Şimdi Ara

Samsung s20FE 8/256 GB 9.269 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sepette 500 TL indirimle bu fiyat.

    HB kargoyu kaktırmaya devam ediyor.

    Samsung s20FE 8/256 GB 9.269 TL

    Şu telefonu geçen sene Kasım Aralık'ta elim sıkışık diye alamadım. Sonradan tren hepten kaçtı. Orta, orta-alt seviye telefonların 5-6 bin lira olduğu şu günlerde yine de görece olarak uygun fiyatta. Tabi parası olana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Telefonu bende düşünüyordum o zamanlar daha uygun fiuatlara bulunabiliyordu sonrada fiyatlar aldı başını gitti, halen alma düşüncesi oluyor ama telefon çıkalı 2 yıl oldu güncelleme desteği ne kadar olacak ? ayrıca son gelen yazılım güncellemelerden dolayı cihazda şarj vs.sorunları başladığı yazılıyor, birde 5G olayı var ilerde büyük bir eksiklik olabilirmi diye düşünüyorum.

    Orta üst segment arası cihazlar arasında sanırım S20 Fe ve A52S modelleri daha çok tercih ediliyor gibi, bende bu 2 model arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    S21 FE 256GB benim de takibimdeydi.

    Ama Akakçe fiyat grafiğini görünce Galaxy A72' den Galaxy 73 8/256GB'' a On Bin Liraya terfi ettim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 28 Temmuz 2022; 13:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    Galaxy A52S kağıt üzerinde güzel özelliklere sahip ama gerçekte iyi değil. Kullanırken çok hafif kasmalar var gibi. Makro kamerası rezalet. Onun yerine S20 FE daha iyi bir seçenek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece beyazi yapıyor diğer renkler samsung satıcı olmasına ragmen indirmiyor fiyati

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S20 FE'nin video çekimleri berbat. Sırf o yüzden almadım ben. Hem aşırı konstrastlı, koyu çekiyor hem de detaydan yoksun, seneler öncesinin kameraları gibi. Fotoğraf kalitesinden çok uzak bir durumda.

  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    Bir kaç ay önce 7000 liraya aldım. O zaman da bugün de piyasanın en fiyat performans telefonu hala. Android 12 var şu an, önümüzdeki yıl Android 13, alacağı son güncelleme olacak. Bu sene Android 12 ile şarj sorunu oldu ama yamalarla bunları düzelttiler. Ortalama 4-5 saat kullanım, 30-40 saat bekleme süresi alıyorum şu an. Ayrıca 5G'nin ülkemize gelmesine daha çok uzun seneler var, şu an telefon alırken önemsiz bir ayrıntı. M52 vs A52S'de bulunan kamera sensörleri orta sınıfken S20Fe'de amiral sensörler var. Fotoğraf ve video anlamında ciddi fark var aralında.

  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt

    maviyi indirdi bende satıcı samsung

  • 15 tl kargo vereceğinize premium alsanız 10 tl ye

  • 1-2 ay önce 7-8000tl bandındaydı..çok hızlı arttı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebo01 C kullanıcısına yanıt

    Malesef android tarafında ne kadar ekmek o kadar köfte durumu var. Bu telefonun artısı;


    Snapdragon 865 cpu

    Lpddr5 bellek

    ufs 3.1 hafıza ortalama 1.7 gb saniye okuma 800 mb yazma hızı

    Arka ana sensörü yani 12 mp olanı düz s21 s20 note 20 fold 3 falan gibi modellerle aynı sensör imx555 olması lazım

    Ana kasa metal

    Kablosuz şarj veya kablosuz şarj destekli cihazları şarj etme

    Usb type-c portu 3.2 gen 1 hızında

    Dex gibi type-c hdmi takarsanız ayrı bir pc modu açılıp pc gibi oluyor

    Ip68 suya toza dayanıklılık

    120 hz ekran ki zaten artık standart gibi oldu


    Yani kabaca amiral gemisi telefonların özellikleri barındıran orta üst segment telefon s20 fe. Şimdi bakılınca bu paralara ne var ? diyelim cepte 10 bin tl paranız var ne alabilirsiniz ? https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToyOntzOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjQ6IjYwMDAiO2k6MTtzOjU6IjEwMDAwIjt9aToxODcwO2E6Mzp7aTowO3M6NzoiMTk0MjQ2NyI7aToxO3M6NzoiMjA2NzI3MSI7aToyO3M6NzoiMTUxMTcwMCI7fX1fTjs=/


    Link uzun oldu biraz ama yani bakın telefonlar doğru düzgün değil. S20 fe kadar doğru düzgün telefon yok. En basiti kablosuz şarj bu listede sadece s20 fe modelinde var. 5 binlik 4 binlik telefonlar olmuş 7 bin lira hani orta segment bile değil o cihazlar aslında ama gene de inanılmaz pahallanmış. Android tarafı malesef ne kadar ekmek o kadar köfte modunda, parayla özellik alıyorsunuz.


    İşin dahada ironik yanı iphone tarafı dahada kötü. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-se-2022.html En ucuzu biraz güncel iphone istediğinizde se 3 var, tipi şekli şemali ortada 2016 model telefon hatta ne 2016 modeli iphone 6 kasası ve ekranında telefon resmen. Bu devirde kim alacak bu telefonu ? hadi biraz daha verelim 15 e çıkalım.

