Şimdi Ara

Merakla beklenen OnePlus 10T tanıtıldı: Tam bir performans canavarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merakla beklenen OnePlus 10T tanıtıldı: Tam bir performans canavarı



    Bir zamanların amiral gemi katili olarak adlandırılan OnePlus, artık o unvanından uzak olsa da sunduğu telefonlar ile piyasanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Son olarak OnePlus 10T ile karşımıza çıkan üretici, yeni amiral gemisiyle yine adından söz ettirecek.



    Bugün düzenlenen ve çevrimiçi olarak da izlenebilen etkinlik kapsamında OnePlus 10T tanıtıldı. Ayrıca etkinlik kapsamında yeni amiral gemisiyle birlikte OxygenOS 13’ün de tanıtımı gerçekleştirildi. New York’ta gerçekleştirilen etkinliğin başlarında ise OnePlus’ın genişleyen ürün çeşitliliğinin satışları ciddi oranda artırdığının altı çizildi.



    OnePlus 10T özellikleri




    • İşlemci: Snapdragon 8+ Gen 1

    • RAM: 8GB / 12 GB / 16 GB

    • Depolama: 128 GB / 256 GB UFS 3.1

    • Batarya: 4800mAh ve 150W Supervooc hızlı şarj

    • Ekran: 6.7 inç FHD+ 120 Hz Fluid AMOLED

    • Arka Kamera: Ana kamera; 50 MP, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP macro lens

    • Ön Kamera: 16 MP

    • İşletim sistemi: Android 12



    Merakla beklenen OnePlus 10T tanıtıldı: Tam bir performans canavarı



    OnePlus 10T, halihazırda Qualcomm’un en güçlü yongası olan Snapdragon 8+ Gen 1’den gücünü alıyor. Konfigürasyona bağlı olarak 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelen telefonda ekran tarafında 6.7 inçlik 120Hz Fluid AMOLED ekran bizleri karşılıyor. Yenileme hızı 60Hz, 90Hz ve 120Hz olarak çalışacak şekilde ayarlanabiliyor. Ekran bazında dokunma hassasiyetinde de optimizasyonlara gidilmiş. Böylece 720Hz seviyesinde bir dokunma hassasiyeti yakalanmış. Öte yandan ekranın maksimum parlaklığı ise 950nit seviyesinde.



    Ayrıca Bkz.OnePlus Nord Buds CE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    OnePlus 10T’nin arka tarafındaysa üçlü kamera kurulumu ve dairesel flaş yerleşimini görüyoruz. Ana kamera 4K 60 FPS video çekim kabiliyetine sahip olan 50 MP çözünürlüğünde IMX766 sensörüyle şekilleniyor. OIS ile desteklenen bu kamera 8 MP çözünürlüğünde ulta geniş açılı kamera eşlik ediyor. Ayrıca 2-4cm çekimlere imkan tanıyan Macro lens de yine cihazdaki konumunu almış durumda. Telefonun ön yüzünde ise 16 MP değerinde sensör bulunuyor.



    Merakla beklenen OnePlus 10T tanıtıldı: Tam bir performans canavarı



    Cihazın termal disiplininin iyileştirilmesi için birtakım yeniliklere gidilmiş durumda. Yapılan geliştirmeler ile birlikte bataryanın ısınması minimuma indirilirken cihaza eklenen yeni soğutma çözümü de önemli bir adım. Yeni nesil üç boyutlu Vapor soğutma sistemi, OnePlus 10T’nin ekstrem koşullarda rakiplerinden 5 derece daha serin çalışmasını sağlıyor.



    Amiral gemisinin batarya kısmında ise 4800mAh gücünde bir pil bulunuyor. Yine pil kullanımı tarafında yapılan iyileştirmeler mevcut fakat asıl dikkat çeken detay 150W Supervooc adındaki hızlı şarj teknolojisi. Sadece 3 dakikada yüzde 28 şarj olan cihaz, saatlerce kullanımı mümkün kılıyor. 10 dakikalık şarj ile ise bir günlük pil ömrü vadediliyor.



    OnePlus 10T fiyatı ve çıkış tarihi



    Merakla beklenen OnePlus 10T tanıtıldı: Tam bir performans canavarı



    OnePlus 10T, bugün itibariyle erken erişime açılmış durumda. Ön siparişler Amerika için 1 Eylül’de başlayacak. OnePlus 10T, raflardaki yerini ise 29 Eylül’de alacak. Avrupa'da ise 25 Ağustos'ta satışlara başlanacak. Fiyat noktasında ise OnePlus, oldukça rekabetçi duruyor. 8 GB ve 128 GB model 649 Dolar, 16 GB ve 256 GB model ise 749 Dolar fiyat etiketine sahip olacak.



    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HlCrJ2ZGRtc&]




    Kaynak:https://www.oneplus.in/10t



  • On numara telefon olmuş one plus 7T pro kullanıyorum halen canavar gibi cihaz

  • bende 8t var, çok güzel telefon. 65 watt hızlı şarj efsane. bunda 150 watt yapmışlar, şarj olayı kalmamış nerdeyse.

    edit: 3 senede bir telefon değiştirsem, 8t yi alalı bir sene oldu. yani 2 sene sonra değiştirsem (ki bence bu telefon daha uzun çok rahat gider); 2 sene sonra 12t alırsam şarj cihazına telefonu dokundurarak %100 şarj edecez heralde :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 4 Ağustos 2022; 09:32:30 >
  • One Plus varken diğer telefonlara verilen paraya yazık cidden. 8T var her baktığımda ne telefon be dedirtiyor.

