Şimdi Ara

Bizim insanımız trafiği seviyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.Tem yolunda sürekli tır kamyon bu araçların ne işi var istoç tarafından bahsediyorum özellikle tam öğle ve akşam trafiğinin zirve yaptığı saat 5-6 arasında ne işi olur ?

    2.Sürekli şerit değiştirenler nereye gideceğine karar veremeyen arkadaşlar.

    3.Önü boşken frene basan arkadaşlar.


    Bence bu 3.başlığa uygun gibime geliyor.




  • En nefret ettiğimi şu mesajımda belirtmiştim; https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150364585


    Gelelim diğerine; Bombeli yollarda (örnek resim altta) eğimden dolayı aracın farı yeri aydınlattığı için öyle bir noktada karşı karşıya gelindiğinde her ikimizin de gözleri kamaşıyor ancak karşıdaki hödük deli gibi selektör atıyor. Sanki uzunları yakmışım gibi. Ulan napayım komple farı mı kapatayım, kör müsün eğim var. Benim de gözüm yandı ben sana selektör atıyor muyum? Hatta çoğu zaman far kademesini bir tık kapatıyorum karşının gözünü almasın diye.



    Bizim insanımız trafiği seviyor


    Kasislerde de mesela karşıdaki araç kasisten geçerken mecbur arabanın önü yükseliyor, yeri aydınlatan far bu sefer birkaç saniyeliğine senin gözünü alıyor. Buna yapacak bişey yokki?

    -----------------------

    Dönel kavşakları dümdüz kullanan sığırlar... Normalde 3 tane araç yan yana dönel kavşaktan karşiya sıkıntısız geçmesi gerekir. Genelde orta şeritteki ile en sağ şeritteki araç dönel kavşağa dümdüz girer. Bu sefer en sol şeritteki aracı kavşağın içinde sıkıştırırlar. Genişten almak varken dümdüz giriyor. Böylelerinin sülalesine de dümdüz.. neyse forum kuralları...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 6 Eylül 2022; 23:5:40 >
  • Duz yolda nasil yurumesi gerektigini bilmeyen insanlarin sayisi bi hayli fazla iken, el ayak koordinasyonu gereken bir aleti kullanan bu tiplemelerden çok sey istiyorsunuz.


    Bazi seyleri kabullenmek lazim, daha huzurlu oluesunuz. Trafik ve trafikte anlamsizca oluşan kalabaligi sindirmek ruh sagligimiz acisindan daha yararli. Yoksa saymaya kalksam 20 tane şey sayarim buraya, sadece motorcularin aralardan okuz gibi gecip, onune kirmalari onunde donus almalari, minibuslerin, taksilerin kafasina göre trafik lambasinin onunde olur olmaz yerde musteri almalari indirmeleri bile trafik sebebi zaten.. Bir de bomboş yolda kagni gibi gidenler, istambulun yapisi geregi dar sokaklarda iki arabanin zor da olsa gececegi yerlerde, gecmekte tereddut edip bekleyenler gecemeyenler, gunduz vakti, cop toplayan kamyonlar, nakliye kamyonlari, market kamyonlarinin yol ortasina park edip, yolu daraltmalari bi dunya sey sayilir. Kadinlarin arac park ederken, 30 manevra yaparak yolu kitlemeleri de bonus olsun. Bunlar bitmez. Ben kabul ettim, bekliyorum. 83 milyon nufus var. Elbet bu ulkenin aptali, ahmagi olacak, bitmeycek de egitimli de olsak, egitimsiz de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Radar kemer cezası keseceklerine bunlara ceza kesseler trafik net düzelir.

  • o tem yolunda 1 bucuk saat beklemişliğim var..

    7 de kuyruk arttı..

    8 bucukta geldim eve..

    goptan basın expres güneşliye..

  • 1) Malumunuz kuzey marmara artık ağır vasıtalara mecburi, bu yoldan istanbul avrupaya ana giriş noktası artık mahmutbey kavşağına çıkıyor. Mahmutbeyden çıkıp esenyurt ve avcılar yönüne ya da bayrampaşa gaziosmanpaşa yönüne gidenler de mecburen teme katılıyor.
    Gerçi ben kamyonla sırf o trafiğe girmemek için esenyurta giderken mahmutbey yerine çatalca gişelerden çıkıp, çatalcadan teme girip esenyurta geri dönüyorum. Ama her şoför bunu yapamaz. Benim şirket mazotu ve yol ücretini sorun etmiyor. Ama pintilikten temi değil E-5'i kullanan şoförler de görüyoruz. (Varış noktası e5 civarı olanlar istisna)
    Ayrıca ikitelli bölgesindeki sanayi siteleri, istoç ambar gibi ağır vasıta nakliye işleri bu bölgede dönüyor. İhracatın rekorlar kırdığı şu günlerde ağır vasıta haraketliliği çok daha fazla.

    Mesai bitimine yakın çok araç görmeniz de gayet normal, çünkü herkes gibi şehir içi şoförlerin de mesaileri bitiyor. Ya şirket deposuna dönüyor, ya evine gidiyor, ya da karşı yakaya yaptığı sevkiyattan dönüyor, ya da tüm gün süren dorse yükleme/doldurma işleminin ardından artık şehirler arası seferine başlıyor.

    2. Ve 3. Maddeye cevap bile verme gereği duymuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 29 Eylül 2022; 8:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat bir evim var..böcekli eski falan...ama hamdolsun ki işyerim yürüyerek 7 dakika mesafede...

  • Muhtemelen bir süre sonra bağımlılık yapmaya başlıyor :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.