    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-11.html

    Onda da iphone 11 çıktı. Güncel tasarımlı 2 tane kamerası olan ekranı biraz falso bir model ama bu bile aslında eski cihaz. Hani o kadar para veriyorsunuz telefon eski model iphone ki o da aslında ana segmenti de değil.


    İphone da ana amiral gemisi tam son model iyi birşey alayım dediğinizde https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-13-pro.htmlcepten çıkan para 30 bin liraya yakın bir meblağ. Şimdi bu durumda ya benim iphone 13 pro alacak param var ama gidip s20 fe denedim kötüydü diyorsanız ona okey o normal biri 9 bin küsür liralık alet biri de neredeyse 28 bin liralık alet. Veya s20 fe kullandım sarmadı gittim 13 pro aldım maddi sıkıntım para derdim de yoktu zaten diyorsanız okey. Ama bu telefonu o zaman yanlış şeyle kıyaslıyorsunuz demektir.





  • xxlboy kullanıcısına yanıt

    ozaman ellerinde cok stok vardı erittiler. hatta m52 5 k ya uzun süre sattılar. ben bu forumda şimdi almazsanız cok yakında 10 bin tl ye anca orta sınıf alırsınız dediğimde benimle dalga geçtiler . şuan çöp telefonlar 5k bandına dayandı. s20 fe nın cıkış fiyatı 600 dolar idi. orta sınıf dediğimiz telefonların cıkış fiyatlarıda genelde 250 dolar civarı oluyor. 250 dolarlık telefon da vergilerle 9 bin tl civarına denk geliyor şuanki kur ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 29 Temmuz 2022; 12:22:24 >
  • şarj ve stabilite yönünden s21fe/mi11T/s20Fe den hangisini almak mantıklı şuan. Hepsi de aynı bütçenin cihazları. Tabi kompaktlık da önemli. 11T boyutlarında bir sürü telefon var.

  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

    s21fe ekran ve işlemcisi daha iyi. ama s20fe snapdragon işlemcili . aynı zamanda s21 fe daha yakışıklı. ben artık xiaomi telefon kimseye önermiyorum. bu hızla giderlerse kaçak harici telefon satabileceklerini düşünmüyorum. s21fe samsungun kendi işlemcisi olması dışında ben kötü bir tarafını göremiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 29 Temmuz 2022; 12:48:14 >
  • acemix kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, xiaomi ye alışığım her türlü konuda(rom/tweak vs.) ama 11t konusunda dimensity nin 4g de aşırı şarj tüketiminden bahsedilmiş. Bana da hafif, wifi harici kullanımda şarjı uzun giden bir cihaz lazım. Bir de xiaomi lerin yakınlık sensörü sorunundan dolayı(s20fe'de de sanal sensör kullanılmış) hb de indirimle s21 fe alacağım 10700e.1 Ay önce s21+ alıp almama konusunda ikilemde kalınca böyle bir senaryo gelişti aynı bütçede :)

    İyi forumlar.

  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hbde 10700 e baktım ama ben de gözükmüyor. Acaba kişiye özel bir indirim mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkhon kullanıcısına yanıt
    sepette düşüyor hocam 🙂
    https://store.donanimhaber.com/74/da/cd/74dacd0fae60222b7860af124bd9c4f9.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 29 Temmuz 2022; 13:28:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş çok teşekkürler. Sanırım bu telefon exynox işlemcili. Sizce sıkıntı olur mu bu? Herkes snapdrsgon tavsiye ediyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkhon kullanıcısına yanıt

    Hocam konu daha fazla kirlenmesin. Benim için ciddi bir fark yok ama fikir vermesi açısından konusuna bakabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151515183/sonsayfa


    Bir de 10 gün önce 10400 dü. Dolar yukarı doğru giderken almaya karar verdim, en kötü anneme babama verip başka cihaza geçerim sorun yaşarsam. Beni bir iki sene götürmesi kâfi :)

  • 13 prolara falan niye çıktınız anlamadım. A52’nin video çekimi daha başarılı, internette bir çok yerde gördüm inanamadım ve kendim karşılaştırınca ikna oldum.


    Tamam daha üstün telefon falan ama kameranın en önemli kısımlarından birinde a52 gibi bir telefondan fark yemesi kesinlikle kabul edilemez. İşlemci koyduk, amiral gemisi özelliklerin de bir kısmını koyduk ama kamerayı piyasanın en kötü video çekenlerinden biri olarak ayarladık diyor ve siz bunu hakkı buluyorsunuz.


    Ben genele bakarım telefon alırken ve bolca video çeken biriyim. En iyi video kalitesine sahip olmasına gerek yok ama a52’den de aşağı kalmasın bir zahmet. 9000 lira değil 900 lira da olsa s20 Fe almamın hiçbir mantığı yok çünkü işimi görmüyor. Beklentiyle alakalı bir durum yani. Biraz daha verip s21 Fe alıp video sorununu çözebiliyoruz. Bu “biraz” kimine göre fazla olabilir ama benim açımdan işimi görmeyecek bir telefonun üstüne 2-3000 civarı verip işimi görecek telefon almak kesinlikle daha mantıklı. Öyle 3-4 katı para vermeye gerek yok yani video sorununu çözmek için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebo01 -- 29 Temmuz 2022; 18:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.