Şimdi Ara

Expertiz sonucunu yorumlar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 model otomatik 187.000 de honda civic

    test sırasında çiğ yakım dumanı görüldü. ateşleme ve yakıt sistemi kontrolü önerilir. arka amörtisörler terlemesi var. salıncak fişeklerinde ve motor alt kulağında çatlaklar var. şanzuman sol aks bölgesinde ve kartelinde yağ terlemeleri var. motor traversinde ve klima radyatöründe ufak ezikler var. sağ dış aks rotbaşları ve rotiller yıpranmış. ön amörsitör toz körükleri yıpranmış. egzoz son susturucuda kaynak ışlemi direksiyon ve kollarında boşluk var. v kayışında çatlaklar var. cs motor test sonucu kaçak yoktur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Şimdi şunu bilin çoğu expertiz sorumluluktan kaçmak için yazıyor , ama yazılanlar aracın bakıma ihtiyacı olduğunu söylüyor eğer uygun fiyata alacaksanız alın kendiniz yaptırın binin tabi araç nedir? Parçaları pahalı mı vs

    Bende uyguna aldım son aracımı baskı balata volant triger devirdaim yağ soğutucu radyatör su kabı termostat motor kulağı vs değişti 12 bin TL ödedim orjinal Ford parçaları ile ama parçaları ben aldım özel Ford servisinde yaptırdım 2700 TL işçilik ödedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Araç 2011 honda civic hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baya işi var gibi ekstra şeyler de çıkabilir , bakımsız bir araç gibi duruyor. Bence motor ustasına göstermeden alınmaz. Alınsa da kenarda baya bir miktar para bulundurmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yaşında araç için hepsi normal şeyler cs testinde kaçak çıksaydı iyi düşünün derdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşa göre gayet normal, V kayışını öncelikli değiştirin gerisi zamanla yaptırılır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eksperlere de Bi garip bu aralar.

    Kendi arabama eksper yaptırdım bir sürü saçmalığın yanında "debriyaj takılıyor, yarısından sonra atıyor boşluk var" yazmış.

    Lan dedim kullandığım araba ne alaka ve derhal servise gittim.

    Sonuç. 3D paspas kaymış debriyaj basınca takılıyor kendini kurtarmak için tak diye atıyor.

    Birde sağ çamurluk değişen yazmış. Delirdim (değişen değil) hacı anahtarına idda ederim çamurluk değişen değil ne bu falan diye. Sonra alttaki not yazan yere eklemiş ( kendi gösterdi) camurlugun ağzında 5 cm lik parça sadece yırtılmış ona kaynak yapmışlar.

    Hacı dedim çamurluk değişmiş yazilir mi bu ne ya dedim.
    Kem kum...

    Onlarsız olmuyor ama onlarla da zor oluyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil yapılması gerekenler


    çiğ yakıt nedeniyle, buji bobinler değişebilir. buji neysede bobinlerin fiyatı çokta ucuz değil.


    v kayışı çatlak, koparsa yolda kalırsınız. kayış ve değişim basit ucuz.


    direksiyon ve kollarında boşluk acil değil ama.. tamir takımı sökülüp takılması derken oldukca yüksek bir rakam çıkacaktır.


    direksiyon işine soyunmadan rot rot başı rotil ve salıncak burçlarını değiştirip direksiyona ondan sonra soyunmak gerekiyor... bu parçalardaki boşlukları direksiyona yorabilirler... en kötüsünü düşünürsek direksiyon kutusu sökülüp tamir takımı değişimi veya komple değşimi iki haneli rakamlardan aşağı olmaz...


    alınıp uzun süre binilicekse fiyatta benzerlerinden daha ucuzsa örnegin 20 bin tl kadar ben alırdım...yok fiyat aynıysa almazdım çünkü honda civic kızılay dağıtmış gibi sıradan piyasa arabası, satıştada çok fazla var bu yüzden fiyat iyi değilse sıradakine bakardım...





  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Ucuz sayılır evet. Sıralamayı sizin dediğiniz gibi yaparım muhtemelen. Birde otomatik araç.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

    bu denli bakımsız kalmış aracın sanzıman yağıda değişmemiştir. aldıktan sonra ilk işim sanırım sanzıman yağını değiştirmek olurdu. cvt lerde sanırım km sınırı var yağ değişimi aksatılınca kısa sürede şanzıman onarılamayacak durumu geliyor. şimdiden hayırlı olsun.

  • Araba beni pres makinesine yollayın artık jilet yapın beni diyor neyini yorumlayalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakımsız araç ama ciddi bir şey yok gibi ucuzsa alınır kozmetik olarak düzgünse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğ yakım muhtemelen bujilerdendir. amortisör terlemesi keçelerden olabilir. takozlarda çatlak olması normal sarf malzeme, karter contası da eskimiş olabilir yağ değişiminde karteri söktürür yeniletirsiniz. v kayışı değişir dert değil. diğerleri biraz masraf olabilir yarısı da sarf malzeme takdir size kalmış.

  • Valla hocam temizleri 75-80 e satılırken 62 ye albea aldım aracım biraz bakımsızdı (fren balataları çatlak çıkmıştı )ekimden beri 6750 harcadım kafam rahat biniyorum sizin durumda benzer gibi piyasadan bir tık makul alırsanız yaptırıp binersiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam birde ustaya gösteririm, ustada aynı şeyleri söylerse almam. bu kadar bakımsız binilmiş bir arabada yarın öbür gün ne çıkacağı belli olmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.