Şimdi Ara

Buzdolabınızda Su Akıtma Sorunu Varsa Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski bilgilerimi ekleyerek hem de kendi başıma da geldiğinden buzdolabı su akıtma sorununu çözerek -sizler için linkini bıraktığım içeriği hazırladım.

    Çok soru geliyordu, bir çok tamirci bu konularda yarım yamalak bilgiler veriyorlardı. Aslında bunun sebebi; bilgiyi bilen kişinin soruna sahip kişiye cevap verirken bıkkınlık hissetmesi veya empati kurmaması.

    Neyse video aşağıda. Hazırladığım en iyi videolardan birisi diyebilirim.


    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Buzdolabım su akıtıyor, buzdolabı su kaçırıyor, buzdolabımın içi her zaman nemli, buzdolabım buzlanma yapıyor, kompresör (motor) sürekli çalışıyor gibi bir çok soruya ve soruna cevap veren güzel bir video çekmek istedim. İşte karşınızdayım. Çektiğim en iyi videolardan (anlatım olarak) birisi diyebilirim. Bu videom bir çok kişinin buzdolaplarıyla ilgili yaşadığı sorunu çözecektir. Videoyu beğenmeyi, paylaşmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın. Videoda yazı olarak yazmam gereken bir şeyi atlamışım. Buzdolaplarında arkaya doğru biraz yatık olmasının 2 sebebi var. Birinci sebebi kapakların bu eğim sayesinde otomatik kapanması, ikinci sebep ise bahsettiğim gibi gider mantığı. #buzdolabı #keşfet #beyazeşya #pratikbilgiler #püfnoktası
    https://www.youtube.com/watch?v=LEVCdzHkGlc&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 7 Ağustos 2022; 20:57:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.