Şimdi Ara

Kayak yaparken kullanılabilecek aksiyon kamerası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar aksiyon kamerası alıp kayar yaparken kaskımdan ayrıca çekim yapmak istiyorum. Bunun için biraz araştırma yaptım ancak bir şey bulamadım. Malum 0 altı derecede kamera çekemeyebilir veya zarar görebilir. Bu yüzden bir bilgi bulamadığım için sizlere sormak istedim. Bu iş için go pro 4 black/silver sizce uygun olur mu? Yoksa başka bir tavsiyeniz olur muydu?




  • Sıfır olarak 2018 de hero 7+ 2 yedek batarya ile aldım. Bende kask üzerinde kullanıyordum. -6 ve aşağısındaki sıcaklıklarda bataryalar (4k video) 10dk ve üzeri dayanmıyordu. -2 civarlarında 20dk gibi kullanım süresi vardı. Şuan -2 derecede 10dk az kullanabiliyorum. Cihaz soğukta bazen açılmaya biliyor veyahut sapıtıyor. Daha eski modellerde sıkıntı yaşamanız kaçınılmaz. Tavsiyem batayaların yeni üretim tarihli olması lazım yoksa çok birşey bekleyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben full iphone x ile çekim yaptım . ondan ziyade zamanında aldığı mdandik çin eken h9r vardı onunlada çekim yaptım sorun olmadı . kayak arkadaşlarımdan go pro olanlar da vardı sorun yaşamadık denizlide kayıyorum bu arada.

  • Teletabi gibi görünmekten gocunmuyorsan kesinlikle Insta360 x2 veya x3.

    Hatta sırt çantasına takabileceğin selfistick'i var. Onu kullanırsan yok açı kötüydü, yok şöyle çekseydim keşke gibi dertler yaşamazsın.

  • Eksi derecelerde tüm kameralar kapanıyor. Özellikle hızlı kayıyorsanız kaska taktığınız kamera 1 turda kapanıyor. Ancak kamerayı çantaya koyup arada bir selfie çubuğu ile çekim yaparsanız daha iyi dayanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.