. sen "haşa ruzya gaybetti yeghenem" diyorsun. insanın aptal olması gerekli, 80.000 ordu ile modern dünya'da kendisini istemeyen 30 milyon sivili yönetemeyeceğini anlamaması / diğer 30 milyon istemesine rağmen. bu yüzden putin aşağısını alıp, karadenizi ve dinyeperi kendisine alıp, nato'ya strtostring'i basıcaktı... kısa plan bu idi.


    daha nereden örnek verelim? rusyanın 48 saatte bitirdiği koskoca hava saldırı ve savunma sistemleri mi ne?


    ukriler şükretsinler bunca ay putin "slavcılık" oynadı. "mıy bratya" demekle olmadığını artık kabullendi ki 300 k ordu topladı. ilk defa 8 ayda bir santrali ve su yatağını vurdu. savaş böyle olur.


    he sen ukri tarafına bak. 8 aydır muhalefetin yarısı ya içeride, ya öldürüldü. meclisi bile açmıyor yahudiniz :) ama işte liberal sosyalist bir aptal avrupa, yahudi efendilerinin sözünden çıkmaz.



    Rusyadan seferberlik haberleri geliyorÜmit Özdağ - Zafer Partisi Genel Başkanıyoutube
    Türkiye'nin başındaki FETÖ ve PKK'dan sonraki en büyük bela "Liberal Solcular"dır. Bunlar devekuşu gibi, ne deve, ne kuştur! Her yabancı operasyona açık, her servise hizmet edebilen unsurlar bunlar! Bunlar FETÖ ile de PKK ile de işbirliği yapabiliyorlar, yeter ki Türkiye karşıtı olsun... O yüzden çok rahatlıkla söylüyorum; bunların canları cehenneme! #ÜmitÖzdağ #ZaferPartisi #LiberalSol
    https://www.youtube.com/shorts/y7EC5Ggev9c

    ne güzel anlatmış ümit özdağ 4 ay öncesinden... deve kuşu gibiler. ben gerçi buraya kayıt olduğumdan beridir yazmaya çalışıyorum Rusyadan seferberlik haberleri geliyor .


    afganistan'dan ayrıca neyi aldı la?


    petrol mü var? tsink ve lityum madenlerine çin çöktü. yalnız amerika ya çöken bir : Since invading Afghanistan in 2001, the United States has spent $2.313 trillion on the war, which includes operations in both Afghanistan and Pakistan. Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Eylül 2022; 10:36:44 >




  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Prinç yiyen, uçağı hayatında belki ilk defa gören adamlar, amerika'yı darma dağın etti.


    "uçağı ilk defa gören" adamlarda neden MIG jetleri vardı? Vietnam bir proxy savaşıdır. Dolaylı yoldan Sovyetler ile savaşmıştır ABD. Önce bunu anlaman lazım.




    Alıntı

    metni:
    Irak = hiç uçak kaybetmemiş, taşıt kaybetmemiş çünkü elinde yok.
    Amerika = 55 adet apache ah66 kaybetmiş!


    Vietnam'daki 10,000 hava aracından sonra sadece 55 kayıp! Epey bir gelişme var demek ki?


    Bu arada, bir zamanlar Fransız ve Sovyet yapımı uçaklarla, bölgenin en büyük filosuna sahip Irak'ta neden hava gücü yok? Çünkü Körfez Savaşında, başta ABD olmak üzere, koalisyon güçleri tarafından büyük bir bölümü yok ediliyor. Kalan uçakları da İran'a kaçırıyorlar.



    Alıntı

    metni:
    Ruslar = Tüm hava gücünü imha etti ukarynanın
    Ukarayna = O kadar son teçhizat nato ürünlerine rağmen sadece 15 adet kamov düşürebilmiş ki vurulan komovlar da yine rus yapımı iglalar ile vuruldu çoğunlukta



    Rusya'nın pek çok jetinin düşürüldüğü biliniyor. Enkaz videoları her yerde. Senin iddianın kaynağın nedir?


