Şimdi Ara

Hayattan memnun olmayıp bi s... yapmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İçinde bulundugum durumdur. Ayrıca bu aralar ağzımı biraz fazla bozdugumu dusunuyorum, psikolog varsa bilimsel aciklamasini ogrenmek isterim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • cünkü hayat dedigin $ey kolay değil sadece güclüler ayakta kalabilir mental - fiziki - maddi - tip ve zeka $eklinde kriterler gerekir.. bunların dı$ında kalanlar böcek gibi ya$ayıp ölürler normaldir normal olan budur.. kabul etmezsen ancak kendini üzersin zaten kötü olan hayatın daha da kötü olur.. the choice 1s yours..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Ağustos 2022; 18:28:16 >
  • Kanka emin ol imkanin olsa yaparsın

    Yapamiyorsun cunku caresizsin o yuzden takma yapacak bi sey yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu topraklarda naparsan yap asla beklentilerini karşılayamassın.Herkes mutsuz herkes huzursuz.Ülkenin mühendisi mutlu değil doktoru mutlu değil Ticaretle uğraşan mutlu değil kimse sorsam herkes mutsuz herkes dert tasa içinde.Ortadoğuda mutlu olmanın imkanı yok bu coğrafyada insanlar herzaman mutsuz olarak yaşamaya mahkumdur üstetlikte buna şükret dien üst düzey insanlar ve buna sonsuza kadar itaat eden milyonlar olduğu sürece hiçbirzaman mutlu olamıyacaz.Nereye gidersen git kavga dövüş insanlar birbirini gırtlaklayacak seviyede bu durum böyle gider artık Ülkenin içinde bulunduğu Ekonomik burhan herkesi pisikolojik manyak yapacak kendinizi buna hazırlayın derim.Sadece hayatta kalabilenlerin dönemi başlıyor hem psikolojik hemde maddi yönden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coğrafyayla 1lg1s1 yok $anssız olanlar, ba$arılı olamayanlar sucu coğrafyaya atıp bizde sorun yok diyorlar.. dünyanın her yanında paran varsa kralsındır.. paran varsa Türkiye'de de kralsın.. paran yoksa norvecte de böceksin.. para deği$ik sekillerde gelir fakat $ans en önemli ve olmazsa olmaz faktördür.. bunun dı$ında kalanlar bir üstte söyledigim gibi böcek gibi ya$arlar.. ABD'ye git orada kartondan evlerde ya$ıyorlar.. coğrafya kötü deyip kendi $ansslızlıgından belki de beceriksizliginden sıyrılmak kolay..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Ağustos 2022; 18:33:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucius24

    cünkü hayat dedigin $ey kolay değil sadece güclüler ayakta kalabilir mental - fiziki - maddi - tip ve zeka $eklinde kriterler gerekir.. bunların dı$ında kalanlar böcek gibi ya$ayıp ölürler normaldir normal olan budur.. kabul etmezsen ancak kendini üzersin zaten kötü olan hayatın daha da kötü olur.. the choice 1s yours..

    Saf doğal seçilimin hayatımıza yansıması. İnsanın manevi yönüne de inanmiyor değilim, nice zorluklar altında hedefine kilitlenmiş insanların hikayesini okuyoruz. Yalnızlık, açlık, hapishanelerde sürünmeler, yakınlarını kaybetmeler... İnsan en temel ihtiyaclarından bile mahrumken nasıl inancından taviz vermez, yaşamaya devam edebilir, bu aralar kafamı kurcalayan bir sorundur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deliratio kullanıcısına yanıt

    cünkü 1nt1har etmek de cesaret 1st1yor.. 1nsan hayvan gibi ya$asa da hayatta kalmak 1c1n bir dürtüye sahip.. böcek gibi ya$ayıp ölmek cogunlugun kaderidir.. buraya henüz hayatı tanımayan cok ergen yazıyor.. ya$lar 17 falan.. bunları görüyorum.. t1p yok bilmem ne yok para yok ıvır zıvır.. eyi de bunlar zaten normal $eyler.. ekstra bir durum yok ki.. bunlar cogunluktan olmayı kabul edemeyip azınlıktan olmak 1steyen egosu 1nc1nm1s zayıf tipler.. $anslı azınlık dı$ında kalanlar zaten böyle iğrencliklerle ugrasıp ömürlerini tamamlıyorlar.. bir de coğrafyacılar var onları da eksi sozlukte görüyoruz daha cok..   bunlar da türkiye'den gitseler orada kral olacaklarını sanıyorlar evet daha rahat ya$ayacaklar belki fakat genel anlamda böceklikten yine kurtulamazlar.. 1nsanların hayatları genel olarak böcek gibi.. bunu kabul etmek gerekiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Ağustos 2022; 18:53:30 >




  • Ev alışverişi için markette gezerken hissettiğim şeylerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatarak para kazananlar dışında mutlu olan yok çünkü onlar emek hırsızı.


    emektarlar ise hakkı olanı kazanamıyor mutlu olmalarının imkanı yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.