Şimdi Ara

Hepsiburada, Efsane Gençlik Kampanyası, vadettiği 100TL'yi Ödemiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    17 Temmuz 2022, saat 23:06'da Hepsiburada sitesinden 239.90TL karşılığında arkadaşımın hesabından bir ürün satın aldım.


    Ürünümü satın almadan önce hesaptan "Efsane Gençlik" fırsatlarından yararlanabilmek için kimlik doğrulaması yapıldı ve hesabın ilk alışverişiydi.


    "Efsane Gençlik ile ilk alışverişinin yarısı -100TL'ye kadar- bizden! " şeklinde reklamları vardı.


    Ben de bu fırsattan yararlanmak istedim, ürün sepetimdeyken "Siparişi onayla" kısmının altında Hepsipay cüzdanımda 100TL'lik Hepsipapel kazanacağımı belirten mor renkli bir yazı da çıktı.


    Net şekilde 100TL alacağımı böylelikle teyit ettikten sonra siparişimi oluşturdum.


    Siparişimi oluşturduktan sonra "gece alışverişi" adı altında hesabıma alışveriş tutarının %10'luk kısmı olan 23.9TL'nin de Hepsipapel olarak tanımlanacağı hakkında bir SMS aldık. O sırada "Vay be Hepsiburada gerçekten müşteri kazanmaya çalışıyor 100+24TL Bonus verdi baksana" gibi muhabbetler dönerken, nedense daha önce de benzer problemleri yaşadığım bu site beni yine şaşırtmadı. 01.08.2022 tarihinde hesaba 23.9TL yatmış sadece. Arayıp sebebini sordum, neden 100TL'nin yatmadığını, telefondaki arkadaş 100TL'nin yatmayacağını, gece sipariş verdiğim için sadece gece kampanyasının geçerli olduğunu söyledi. Bu konuda hiç yardımcı olmadı, katılmak istediğim ankete de yönlendirmeden çağrıyı sonlandırdı.


    Neyse, sipariş ekranında asla gece kampanyasına dair bir bilgi yoktu ve ödeme ekranımda net şekilde bana 100TL vermeyi taahhüt ettiğiniz açıkça belliydi. Buna rağmen vaat ettiğiniz para yerine sürpriz yumurtadan çıkan, söylenen miktarın çeyreği bile etmeyen bir para yatırıyorsunuz. Bu resmen dolandırıcılık değil mi? Gerçekten koca Hepsiburada 76TL'nin hesabını yapmaya mı başladı? Rezillik resmen. Keşke bu hale düşmeseydiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.