    Bu kadar başarılıysa Rusya, Putin nede kısmi seferberlik ilan etti? Ukrayna nasıl karşı taarruza geçti?


    Savaş sonunda ne kadar toprak ele geçirebilmişler hep beraber göreceğiz merak etmeyin.


    Vietnam esnasında birbirine rakipti Sovyetler ve ABD. Şu anki durumda Rusya, askeri olarak ABD nin kıyası olamaz. 2020 yılında ABD'nin askeri bütçesi 750 milyar dolar civarıyken, Rusya'nınki sadece 60 milyar dolar civarıydı. Hala neyi kıyaslıyorsunuz ?





  • strategen kullanıcısına yanıt

    yine alakasız yorumlarla okudum, lakin:


    Alıntı

    metni:
    uçağı ilk defa gören" adamlarda neden MIG jetleri vardı? Vietnam bir proxy savaşıdır. Dolaylı yoldan Sovyetler ile savaşmıştır ABD. Önce bunu anlaman lazım.


    sen savaşın başını anlat bi ... sen gelişmeleri anlatıyorsun... evet 36 mig 17s le adamlar amerikan çöplerini dağıttılar havada :) ne anlatıyorsun bremın... ben sana en başından soruyorum... masum halkın üstüne orange bomb atan amerikan'ın nasıl savaştığını biliyoruz... dolaylı yoldan ruslarla değil, çinle savaştınız. çin kendi envanterinden verdi silahlarını. sizinkiler baktılar karadan ilerliyemiyorlar, dediler havadan temizliyelim ne var ne yok yakarak... çin bunu görünce zaten migleri tedarik etmeye başlamış. 1965 de 37 olan mig sayısı, 1975 de 180 e çıkmış.




    Alıntı

    metni:
    Vietnam'daki 10,000 hava aracından sonra sadece 55 kayıp! Epey bir gelişme var demek ki?


    Irak'ta ordu bile yoktu düzgün savaşacak. sizinkiler saddam'ın 1,5 milyon cumhuriyet muhafızını satın almışlar. saddamı çok güzel sattılar o araplar. gerçi arabı biz biliyorsak, saddam da ne olduklarını bilmeliydi :) evet bu arada son model apache a 64 ler değil mi? tek başına bir göreve bile çıkamadığı halde pilotları ... 55 kayıp nedir la Rusyadan seferberlik haberleri geliyor  bak rus kamovlara. tek başlarına ikili gurup halinde şov yapıyorlar Rusyadan seferberlik haberleri geliyor  biz alacaktık Erdoğan'ı 99'da ... ecevit ve o dönemki ordu onay vermişti de...




    Alıntı

    metni:
    Bu arada, bir zamanlar Fransız ve Sovyet yapımı uçaklarla, bölgenin en büyük filosuna sahip Irak'ta neden hava gücü yok? Çünkü Körfez Savaşında, başta ABD olmak üzere, koalisyon güçleri tarafından büyük bir bölümü yok ediliyor. Kalan uçakları da İran'a kaçırıyorlar.


    bu durum bizim de yaşadığımız bir olaya benzer. darbe yeme korkusundan dolayı, bir osmanlı sultanı, gemileri haliçe zincirletip çürütmüştür. aynı korkuyu saddam da yaşadı. bir çok uçağı çölde toprak altına gömdü.


