Şimdi Ara

ÜMİT ÖZDAĞ ALFA KURT SİYASETÇİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Ne olursa olsun bu ülkede Mansur Yavaş kk den daha çok oy alır. Seçimi kazanmak istiyorsak kk değil mansur yavaş aday olmalıdır.


    mansur yavaşın seçilme şansı çok daha fazladır. görmemek için kör olmak lazım. akp mevcut durumdan 10 kat daha kötü yönetse ülkeyi kk yine seçilemez. ülkenin dinamiklerine ters adam.

  • Şunu bi anlamadilar

    Kk aday olsun halk tepkiyi koyup ona yuzde 20nin bile altını verecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben katılımcıları agrasif ve yetersiz buldum. Sırf aykırı olmak için soru sorma çabaları, başkalarına aklına bile getiremeyecekleri soruları sorma girişimleri. Ümit Özdağı bende sert buluyorum ama tutunduğu tutumu haksızda bulamadım . Genel olarak baştan sona izledim ve Ümit beye oy kaybettireceğini düşünüyorum her ne kadar yapması gerekeni yapmış olsada.

  • lostdark L kullanıcısına yanıt

    Kanalizasyon borusunu kendine bağlayan mhpyi "strateji" gereği eleştirmiyormuş...

  • Boş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yayını beğenmeyenler tabiki bazı partilerin kemik kadrosu. alışkın değilsiniz milli çıkarların keskin kırmızı çizgilerle savunulmasına.

    üsluba neden talıldılar anlamadım... oysa bazı parti seçmenlerinin sert, otoriter üslup sevdiğini düşünüyordum onca yoldan sonra. aynı insanlar şimdi Ümit hoca sert diyorlar. neden? çünkü adam şahsi değil, milli çıkarları sert şekilde savunuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Zafer Partisi genel başkanı Özdağ,Gökçeada ziyaretinde belediye başkanı Ünal Çetin'in kendisine ev sahipliği yaptığı için teşekkür ettiği mesajından sonra Gökçeada belediye başkanı Çetin'den yanıt geldi.Çetin hiçbir şekilde Özdağ ile yanyana dahi gelmediğini ve Özdağ'a ev sahipliğide yapmadığını,yapmayıda istemediğini açıkladı.


    ünal çetintwitter
    “Mensubu olduğunuz İYİ Partiden ayrılırken, İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanım @meral_aksener ile ilgili açıklamalarınızın ardından, Sizinle Gökçeada da görüşmem olmamıştır, olamazdıda. Çünkü şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı. @iyiparti”
    https://twitter.com/unalhoca17/status/1556233231506509824

    Bu mesajın ardından Özdağ,attığı tweeti "sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım" diyerek tepki gösterdi.



    Ümit Özdağtwitter
    “@unalhoca17 @meral_aksener @iyiparti Evet Ünal bey, “Siz nereye isterseniz oraya gelirim” dediniz. Ve sonra telefonlarınızı kapatarak ortadan kayboldunuz. O twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım. Ya gelirim nereye isterseniz demeyeceksin ya da geleceksin.”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1556241872158343170



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Ağustos 2022; 2:36:29 >
  • -Zafer partisi başkanı Özdağ,bugün yaptığı bir paylaşımda İBB başkanı İmamoğlu'nu yolsuzluk yapmakla suçladı ve bu konuda bazı belgeleri gördüğünü açıklayarak İmamoğlu'nu topa tuttu.


    Ümit Özdağtwitter
    “Sayın İmamoğlu, Etiler Polisevi arazisi üzerinde inşa edilen 3 kule rezidans ve işmerkezi/AVM inşaatı İle ilgili büyük bir yolsuzluk yapıldığına dair belgeleri gördüm. Buna nasıl izin veriyorsunuz? Hadi Buna veriyorsunuz anladık. 31.809 m2 kaçak inşaata nasıl izin verdiniz?”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1559132064015720448
  • ekonomik sorunlardan başka mülteci sorununun da bu ülke için bela olduğunu herkesin gözünün içine soktu.


    akp lilerde sorun olduğunu biliyorlar ama bağlı oldukları düşünce gözlerini bağlıyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.