Şimdi Ara

VİSTA laserjet 1300 SORUNU YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. vista ultimate yükledim ve sorunsuz olarak çalışıyor. Benim sorunum hp laserjet 1300 yazıcım usb bağlantılı. Bu yazıcıyı kuramıyorum. Usb den bağladığım anda vista donanım bulundu ve sürücüleri yüklendi diyor laserjet 1300 olduğunuda görüyor ama yazıcılar bölümünde görünmüyor ve bu yazıcıyı kullanamıyorum. İşimide bu yazıcı üzerinden görüyorum. Çok acil yardıma ihtiyacım var. herkese şimdiden teşekkürler.



  • http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c00808536#N10550
    buradan yazcının Vista driver ını indirip tekrar denermisin
  • hp nin sitesindeki driverleride indirdim hatta 3 tane var hepsini denedim olmuyor. oradaki driverlerinin kurulum ekranında usb yi görmüyor diğer bağlantı noktalarını seçiyor ama usb den bağlantıyı görmüyor.
  • arkadaşlar bu arada vista ile usb üzerinden yazıcısını kullanan varsa nasıl tanıttı acaba kendimi tanıdı yoksa driver yükledinizmi. anlatabilirmi lütfen.
  • yokmu arkadaşlar bi fikri olan hala çözemedim problemi
  • Çözüm buldunuz mu ? ben de benzer şekilde uğraşıyorum.
  • Dün biraz uğraş ve taramalardan sonra şöyle bir çözüm buldum.

    Önce hp'nin büyük bir beceriyle gözlerden gizlemeyi başardığı şu dosyayı yükleyin:

    ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software8/COL17364/dj-46093-3/HP_Vista_SF_Ph1.exe

    Sonra yazıcınızı usb portuna takın IEEE 1284.4 uyumlu yazıcı olarak aygıt yöneticisinde görülüyor, bulamazsanız ya da benim gibi önce kaldırmışsanız yazıcı ekleden modeli belirterek yükleyin.

    Yukardaki dosyayı yükleyin, kurulum bitince aygıt yöneticisinden IEEE 1284.4 uyumlu yazıcıdan yazıcınızı seçip sürücü yazılımını güncelleye tıklayın, orada sürücüyü sistemde arayı tıklayın, orada dot4 uyumlu sürücü desteği'ni seçin . Sistemi baştan başlatın. Eğer otomatik olarak bağlantı noktası değişmemişse, yazıcının özelliklerine girip bağlantı noktalarından dot4 sürücüyü seçin. Geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.