    Rusyadan seferberlik haberleri geliyor


    Alıntı

    metni:
    Rusya'nın pek çok jetinin düşürüldüğü biliniyor. Enkaz videoları her yerde. Senin iddianın kaynağın nedir?



    kaç tane düşürüldü söyle bi? bilelim... ukrayna 174 diyor. sence rusya 174 jeti düşürüldü mü? adamlar kendi düşen su34 ve su25lerini bile rus diye gösterdiler lan dünya'ya neler anlatıyorsun :)))) aynı enkazı farklı açılardan çekip, servis ettiler. özellikle liberal sosyalist teröristlerin iletişim ağında bir birini gaza getiren liberallerin mesajlarını... ben başından beridir takip ediyorum. 20 tane bile düşürülen rus jeti varsa öpüp başına koysun ukriler :)

    Ama ilk 48 saatte, 200 den fazla ukrayna uçağının daha yerden kalkamadan indirildiğini biliyoruz. şu anda polonya slovenya çekya latvia gibi yahudilerin yönettiği ülkelerden gönderilen diğer su25 mig 24 ve su 30lar var. onlar da tek tek indiriliyor ...



    Rusyadan seferberlik haberleri geliyorOdo Puiu Eventsyoutube
    Odo Puiu Events invites you to watch a …. Ukrainian MiG-29 Ghost of Kyiv in Action. A few days ago a rumour started about an aerial ghot that lives above the city of Kiev. Does it truly exist? If so what kind of plane is it, who pilots it, where does it land and where does it take off from? Legend has it that this ghost managed to take down multiple planes of the Russian federation. Here are images that might have caught the ghost of Kiev in action. It looks to be an Ukrainian MiG-29 Fighter. #Mig29, #ghostofkyiv Український МіГ-29 Привид Києва в дії. Кілька днів тому пішла чутка про повітряного привида, який живе над Києвом. Чи воно справді існує? Якщо так, що це за літак, хто ним пілотує, де він приземляється і звідки злітає? Легенда свідчить, що цей привид встиг збити кілька літаків Російської Федерації. Ось кадри, які могли впіймати привид Києва в дії. Схоже, це український винищувач МіГ-29. SOURCE: https://www.newsweek.com/who-ghost-kyiv-ukraine-fighter-pilot-mig-29-russian-fighter-jets-combat-1682651 SOURCE:https://www.planeandpilotmag.com/news/the-latest/2022/02/25/video-ghost-of-kyiv-in-a-mig-29-is-an-ace/ SOURCE: From Wikipedia, the free encyclopedia SOURCE: Twitter. Don’t miss what’s happening. MUSIC SOURCE: Audio Library YouTube ✅ Video/Thumbnail Picture Just For Illustration Video Editing by: OdoPuiuEvents - None of these images, music & video clips were created/owned by us. - This video is purely fan-made, if you (owners) have seen your content and want to remove this video, please message us privately before doing anything. We will respectfully remove it immediately. All videos are based on publicly available information unless otherwise noted. Dear friends! Welcome to the OdoPuiuEvents Channel! You will find current and topical news here! Please keep discussions on this channel clean and respectful. Refrain from using racist or sexist slurs as well as personal insults. Hope you all enjoy the video! Check more of our videos on our channel Thanks for watching guys, really appreciate your time. Thanks for subscribing, likes and comments. Thank you my friends. Please Click On YouTube Subscribe Button To Be Notified Of New OdoPuiuEvents Videos!
    https://www.youtube.com/watch?v=gc8OeDCwaQA

    şu videolara bak. gerçek görüntüde uçan rus uçağı ... adama amerikaya yeni kaçma latin amelesinin yorumuna bak :)))) hele altta videoda yorumlar :))))




    Rusyadan seferberlik haberleri geliyoryoutube
    Who is ‘The Ghost of Kyiv’? A video has gone viral on social media in which a fighter aircraft can be seen shooting down another in a dogfight. The video was...
    https://www.youtube.com/watch?v=sH-N9bp-Qno

    bu hele daha da efsane :))) CDN simülatörünün görüntülerini ghost of kyiv diye koyup... bildiğin liberal solcu batılı medya, kendi liberal solcu okuyucu kitlesini salak yerine koymuş Rusyadan seferberlik haberleri geliyor  ulan oyun videosuna yazılan yorumlara bak Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 




    Alıntı

    metni:
    Bu kadar başarılıysa Rusya, Putin nede kısmi seferberlik ilan etti? Ukrayna nasıl karşı taarruza geçti?


