Şimdi Ara

Özel Sağlık sigortası hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık olarak 3-4 yıldır eşim ve çocuk için Sigortam.net üzerinden Allianz sigortadan özel sağlık sigortası yaptırıyorum. Sigorta yenileme tarihime 6 gün kaldı fakat bu sefer sigortam.net aracılığı ile yenilemek istemiyorum. Allianz için başka firmalardan fiyat almak ve diğer acenteler üzerinden yenileme yapmak istiyorum. Bu süreç nasıl oluyor bilen varmı? Bir arkadaşım 15 gün önceden yapman lazımdı falan dedi ama o da çok bilgi sahibi değil. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olup, benim yapmam gerekenleri yazacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum.




  • Merhaba,

    Allianz Sigorta'daki poliçenizi herhangi bir Allianz acentesine başvurarak, bu acenteden yenileyebilirsiniz. Bunun için acenteye yetki yazısı vermeniz gerekmektedir.

    İsterseniz poliçe işlemlerinizi, Allianz Sigorta'nın acentesi olarak biz de takip edebiliriz.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • Herhangi bir Allianz sigorta acentesine giderek fiyat çalışması isteyebilir ,yetki yazısı vererek acentenin kullanım bilgilerinize erişmesine izin verebilir, bekleme süresi , yenileme güvencesi ,TP indirimi gibi haklarınızı devam ettirerek devam ettirebilirsiniz. Ayrıca diğer şirketlere de başvurarak yine fiyat çalışması isteyebilir ; Allianz sigortadan geçiş bilgilerinizi isteyebilir haklarınızı devam ettirebilirsiniz.

  • Hocam bende bunu araştırıyordum. Bende eşim çocuğum ve kendim için yaptırmak istiyorum, hangi firmayı önerirsiniz acaba? Birde yıllık ne kadar ödüyorsunuz toplam ?

  • 4ikaos kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Özelden bilgilerinizi paylaşabilirseniz, teklifleri sunup, ayrıntılı bilgi verebiliriz.

    Gerekli olan bilgiler;

    TC kimlik numarası, doğum tarihi, meslek ve sağlık durumunuz.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

    Hocam öyle sürekli sorgulatmak istemiyorum aslında. Her sorgulatmada fiyat artıyor çünkü :D Ben tahmini birşey öğrenmek istemiştim. 2 aya yaptıracağım zaman tek seferde sorgulatıp yaptırıcam direkt

  • Merhaba,

    Aslında, teklif aldıkça, poliçe primi artmaz. Zaman geçtikçe medikal enflasyona bağlı olarak sigorta tarifeleri yükselmektedir.

    Saygılarımızla

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.