Şimdi Ara

Meğerse bende Soundbarların kralı sistem varmış 😮😮😮

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev sineması sistemleri üzerinde bir çok bilgi ve deneyime sahip biri olarak yıllarca Anfi bass filtre surround dolby thx gibi terimlerin içinde sonsuz bir deryada kulaç atıp durdum.


    Band pass filtre kabinler yaptım subwoofer kabinleri yaptım ses denemeleri yaptım şu zamana kadar yaptığım kabin ve amfilerin haddi hesabı yok desem yeridir.


    Şimdi isterseniz lafı fazla uzatmadan konuya geçeyim.


    aıwa müzik setinden çıkma 2 adet 16 cm çaplı subwoofer ve 2 adet 13 cm mid ve 2 adet 5 cm çapında doom twitter kuzenimden bana hediye geldi

    Ben 20 cm subwoofer için kullandığım kendi tasarımım olan portlu kabinimi 16 cm lik x Watt lı subwooferıma göre yeniden kestim montajladım.

    2 x 80 Watt rms çıkışa sahip 2006 yapımı STK 4221 stereo ampifikatörümün önüne JBL bass filtre devresini ekledim. Ve diğer yanda da yine kabin tasarımı bana ait 36 lt kabine orjinal pioneer oval hoparlörlü aktif anfimi bağladım Sony tv nin kulaklık çıkışına taktığım sistem çeyrek ses açınca 32 metre karelik salonun camlarını zangırdatmaya başlayınca kulaklarıma inanamadım.



    Meğerse ben neredeyse JBL 2+1 bar ses sistemi kadar iddialı ses veren bir soundbar sistemine sahipmişim de haberim yokmuş.

    Forumdaki değerli üstadlarımın bana ev içinde yüksek wattlı müzik dinlenmez herşey yüksek Watt yüksek güç değil düşük rms lerde kaliteli dengeli bir sistemin ev için fazlasıyla yeterli olduğu söyleyip dururlardı. Bana bu söylemler hep uzak ve yersiz gelirdi meğerse haklıymışlar arkadaşlar.


    sistemimi birazdan fotoğraflayıp buradan paylaşacağım. Değerli yorum ve tavsiyelerinizi eksik etmeyiniz.


    Bana vakit ayırıp bu yazıyo üşenmeden ve sıkılmadan okuduğunuz için size minnettarım.








  • Evet işte YouTube linkini sizler için bırakıyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=_PSmXBx2GBQ&feature=youtu.be

    Beğenmeniz dileğiyle iyi geceler. !
  • Kimsecikler yok vay beee nerde eski üstadlar yorumcular mumla arar olduk...😢😢😭😭
  • Gayet iyi bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
  • Teşekkürler hocam ☺️☺️

  • Güzel bir çalışma olmuş. Görüntü olarak fabrikasyon sistemler gibi estetik durmasa da işlevselliği tatmin edici olduğu bariz, bir kaç rötuşla güzel bir ev ses sistemi olarak kullanılabilir. Bu arada güç her şey değildir kısmına son dönemlerde ben de katılıyorum öyle cihazlar var ki boyutuna göre verdiği performansı değerlendirirsek inanılmaz sonuçlar elde ediliyor. Kısacası bu işte güzel sonuç almak için mutlaka ölçülere riayet etmek gerekiyor. Tekrardan elinize sağlık.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.