Şimdi Ara

MSI bulut paylaşım platformunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI bulut paylaşım platformunu duyurdu



    Bugüne kadar donanım ürünleri ile kendisini gösteren MSI bu kez bir yazılım ürünü ile karşımıza çıkıyor. Firmanın yeni ürünü kullanıcıların cihazları arasında dosyalarını taşımalarını sağlıyor.



    MSI dosya paylaşım yazılımı



    MSI Bulut Merkezi yazılımı PC, Android ve iOS cihazlarınızda dosyalarınızı yedeklemek veya yedekleri cihazlarınız arasında transfer etmek için geliştirildi. Yazılım bilgisayarınızda özel bir bulut alanı oluşturarak çalışıyor. Kullanıcılar ister tek bir projeyi isterse tüm dosyaları yedekleyebiliyor. Smart Image Finder özelliği ise yapay zekâ ile fotoğraflarınızı otomatik olarak etiketliyor.



    Ayrıca Bkz.MSI dünyanın ilk 240Hz OLED dizüstüsünü duyurdu



    Diğer yedekleme uygulamalarını da destekleyen yazılım belirli MSI tümleşik veya standart PC modelleri ile uyumlu. Mobil tarafta ise en düşük Android 9 ve iOS 13 sürümlerinin olması gerekiyor. Özel bulut alanını aile üyeleriyle de paylaşabiliyorsunuz. Haliyle bilgiayarınızda belirli bir alanı ayırmanız gerekiyor. PC ve mobil uygulamalar indirmeye sunulmuş durumda.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/298161/msi-introduces-private-cloud-center-file-sharing-software







  • Sanki şu dragon center dalgametresi düzgün çalışıyordu da yeni yazılım duyuruyor, kim senden bulut yazılımı istedi msi ? Sene olmuş 2022 adam bulut kuruyor, yapsana kardeşim işini oyuncu ekipmanı bilgisayar cart curt kim senden bulut istiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    harici bulut altyapılarına güvenmeyenler için


    Bunu MSI kendi diyorsa, bu yaptıkları yazılıma da güvenmez insanlar doğal olarak. Gerçek samimiyet için açık kaynaklı yapmalılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.