    sence neden kısmı seferbelik ilan ettiler? putin reis anladı ki "mıy bratya" tutmuyor, ukrilerin çoğunluğu onları istemiyor. ama elindeki 1.2 milyonluk hazır orduyu sokmak yerine, önceden eğitimini almış, adli sicili olmayan cezai ehliyeti olan insanlar olacağı için, mesela artık o kara birliklerinde askerlerde bol bol Kornet sistemleri görücez. bilmiyorsan kornet nedir araştır istersen. en son fab -500 ler taşınıyordu.


    yani ruslar kış modunu açtı gardaş. bunu en iyi alman ve fransızlar bilir anlam olarak ne manaya geldiğini.


    üzgünüm ama amerika bokunda boncukla oynar anca :) daha 5mach'ı yakalasın da ... rus füzelererine anca rakip olur.


    son olarak amerikalı ... sen hiç amerika'da yerden havaya bu kadar hızlı yükselen bir 20 ton gördün mü Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 



    Rusyadan seferberlik haberleri geliyorNo Comment TVyoutube
    Russian Defence Ministry on Tuesday (June 4) released a video showing a test-launch of a new anti-ballistic missile from Sary Shagan testing range in Kazakhstan… Let the pictures do the talking: subscribe to No Comment http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=NoCommentTV No Comment is brought to you by euronews, the most watched news channel in Europe. Find us on: Youtube http://eurone.ws/yDXQ7c Facebook http://eurone.ws/110HFkw Twitter http://eurone.ws/ZuMzJb euronews.com http://eurone.ws/17qIsCK
    https://www.youtube.com/watch?v=Bag2HJhcV44

    Alıntı

    metni:
    Şu anki durumda Rusya, askeri olarak ABD nin kıyası olamaz.

    olamaz zaten la. ben de onu diyorum. bak üstte videoya Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Eylül 2022; 18:4:13 >




  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Çocuk diğer konuda da foyan ortaya çıkmadı mı senin? Hala ne utanmaz bir şekilde ne yüzle yazıyorsun sen buralara? Rusyadan seferberlik haberleri geliyor  Ukriler sokaktan amele toplayıp askere alıyorlarmış da sanki Rusların yaptığı farklı bir şey? Putin asker sayısını arttırmak için dileniyor gerçeğe dön artık mızmızlık yapma Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 


    Zeka ürünü var bizde işte sende o da yok. NATO'nun paralı köpeğiymiş bak sen. NATO'nun neden kurulduğundan bile haberin yok. Doğu'da Rusların Çinlileri arkasına alıp at koşturmasını engellemek için kuruldu. Her fırsatta komünizm numarası oynayanlara Dünyayı mı bırakacaklardı? Hayal aleminde yaşamaktan vazgeç diyorum.


    280K>80K ymış. Sana o numaraları veren kim? Röportaj veren birkaç Rus propagandası yapan kişilerden aldığın numaraları şurda gerçek olarak satma. O kadar ölü olsa Rusya'yı şimdiye NATO çoktan dağıtmıştı. Öyle ölü sayısı olacak hiçkimse bunu kayda alıp karşı propaganda yapmayacak öyle mi? Bu işi numaralar üzerinden yalan söyleyerek savunulacak kadar basit mi sandın?


    He çocuk he 200K insan öldü he. Hayal aleminde gördüğün şeyleri gerçek olarak yazmaya devam et belki inanan çıkar Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 





  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    evet evet kesin yok ederdi :)))))


    libya'da zaten çin ve rusya vardı değil mi?


    ırak'ta da çin ve rusya var dı değil mi?


