Şimdi Ara

Türk milleti olarak kimlik problemi yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • O kadar korkak ve tembel insanlar olduk ki kimliğimizi, geçmişimizi, heyecanlarımızı unuttuk. Buna mankurtlaşma denebilir. Emperyalizm topragımızı değil fakat zihinlerimizi fethetti. Yeniden Türk milleti olarak hasta adam durumuna düştük galiba. Geçmiş olsun. Ama Allahtan daha ölmedik.

    Ne olursa atılıma geçebiliriz bilmiyorum ama inşallah iş işten geçtikten sonra kafamıza dank etmez.

    Yunanistan'a giderken, vapurda iki gençle tanışıyor Miller. Yunanlı talebeyi çok beğeniyor. Dünyadan kaybolduğunu sandığı insanca duygulara kavuşmak sevindiriyor romancıyı ve Yunanistan'ı görmeden âşık oluyor Yunanlılara. Türk talalebeye gelince: "Hiç hoşlanmadım ondan diyor, en kötü taraflarıyla Amerikan kafası. Hayat yokmuş Türkiye'de. Ne zaman olacak? diye sordum. Ne zaman biz de Amerika gibi, Almanya gibi olursak, dedi. Hayatı hayat yapan madde idi, makine idi, ona göre" (The Colosus of Maroussi, s. 8-9).

    Cemil Meriç - Bu Ülke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • bir şeyi şu 2 ayda iyice anladım. birileri türk milleti'nin güdüsel reflekslerinden it gibi korkuyor. sözde milliyetçi geçinen partilerin liderleri bile dahil buna. sokaktaki adamın, yani ortalama vatandaşın milli duruşundan köpekler gibi korkuyorlar. çünkü şahsi emelleri için türk milletine ihanet eden adamlar bunlar. hepsi ihanet içindeler. bir bir ifşa oluyorlar. tezgahları bozulacak diye götleri tutuştu hepsinin. bence türk milleti tuzağa düşürüldüğünün farkında artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kafaniz evet bu kafa

    gecmiste dunyanin ucte birini ele geciren ordunun cocuklari bunlar iste

    dedeniz vurdu mu avrupa nin topu masa nin altina saklanirdi

    6 li masanin yedisi gibi

    ya siz

    agla babam agla

    uretin biraz para bol piyasada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk insanı hep böyleydi, internet vesilesiyle daha net ve fazla görmüş oluyorsun. buranın insanından ve topraklarından bir cacık olmaz. bizim sorunumuz siyaset değil, a partisi gelir b partisi gider sorun zihniyette. ahlaksızlık, adam kayırma, namussuzluk, fırsatçılık gibi konularda türk milleti öncülerdendir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.