Şimdi Ara

Herbalife hk. düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, başlıktan anlaşıldığı gibi bu marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Bilerek "herbalife kullananlar" diye eklemedim başına çünkü kullanmayan kişilerin düşüncelerini de merak ediyorum. Spor salonunda tanıştığımızı bazen buddy olarak beraber çalıştığımız bir arkadaş herbalife işi yapıyormuş ve bana da bu işi ek gelir için yapmak ister misin diye fikir sundu. Ben bu tarz şeylere biraz ön yargılıyım bana keriz silkeleme aracı olarak geliyor ama internetten araştırdım kullanıp memnun kalanlar var ya da reklam için her yere yorum yazıyorlar. Ben burada hem gerçekten kullanan varsa sonuç hakkında bilgi almak ve kullanmayanların da benim gibi ön yargılı mı olduklarını öğrenmek için yazdım. Kilo aldırma , zayıflama ve sporcu proteini kürleri gibi bir kaç çeşit toz veya tablet formda destek ürünleri satıyorlar. Sanırım vitamin tarzı şeyler de var. Bana teklifi sunan arkadaş benden çok bilgi alıyordu hem beslenme hem spor hakkında sürekli sorular soruyor bana salonda. Bende araştırmayı sevdiğimden bilgim olan konular da cevap veriyorum kendisine. Gerçekten çok bilgisiz çünkü benden 3 kat fazla süredir spor yapıyormuş ama beslenme ve spor hakkında en ufak fikri yok. Satış danışmanlığı instagram sayfasından beni ekledi, profilin de yaşam koçluğu pt diyetisyen beslenme uzmanı özel spor programı hazırlanırlar falan hava da uçuşuyor sanırsın doğan can polatı takip ediyorum. Bana samimi gelmedi tabi bu durum ama bu işten birisi para kazanıyorsa o yalanla dolanla milleti kandıranlar değil en azından doğru yönlendirmeyle sonuç almasına yardımcı olacak benim gibi kişiler olsun istiyorum. Sizin fikriniz ne bu konuda?








  • kaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bence de k silkeleme aracı.


    Ama ticaret yapacağım para kazanacagım diyorsan girilebilir bu işe, zayıflık satmıyor zayıflık ümidi satıyor,


    Fitness camiasındaki profesyonel yarışmalara katılan, ya da bu işi orta-ileri seviyede yapan insanlara anket yapılsa yüzde kaçı o ürünü kullanmıştır.


    Bir de fitness'a yeni başlamış özellikle vücudundan formundan şikayetçi kilolu yağlı insanlara anket yapılsa yüzde kaçı bu ürünü kullanıyordur.


    Bence sporu bilerek uğraşanlar bunu kullanmıyordur, yeni başlayıp hızlı sonuca ulaşmaya çalışanlar bu tarz ürünleri kullanıyordur.


    İşlenmiş gıdadan uzak durmalı, bu ürünün olayı anladıgım kadarıyla toz bir içecek ve kalorisi düşük. Sırrı burada yatıyor, zaten kalorik açık yaratırsanız yağ yakarsınız kilo verirsiniz.


    Kilo vermenin yüzyıllardır bilinen tek yolu hareketli yaşam ve temiz beslenmedir.





  • Ticaret yapıp para kazanmaksa amaç ondan x5 kazandırcak şey sattım kendim üretip. Bana mesaj atmayın söylemem sıradışı bir üründü sadece insanlar sıradışı görünen şeyleri sever.

  • Kanser bir kitle, uzak durmakta fayda var. Dediğiniz gibi beslenme ve spor hakkında bir halt bilmeyen adamlar uzman vs. diye pazarlıyor kendini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığım bir iki kişi bu işi yapıyordu. Paylaşımlar felan geliyordu sürekli. Zayıflamak isteyenler, güne enerjili başlamak isteyenler felan diye. Sonra ikisi de bıraktı. Para kazandırabilir ama yatırdığın parayı çıkarması biraz uzun zaman isteyebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Palavra.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.