Şimdi Ara

Yok böyle bir konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 4 Ağustos 2022; 14:48:31 >



  • Abartma istersen. Radyatör sıvısına nasıl karışabilir? Tamam yaptıklarını onaylamıyorum unutulmaması lazım ama olayı trajik halede getirme. Oldu olacak ya tekerin önüne düşse de takla atsaydım falan de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt

    Valla eğer yanıcı bir madde olsa yaz sıcağında, motor sıcaklığı ile kapalı alanda gayette tutuşurdu.

    8 saat neredeyse hiç durmadan yol yaptım, gündüz 4 ten itibaren.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armuttan pasta cilacı bulmak nedir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada konu açacak kadar ciddiye aldıysanız bu durumu,bu hayatı nasıl yaşıyorsunuz siz?Trafikte iş yerinde veya herhangi şekilde sizinle tanışmak karşılaşmak istemezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasta şişesi iyimiş baya ketçap mayonez şişeleri gibi. bence bu mevzu yerine boyanın ırzına nasıl geçmişler onu dert edinin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cila şişesi o, uydur kaydır bir malzemeye benziyor takıla takıla araçta kalmasına mı takıldınız. Bir yere karışmaz da zaten ürünün yanmaya bile mecalinin olacağını zannetmiyorum, kaliteli bir cila markalı şişelerde satılır üstünde illa ki etiketi de olur.

  • Allah akıl fikir versin…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba adam haklı beyler. Tamam şansına bayağı dışarda kalmış problem olmamış. İçerde olsa, belki erir giderdi malzeme.

    Bizim tanıdık berlingo tarzı aracı sanayiye götürüyor. Ustayla bakıyorlar motora falan, sonrasında test sürüşüne çıkıyorlar, üstübü bezini motorun orada unutuyorlar.

    20 km ilerde yangın başlıyor. İtfaiye gelene kadar tüm araç kül oluyor.

    En son davalıklardı, sonuç ne oldu bilmiyorum.


    Şişe de kaliteli bir marka da olabilir, ama doldurma.

  • Allah'tan erken fark etmişsiniz lastik falan da patlayabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VideSupra kullanıcısına yanıt

    böyle hikayeleri duydukça yetkili servise 10 misli de olsa parasını verip yaptırayım diyesim geliyor, ki zaten 10 misli değil 2-3 misli para alıyor servisler.  


    atom bombası mı atsak o sanayilere ne yapsak. bu nasıl iş.  

  • Forumda da linç kültürü almış başını gidiyor, yada okuduğunu anlayamamak, kardeşim bak ne demişim hayatımda ilk defa aracima pasta cila işlemi yaptırdım, armutları teklif aldın çünkü kurumsal yerlerde 2000 -3000 TL rakamlar isteniyordu.ben 750 ye yaptırdım, ürün olarak Koch chemie marka kullanacağını belirtti.
    İnstgram da sayfasını takibe aldım, sonuçları gayet iyi görünüyordu ki yapılan işle ilgili herhangi bir sorun sıkıntı gözüme çarpmadi.
    Herkes ne meraklı adam gömmeye.
    Yaz sıcağında bazen araçlar ilerleken kendi kendine
    bile motor alev alabiliyor ,sonuçta kimyager değilim madde içeriğini bilemem ama tiner alkol vb. İçerikler tutuşabiliyor değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armut ne ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

    Kardeşim bir tarafta 2bin 3bin fiyatlar istenirken armut gibi bir yerden bulduğun bir işletme 750tl fiyat çekiyorsa son 1 yılda hemen hemen her şeyin fiyatı %100 artmışken nasıl yaptırıyorsun.


    unuttukları aparatın dandikliğine takılacağına aracıma zarar verdimi diyorsun. Asıl zararı boyana vermiştir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linç kültürü ile ne alakası var, 750 TL'lik işin riski de büyük olur. Bu deneyim olmasa bak ne kadar ucuza yaptırdım para kaptırmadım diye düşünecektiniz siz de diğer işletmeleri linç etmiş olacaktınız aynı mantık ile gidersek.


    2-3 bin TL fiyat isteyenler sadece malzemeye mi istiyor? Kaliteli eleman daha fazla paraya çalışır, kalite kontrol için tekrar tekrar araca bakar bu da zaman alır yani para gider, hata herkes yapabilir bunun için iş yeri sigortası olur vs vs. Bunların hepsi maliyet demek.


    İnternette bile bir araba için Koch cila setini en ucuz 700 TL'ye satarken daha pedi,suyu,elektriği var bu işin 750 TL'ye o malzeme ile işinin hakkı ile cila yapan adamın dükkanını galericiler patlatır adeta.


    Araç uçarda, patlarda herşey olabilir bilemezsin, sonuçta kimyasal bir malzeme unutulan ki içinde ne olduğu da muamma. Velev ki arabayı uçurur desek ne bu dakikadan sonra olan olmuş zaten. Tecrübe dediğimiz hata yapa yapa öğreniliyor, geçmiş olsun tekrardan.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 4 Ağustos 2022; 12:21:57 >




  • dostum , insanlık halidir unutulmuş olabilir fakat burdaki ana soru şu , 8saatlik uzun yola çıkıyorsun hiçmi aracın yağına suyuna bakmadan gittin ?

  • samsungq S kullanıcısına yanıt

    +1

  • O kadar güvenlik endişen vardıysa, niye 8 saat durmadan araba kullanıyorsun? Uzun yola çıkmadan önce, arabanın motor kaputunu açıp yağını, suyunu, hortumları, kayışları niye kontrol etmiyorsun? Kabaca bir gözden geçirsen fena mı olurdu? Madem endişelendin, o zaman önce kendi aracını bilmen lazım.

  • Araba resmen pertten dönmüş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.