Şimdi Ara

Yapi Kredi Akilli Sms gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Banka hesabıma girmeye çalışıyorum giremiyorum. Akıllı SMS şifresi gelmiyor. Bankayı defalarca aradım problemin operatörden kaynaklandığını; operatörü aradığımda sorunun bankadan kaynaklandığını söylüyor. Farklı banka hesaplarıma girebiliyorum SMS'leri geliyor. Günlük işlemlerimi gerçekleştiremiyorum. Kapat aç sim çıkar tak. ATM, akıllı SMS onayı, hepsini yaptım olmadı.


    telefon xiomi daha once basina gelen varmi




  • Aynisi benimde basima geldi cozemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda operatör veya sim kart değiştirdiniz mi? Sim kartı farklı bir telefona takıp sms almayı denediniz mi? Başka bir forumda benzer bir konu görmüştüm. Telefon ve sim kart, farklı cihaz veya simkart ile denendiğinde sorun olmamasına rağmen aynı simkart ve telefonda sms alınamıyordu.

  • deagle34 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben internetten yapikredi müşterisi olmak için başvuru yapıp bilgilerimi yazıyorum hattinizda sim kart blokesi vardır diyor yahu benim sizin sisteminizde kayıtlı telefonum yokki müşterinizde değilim. Evet 1.5 ay evvel operatör değiştirdim mevcut müşterisi olduğum bankalar bloke koydular bende kaldırdım. Fakat yapikredi b002 diye sms atıyor yapi krediden kaldirayim desen müşterisi değilim nasıl kaldirtayim blokeyi ??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kart değişikliklerinde müşterisi olduğunuz olmadığınız her türlü sisteme bloke koyulur. Hesabınıza giriş yapamadığınız için mecburen şubeden yardım almanız gerekiyor; şubeden başvurularda, başvuru esnasında bloke varsa bankacılar blokeyi hemen kaldırıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.