  • Piyasa telefon çöplüğü.

  • upp++++++++++++++

  • Batarya 5000-6000 olsa süper olurdu. 120 ekran yenileme hızı da bende önemli seçenek

    Bakalım tr fiyatları ne olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batıda almak için 1 hafta çalışmak bile yetiyor. hemde yetkin bir iş dolgun bir maaş değil. sıradan bir meslek sahibi 1 haftalık kazancı ile bu telefonu alıyor. tür. şuan ülkemizde resmi olarak satılsa vergiler ve kur sebebi ile 22 bin lira bandında olacak. firma bir tık kar payı eklese 24 bin liradan aşağı almak imkansız vaziyette. ülkenin %55i asgari ücret ve civarında maaş aldığını düşünecek olursak bir çok kişi için bu telefonu almak, sadece telefon için 18 hafta çalışmak demek. üzücü gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 4 Ağustos 2022; 12:45:12 >
  • Bu Oneplus kullanıcıları da ne fanatikmiş be Oneplus övemeden duramıyolar. Standart Android telefon işte bir numarası yok. Ne ses konusunda lider, ne kamerada lider, ne ekranda lider, ne bataryada lider, ne yazılımda lider, ne fiyatı çok uygun, düz çinli üretici işte.

  • Türkiye'de 25 bin den aşağıya kurtarmaz. Valla kurtarmaz abicim bak full artı full telefon abicim. Bak abicim en son çıkan bu...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    eskiden olsa överdik de 5'ten sonrası aynen dediğin gibi. Hele hasselblad yalanı komple bitirdi markayı. O fiyatlarla da bir numarası kalmadı..

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Walla çok haklısın artık Türkiye yaşanacak bir ülke olmaktan çıktı. En güzel hayat batıda ben yakın zamanda terk edeceğim bu ülkeyi birlikte gidelim mi. Artık 2 haftada bir telefon değiştiririz, iki ayda lüks bir araba alırız, altı ay sonrada mükemmel bir ev alırız gel keyfim gel. Hemide öyle sıradan işlerde çalışarak. Ne dersin hemen gidelim batıya...

  • Oneplus 10 Pro'ya göre batarya düşmüş. Çözünürlük düşmüş. Nesi daha üst model bunun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oneplus7t pro kullanıyorum memnunum güzel cihaz. Ve çok şık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz şarj var mı acaba birde fiyatı sizce ne olur ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu rakamlardaki android tel satışlarına aklım mantığım ermiyor.Bu rakamı tele verecek olan gözü kapalı iphone alır.Bu rakamı vermeyecek olan için zaten uygun fiyata orta seviye android modeller mevcut.

  • Bu marka adam olmaz 2 yıllık orta kalite lens takıyor koy şuna en kötü oneplus 9 pro daki lensi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5 yıldır OnePlus 5t 8+128 gb kullanıyorum. Canını çıkartır gibi ne bulsam yükleyip deneyerek full dolu kullanıyorum hem de. Eğer düşürmez, kırmaz, kaybetmezsem bi 3-4 yıl daha rahat kullanılır gibi. Sonra çocuklara veya büyüklere kalır herhalde.


    10T için ilk söylentilerde 549 Usd diye görmüştüm, o yüzden takip etmeye başladım. Gerçekten sırf arayüz performansı bile 5-6 yıl rahat kullandırır bu telefonu.

    Ancak 749 Usd nin ülkemizdeki karşılığı 20.000TL nin üzerinde olacak gibi duruyor. Ülkede resmi olarak bulunmayan bir marka için çok fazla.

    Eğer elimdeki 5T ye birşey olursa 649 Usd olan 8+128gb model de 15.000TL civarı piyasaya girerse eski deneyimlerimden dolayı 10T 8+128gb almayı düşünebilirim.

    20.000TL üzerine 10T 16+256gb alacağıma Samsung S22 Ultra alırım herhalde. Tabi işlemci farkı var ama idare ederiz artık.

    Iphone almak da bir tercih tabi ancak benim kullanım şeklime pek uymuyor. Pek de espirisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Eşimin Iphone 13 ünde beğendiğim sadece kamera. Onun dışında herşey için yeni nesil güçlü bir android cihaz daha önde benim kullanım şeklimde.

  • Xiaomi cihazindan daha kaliteli daha heybetli duruyor.Özelikleri fiyat konusunda gayet başarili xiaomi diyip kiç baş kaldirtip 20k gören xiaomi cihazi alicaklarina şunu alip arkalarina yaslanmalari bence daha mantikli tercih olur.Anlamadigim tek şey bu cihazi gömerek ne bekleniyor anlamiyorum alti üstü tüm xiaomi samsung oppo vs cihaxlar gibi anroid cihaz beklenti ne anlamadim ucmasi kaçmasi işinlanmasimi beklemiliyor.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One Plus serileri.. Android demektir.. Herkes bilmez ve kullanmaz.. sadece belli basli bir kesim alir kullanir. ve bir daha baska telefon kullanamaz.. ios da dahil.. androidin iphone u one plus dir.. samsung xiomi vs.. yanina yaklasamaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.