Şimdi Ara

Little Hope Türkçe Yama Yayımlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önceki konumuzun konu sahibi bir süreliğine bizden uzaklarda olduğu için ekstradan bir konu açma gereği duyduk. The Dark Pictures Anthology: Little Hope Türkçe Yama Projesi Başladı | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)



    Gerekli bilgileri diğer önceki konumuz da belirttik anlattık o yüzden bu açtığımız konuda bunların dışında oyun içi görseller ve videolar eklemek adına açılan bir konudur. Oyun bahsettiğimiz gibi "Test" aşamasına girmiş bulunmakta ve sizlere 20 dakikalık bir video yayınlamaya karar verdik.


    Yama hangi düzeyde? hangi kalitede? nasıl olmuş? gibi sorularınızın biraz da olsa yanıtlarını vermiş olacağımızı düşündük.


    Buyurun;



    CidQuyoutube
    The Dark Pictures Anthology: Little Hope Türkçe Yama deneme videosudur. Yamaya buradan ulaşabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/the-dark-pictures-little-hope-turkce-yama-projesi-basladi--152788315
    https://www.youtube.com/watch?v=mAZaOaEXpN4&feature=youtu.be




    Yamayı Buradan İndirebilirsiniz!


    Elimizden geldiğince sorunsuz ve hatasız şekilde çevirmeye özen gösterdik. Küçük,atlanmış veya görülmemiş hatalarımız elbette olmuştur. Eğer ki bu gibi durumlarla karşılaşırsanız lütfen yorum yazmayı veya bize iletmenizi mutlaka istiyoruz. İyi Oyunlar






    ÖNEMLİ Not: Yama oyunun steam 01.03.2021 tarihli güncel sürümüne göre yapılmıştır. CODEX veya Repack sürüm kullanan arkadaşların bu linkteki güncellemeleri sırasıyla yüklemesi gerekmektedir.


    Güncelleme Dosyaları için Tıklayınız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayzdak1ng -- 3 Haziran 2023; 19:34:46 >







  • Bunca süre derken ? ilk önce bunu yanıtlamak istiyorum;


    Hali hazırda aktif olan yama yapan diğer ekip (arkadaşlarım) 1 sene de bu gibi A+ oyunu çıkarırken bizler 3 ay gibi zaman da hem çevirisini yapmış hem de TEST aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Bu kadar hızlı ve kaliteli bir çeviri aşamasını , grubu nerede gördünüz diye sorarım?


    Yayınlanmayacak ? bunu neye göre cevap yazdığını emin ol hiç bir fikrim yok ama bu gibi provokasyon girişimleri sonuçsuz kalacağından emin olabilirsin. Teşekkürler iyi günler.

  • Tebrikler çok güzel olmuş elinize sağlık:)

  • Harika  

  • Yayınlanmayacak sanki yama.

  • Bence bu kadar süredir çıkmayan yamayı boşuna sürme piyasaya.

    Uğraşacaksan yeni çıkacak olan oyunları olan The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me oyununu için kendini hazırla.

  • Siz yukardaki ahmak arkadaşı kale almayın emeğinize sağlık 🔥✅
  • EREN.SİMSEK kullanıcısına yanıt

    Bunca süre derken ? ilk önce bunu yanıtlamak istiyorum;


    Hali hazırda aktif olan yama yapan diğer ekip (arkadaşlarım) 1 sene de bu gibi A+ oyunu çıkarırken bizler 3 ay gibi zaman da hem çevirisini yapmış hem de TEST aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Bu kadar hızlı ve kaliteli bir çeviri aşamasını , grubu nerede gördünüz diye sorarım?


    Yayınlanmayacak ? bunu neye göre cevap yazdığını emin ol hiç bir fikrim yok ama bu gibi provokasyon girişimleri sonuçsuz kalacağından emin olabilirsin. Teşekkürler iyi günler.

  • fayzdak1ng kullanıcısına yanıt

    Türkçe yamanın süreci ile alakalı bu tür salakça yazılmış yorumları ciddiye alarak cevap vermek bir kere sizler için bir hatadır. Ya görmezden geleceksiniz ya da engelleyeceksiniz ve işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Kolaylıklar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 7 Ağustos 2022; 21:45:50 >
  • Cok fazla gereksiz yorum görüyorum ki hepsinin seviyesine inmeyeceğim.

    Ilk basta yazdıklarımı anlayan anladı.

  • obasar84 O kullanıcısına yanıt

    her konumun altından sadece 1 kez grubumu ve kendimi savunurum gerisi artık benim için ilgilendirmez. Teşekkür ederim :)

  • tahmini kaç güne test biter yama çıkar ?

  • sinoplucocuk S kullanıcısına yanıt

    bu hafta için de bitirme olasılığı var. Yarın olabilir, ondan sonraki günde olabilir....

  • Çeviri kalitesini beğendim. Üzerinde ciddi bir emek olduğu görülüyor. Şu translate mezarlığında çölde vaha gibi geldi bu oyunun Türkçe yaması. Liyakatli çevirilere hasret kalmışız doğrusu biraz duygulandırdı bu durum beni. Emek verenlerin ellerine sağlık. Manevi güzellememizi yaptıktan sonra maddi olarak da yardım da bulunmak isterim açıkçası. Çeviriyi beğenenler sizlerde 3-5 bir şeyler gönderin derim.

  • obasar84 O kullanıcısına yanıt

    Bu kadar güzel cümleleriniz ile bizlere o kadar güzel sevgi ve gurur dolu duygularınızı ilettiniz ki anlatamam. Bu işi neden yaptığımı neden yaptığımızı bir kez daha hatırlattığınız için teşekkür ederiz <3. Bu ve buna benzer yorumlarınız bizler için paradan daha önemli olduğunu bilmenizi isterim. Her yorum bizim için değerli ancak olumlu yorumlar elbette daha kıymetli oluyor :) Kısaca ne demişler kiminin duası kimini parası buraya çevirirsek.. Kiminin yorumları kiminin parası diyebiliriz.......

  • Yamayı paylaştık. Oyunun korsan sürümünü oynayan arkadaşların konuda belirtilen dosyaları yüklemesi gerekmektedir. İyi oyunlar dileriz...  

  • Merhabalar, güncellemelerden 01.03.2021 güncellemesi kurulmuyor hata veriyor. Acaba bozuk mu indi diye tekrar indirdim yine aynı, the source is corrupted hatası veriyor. Siz de böyle bir sorun oldu mu?


    Edit: Kürek sitesinden indirdim şu an kuruluyor. Aynı sorunu yaşayan varsa şunu indirsin


    https://www63.zippyshare.com/v/uQJDOnxX/file.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_yakup -- 10 Ağustos 2022; 0:4:27 >
  • tolga_yakup kullanıcısına yanıt

    kendim şahsen denedim öyle bir hata ile karşılaşmadım ama karşılaşan arkadaşlar için bu alternatif çözüm iyi oldu. Teşekkürler :)

  • Elinize sağlık, Man of Medan'dan sonra mutlaka deneyeceğim.
  • Elinize emeğinize sağlık, çeviri güzel duruyor hafta sonu mutlaka deneyeceğim. bazı gereksiz tek amacı yermek olan kişileri de kaale almayın. Umarım bu tarz projelerinizin devamı gelir. Saygılar ve sevgiler.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.