Şimdi Ara

JBL markasından yeni TWS kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JBL markasından yeni TWS kulaklıklar



    Ses teknolojisinin lider markası JBL, True Wireless kulaklık kategorisinin büyüyen ismi olarak öne çıkıyor. Kullanıcıların beğenisine sunulan Wave 100TWS, Wave 300TWS, Tune 230NC TWS ve Live Pro+ modelleri ergonomik yapıları sayesinde kulağa kolaylıkla uyum sağlayarak kesintisiz bir ses deneyimi vadediyor.  



    JBL Live Pro+ özellikleri ve fiyatı



    JBL Live Pro+ modeli JBL Signature Sound kalitesiyle kullanıcılarına benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Uyarlanabilir gürültü önleme özelliği ile müziğe kolayca odaklanma sağlayan Live Pro+ kulaklık, akıllı ortam özelliğiyle çevredeki seslere yumuşak bir geçişi mümkün kılıyor. Gürültülü ortam ya da rüzgar seslerini bastıran izolasyon teknolojisiyle donatılan ürün, sesinizi yüz yüze bir görüşmedeymişsiniz kadar net iletiyor.



    Ayrıca Bkz.JBL Tour ONE M2 aktif gürültü engelleme ve uzun kullanım süreleri ile geliyor



    Kulaklıklarda 7 saat, şarj kutusunda ise 21 saate kadar çalma süresi sunan kulaklık, toplamda 28 saat kesintisiz müzik deneyimi vadediyor. My JBL Headphones uygulamasıyla senkronize olarak çalışan JBL Live Pro+ TWS, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş ses deneyimi sunuyor. Fiyatı ise 1900TL civarından başlıyor.



    JBL markasından yeni TWS kulaklıklar



    JBL Tune 230NC özellikleri ve fiyatı



    JBL Tune 230NC tam kablosuz kulaklık 6mm sürücüler ile geliyor. 4 mikrofonla donatılmış kulaklık mükemmel ses netliği ve 40 saate kadar pil ömrü sunuyor. Sadece 10 dakikalık hızlı şarjla kulaklıklar 2 saat daha kullanmaya hazır hale geliyor. Tune 230NC TWS Aktif Gürültü Engelleme teknolojisiyle dış dünyayla bağlantınızı keserek gürültülü ortamlarda görüşmenize veya müziğinize daha rahat odaklanmanıza yardımcı oluyor.



    Akıllı ortam teknolojisi ile çevredeki diğer seslere yumuşak bir geçiş sağlayan Tune 230NC TWS, My JBL Headphones uygulaması ile dinleme deneyimini kişiselleştirme imkanı sağlıyor. IPX4 sertifikalı su sıçramalarına dayanıklı modelin fiyatı 1250TL civarından başlıyor.



    JBL markasından yeni TWS kulaklıklar



    JBL Wave 100 özellikleri ve fiyatı



    JBL Wave 100 kablosuz kulaklık tam kablosuz kategorisinin en çok satan modellerinden birisi. Ergonomik yapısı olan Wave 100 modeli Red Dot tasarım ödülüne sahip. 8 mm sürücüleriyle güçlü bir ses deneyimi sunan kulaklık, kulaklıklarda 5 saat, şarj kutusunda ise 15 saat kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Ürün, aynı zamanda çift bağlantı özelliği sayesinde tek ya da çift kulaklık olarak kullanılabiliyor. Ürün 600TL civarında bulunabiliyor.



    JBL markasından yeni TWS kulaklıklar



    JBL Wave 300 özellikleri ve fiyatı



    JBL Wave 300 kulaklık modeli 12mm sürücüler ile geliyor. 10 dakikalık hızlı şarjla 1 saat kullanım sağlayan model; kullanım sırasında 6 saat, şarj kutusunda 20 saat, toplamda ise kesintisiz 26 saat ses deneyimi sunuyor. Wave 300TWS kulaklıklardan biri kullanılırken diğeri taşınabilir şarj kutusu sayesinde kolaylıkla şarj edilebiliyor. Fiyatı 1300TL seviyesinde.





  • Bu paralara apple kullanan apple alsın kullanmayan bence sony samsung alsın derim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    tamam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qcy ht05 aldım 550 TL ye. Herkese öneriyorum, anc, 6 mikrofon, 10 mm sürücü vs çok güzel bir ürün.

  • Jbl live pro + kullanıyorum gerçekten parasıni hak eden bir kulaklık. Ses engellemesi çok iyi çalışıyor.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Kullanan birisi olarak bassları nasıl hocam ?

  • JBL markası çok iyi ancak bozulması veya hasar görmesi durumunda tamir için gönderdiğiniz servis sağlayıcısı firma çok kötü. Ürünleri tamir etmeden geri gönderiyor. Bir çok arızayı ya geçici bir çözüm buluyor yada bozarak geri gönderiyor. Şikayetvar sitesinden yorumlara bakabilirsiniz. JBL gibi bir markayı böyle vasat bir servis temsil ediyor yaa, çıldırmamak elde değil.

  • Bu tür ürünlerin tamiri olmaz değişimi olur belliki servis distribitöre ait işine gelmediği için değişim yapmıyor geçenlerde aldığım Philips kulaklık şarj olmamaya başladı servise götürdüm 2 gün içinde yenisi ile değiştirildi ürün servis böyle olur

  • Abi Jbl kulaklık almayin ben aldım pişman oldum yetersiz gelen garanti ses deneyimi sıfır 1300tl ye alınabilecek en iyi kulaklık varken ben Jbl tercih etmiştim yanildigimi fark ettim kulaklıktan ses gelmeyince garantiye verdim yenisini yolladılar 1hafta kullandım onunda sesi gitti tekrar verdim garantiye adamlar eskisini geri yolladı ve ben ortada kaldım siz kalmayin ülke şartlarında para nasıl kazanılır bilen varsa paranızla rezil olduğumuz bir marka haline geldi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.