Şimdi Ara

The Game Awards 2022 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
6.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kiminin derdi de ayrı… GOW almasın da kim alırsa alsın. 6 ödül birden aldı. Şu net ki, bu sene bu ödül Elden Ring sadece “daha iyi” olduğu için ona verilmedi. Bana kalırsa zaten ilk oyun ödül aldığı için bu sene devam oyununa aynı ödül zaten verilmeyecekti. Verilmemiş olması, hatta zamanında verilmiş olması da pek bir şey de ifade etmiyor. Ben oyunun bana ne verdiğine bakıyorum. Gow çok çok çok iyi bir tecrübeydi. Keşke bu ve benzeri yapımları daha sık görebilsek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 9 Aralık 2022; 18:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda ki bazı yorumlar hayrete düşürüyor fanlık sınırı saçmalık seviyesine çıkmış neyse.


    Elden hak etti aldı Gowr süper bir oyun ama benim açımdan bu yıl ki rakibi Elden Ring'in bir tık altında kaldı. Miyazaki bu gaz ile umarım daha bize bu tarz harika oyunlar sunmaya devam eder.

  • dimontales kullanıcısına yanıt

    Aynen 1 yıldan kısa sürede 17 milyon satan bir oyun büyük ihtimalle cacıktır. The Game Awards 2022 Şöyle saçma sapan yorumlar yapmadan en azından bir oynayın sonra yorum yapın kendinizi rezil ediyorsunuz.

  • turboctopus kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynamadığımı kim söyledi? Boş yorum yapma istersen hadi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben tgoy ödülününde ragnarok ' a oyumu verdim ama kazanan elden ring olunca zerre üzülmedim

    Ragnarok bende Platin. Elden ring'te aynı şekilde.

    Ama şu var, ragnarok'u 10 sene sonra oynasam aynı oyunu bir daha oynarim ve eskiyi yad ederim ama elden ring'i 10 dk sonra oynasam tamamen farklı bir karakter ve tamamen farklı bir build ile yeni bir macera yaşarım.

    Yani, adamlar öyle bir oyun matematiği yarattılar ki pek cok kişinin / firmanın ufkunu actilar. O nedenle ödülü sonuna kadar hak ediyor

    Ama, şunu da belirteyim. Bence ödülü kılmayı aldi. Yani ragnarok muthis bir oyun. O nedenle, ragnarok oynamayan arkadaslar, sakin ola xbox fanboylara kulak asmayın. Bu sene 2 tane muthis ötesi oyun oynadık. Her 2 oyunda da emeği geçen herkese sonsuz şükran

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu elden gtten ringi hiç sevmedim bir ara indirip oynuyordum ne adam gibi tutorial vardı nede oyuna nereden başlamamız gerektiği , sinir etti beni oyun gittim trainer indirdim öyle bakayım dedim yine birşey anlamadım bende sildim

    Belki bu oyun tarzlarına göre birşeydir daha önce oynamadım ama açık dünya oyunları bile çıkmadan önce kendinden önce kaç yüz tane açık dünya oyunu çıkmasına rağmen yine şu şöyle bu böyle yapılır oyunda diye eğitici koyuyor bunda yoktu atı bile YouTubede videolar izleyerek bulmuştum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O gece canlı izlemiştim ama yazamamıştım. Bence God of War kazanmalıydı ama Elden Ring'in kazanmasına üzülmedim o da hakediyordu.

    En azından God of War hakettiği ödülü 2018'de aldı ve şimdi de 6 ödül kazandı. Belki devam oyunu olduğu ve önceki oyuna çok benzediği için bu sefer ödülü vermediler.

    Diğer yandan ödüller çok iyi dağıtıldı. Özellikle Splatoon 3'e çok sevindim, sonuna kadar haketti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.