Şimdi Ara

Tevfik Göksu'dan 10 soru (İstanbul'un Kayıp 1000 Günü basın toplantısı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teyfik Allah bir dese bile inanmam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt

    Avrupa'nın sayılı büyük katı atık enerji dönüşüm tesisi var. Tek bir örnek. Cöplerden elde edilen elektrik enerjisi sisteme veriliyor. Filtre sistemiyle çevre kirletmeden yakılan çöp firinlarindaki küller de hemen yanındaki modern gübre üretim tesisine gönderiliyor. Burada coplerden ayristirilan organik atıklar ile karıştırılıp gübre haline getiriliyor. Elde edilen gübreler de İstanbuldaki park bahçe düzenlemelerinde kullanılarak değerlendiriliyor. Bunun yanında İstanbul ve çevresindeki ekim alanlarında kullanılmak üzere çiftçilere bedelsiz ayçiçek tohumu dağıtıldı. Hasat için alım garantisi de çiftçiye verildi. Sadece bunlar bile oldukça yeterli. Devamını saymiycam. Saydam da nasılsa düşünceleriniz değişmeyecek. Ama yok tek bir km raylı sistem yokmuş, yok 1 km karayolu yokmuş ( karayolunu karayolu genel müdürlüğü yapar) yok spor salonu kültür sanat merkezi yokmuş diye yukardan yukardan sıkınca dayanamadım. Bu iki örnek sana zaten yeter. İstanbul elinizden gitti diye kuduruyorsunuz çünkü iktidarin gidisi önce büyüksehirle baslar.


    Pandemide 2 maske dagitmaktan aciz hukümmetinizin yapamadığını yapan İBB yönetimi sizi cildirtiyor. Ama sonuç değişmeyecek. Yolunuz açık olsun !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam şimdi Sayıştay raporları bunların pislikleriyle dolu.

    Sen şimdi niye sayıştay raporu falan diyip adamı zor duruma sokuyorsun ki? Yazık değil mi o kadar mücadele veriyorlar akşama kadar aynı anda 20 tane rantın, yolsuzluğun, arsizligin üstünü örtecekler diye.

    Karıştırma sen şimdi sayistayi.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkn kullanıcısına yanıt

    Aramıza hoşgeldin. Forum yönetimine maletmeyelim de iclerind bir yada iki adam var. Özellikle belli başlı adamların gerçekten inkar edilemez yazılarını akp hayrına hiç edip kendince ceza ile falan ranta ve talana hizmet etme görevini yerine getiren. Benim sürekli başıma geliyor. Silinen mesajlar ( hakaretsiz ), cezalar vs.

    8-9 ay kaldı birakalim yapsın o kim ise hizmetini. Belki onun da boynuna bir yahudi üstün hizmet madalyası takarlar, biz de vesile olmuş oluruz bu anlamlı törene.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 6 Ağustos 2022; 2:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.