Şimdi Ara

Bedava CsGo Skini Kazanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, size bazılarınızın zaten bildiği mobil oyun oynayarak bedava csgo skini kazanabileceğiniz bir uygulamadan bahsedeceğim. Uygulamanın adı Gc.Skins hem appstore'da hem playstoreda var.

    Yaklaşık iki sene önce çıktı, o zamanlar bu kadar popüler değildi ve para kazanmak biraz daha kolaydı. 1500$'dan fazla para kazandırdı bana. Baştan şunu söylüyorum bu kazandığım miktar sizin için bu kadar yüksek olmayabilir çünkü referanslarımdan gelen paranın da etkisi büyüktü ama zaman ayırıldığında birkaç aya bıçak çekebileceğiniz bir uygulama.



    Görevleri aşırı zor değil ve yaparken bıkmıyorsunuz çünkü bildiğiniz reklamları sık çıkan mobil oyunları oynuyorsunuz. Zamanı olanın denemesini taviye ederim.



    Yapmanız gereken uygulamaya giriş yaptıktan sonra size verilen offerwall'lardan birini seçip beğenebileceğiniz bir oyunun görevini tamamlamak. Genelde Rise Of Kingdoms türevi oyunların görevleri çok coin kazandırıyor. Ana kuleyi 17 seviyeye çıkarma görevi alıp bundan 2000-3000 coin kazanabiliyorsunuz. (Şu aralar bu teklifler tükenmiş ama yenileniyor sürekli) Görevleri tamamlamanız bazen şansa da bağlı olabiliyor yani ciddi ciddi üstünde uğraşmanız ve sabırlı olmanız gerekiyor.




    Kazandığınız coinlerle direkt olarak marketlerinden skin çekebiliyorsunuz veya kasa açabiliyorsunuz ama kasaları fazlasıyla kötü kasa fiyatının %30unu şanslıysanız alıyorsunuz. O yüzden kazanırsanız marketten almanızı tavsiye ederim. Eldivenler 13000'den bıçaklar 15000'den başlıyor.

    Referans Kodu yerine free yazarsanız 20 coin bakiyenize ekleniyor. Sorunuz olursa hepsini cevaplarım uygulama içi support da var ekstra ve ilgililer hepsi. Şimdiden yapacak olanlara iyi şanslar.



    Bedava CsGo Skini Kazanma







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.