    üzülme inigliz sevici, ameirkan aşığı, putin daha çok ceset postalayacak sizinkilere. gerçi bayası tanınamaz halde ama Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 


    200k nasıl öldü merak ediyorsan, "izyümde getliam" diye ağlayan ukri ve batı haberlerine bak. ulan 80.000 lik amele ordusundan bir tabur amele rus birliği giridiği gün orada direnişi kırmış, sadece 400 civarı ukriyi askeri öldürmüş. iyilik yapıp uzerine CBY yani ukrayna ordusu yazıp haçtan tahta da çakmış. sizinkiler katliam diye ağlıyor. savaş la bu :) anlarsın işte 200k nasıl yok olmuş. yada almancı akraban varsa buraya kaçma 1 milyon ukraynalı kadınlara sorsun hangileri kaç zamandır kardeşlerinden kocalarından haber vs alamıyor. bu komik değil. çünkü ilk 2 aydan sonra yahudş oraya artık sokaktan zorla topladıklarını soktu!


    hala da devam ediyorlar.


    ama dediğim gibi. ayıyı saldı putin. kış geliyyah... amerikan sevici alıyyah Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Eylül 2022; 21:47:41 >




  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Rusya kim ya? Her savaşa 10 tane müttefikle giren savaşlardan birini buna rağmen kaybeden (müttefikleri kazansa da) Afganistan'da Kızıl Ordu'yu bitiren ülke değil mi? Türk Cumhuriyetleri ayrıldıktan sonra hiçbir halt yiyemeyen bir ülke. Gelmiş Rus seviciliği yapıyor şaka gibi.


    Sen bana 20k ölü falan deme kanıt göster. Boş yapma yani. İnsanların röportajlarıyla mı kanıt gösteriyorsun üstün zekalı şahıs? Rusyadan seferberlik haberleri geliyor Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 

    Saldı Putin saldı. Aldığı yerlerin (3'ün biri) yarısını geri verdi 2 ay sonra burda mosmor olacaksın kalan yarısıyla Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Eylül 2022; 21:50:45 >




  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    mosmor olacak biri arıyorsan avrupaya bakıcan ... yahudi parti liderlerine hala ses edemiyen liberal solcularımın yüzlerine iyi bak. yakında soğuktan mosmor olacaklardır. tabi senin gibi amerikan aşıkları zaten başından beridir mosmorlar da :) işte şu emojiyi kullanmasından bile anlayabiliyor insan. Rusyadan seferberlik haberleri geliyor  sakin ol ve izlemeye devam et.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Rus sevici olduğunu kabul ediyorsan ben Amerikan aşığı olayım sorun değil. Ama dediğim gibi Rus sevicisin ve çocukça Putin şunu yaptı abiii diye gaza geliyorsun Rusyadan seferberlik haberleri geliyor 

    Arkasında en az 5-6 tane güçlü ülke olmadan Rusya hiçbir halt yiyemez

  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    karadenizin kuzeyinde kimse güçlü olmamalı bizim çıkarımız için


    savaşı ukrayna kazanırsa natonun bu bölgedeki yeni gözdesi tr değil ukrayna olacak

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    hamza hocam natonun bu bölgedeki yeni gözdesi zaten belli o da yunanistan..

  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    O egede ben Karadeniz'i diyorum

    Amerika karadenize girmemeli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    haklısın ikisi dengede olsun diyorsun fakat bence bu mümkün değil rusyanın güclenmesi bizim icin cok daha tehlikeli olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 8:7:40 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Rusya artik zor guclenir kanka

    4 büyük gucun icinde en zayifi onlar ekonomi olsun nufus olsun teknoloji olsun potansiyelleri yok gelisim icin anca boyle devam ederler

    Aslinda bizim icin en iyisi kirimin isgali oncesi durumdu ama malesef dengeler cok bozuldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar ihalarımız Ukrayna'da rusların kafasına kafasına bomba attıkça sesi bu forumdan geliyor nedense :)

  • Ordusunda aktif yuzbinlerce personel yok mu su an çoğu cephede kullaniliyor mu da is seferberlige geldi.
    Bu isleri bilen aydinlatirsa sevinirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demek Rus Ordusundaki piyonlar tukendi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.