Şimdi Ara

Head & shoulder clinical strength saç dökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam seberoik dermatit vardi, öneri üzerine 3 hafta kadar sabah akşam duşta Head&Shoulder clinical strength kullandım, saclarimin üst kısımları bariz seyreldi, saç tellerim zayıfladı, inceldi. Şampuan kullanımını bıraktım, dökülen saçlar bariz belli, bu saçlar belirli zaman sonra tekrar çıkar mı, zayıflayan teller tekrar eski haline gelir mi? Ne yapmalıyız? Bu konuda tecrübeli olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, bende aynı dertten müzdaripim. En etkili olan Vichy'nin sampuanini kullandim fakat dokulmeler devam etti. En son sampuani bir seyahatte kaybettim ve marketten Head&Shoulders 2 si 1 arada, Erkeklere özel dökülme karşıtı Kepeğe karşı etkili +sac bakim kremini aldim. Dokulmeler inanilmaz bir hizla son buldu ve ufak ufak yeni sac cikmaya basladi. Seboroik Dermatit i tamamen çözdü diyemem ama rahatsizligi baya aza indirdi. Bu kalibrede bir şampuan in bu kadar iyi cikmasi baya sasirtti. Deneyebilirsiniz.


    Not: Bu oneri herkese karsi ise yaramayabilir, bu hastalik garip birsey.. Ilk Vichy sorunumu tamamen cozdu, 2-3 yil sonra ona ragmen azitti.. Simdi bu sampuan baya etkili geldi, fiyatida ucuz; bence denenmeye deger.


    edit: Ust sag tarafinda Derma&Pure Action yaziyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllfre -- 7 Ekim 2022; 20:20:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.