Şimdi Ara

Davet Kodu Yağlaması Olmadan Tavsiye Edilebilecek İnternet Firmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle sizi bir konuda uyarayım, bu davet kodu yüzünden bir ay yada her neyse bedava internet alabilmek için kötü olsun olmasın istemsizce firmaları övüp kod paylaşanlar yüzünden kimin ne tür bir hizmet verdiğini ve sorunlarını net olarak göremiyoruz ve asla göremeyeceğiz, ben göremiyorum en azından. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak imkansız böyle bir ortamda.


    Türknet ile yolları ayıracağım fiyat yüzünden, yeni bir yer bulmakta zorlanıyorum çünkü dediğim gibi davet kodundan bir ay beleş internet kapmak için her türlü yalan söylenebiliyor, bu işin bir tutarlılığı yok o yüzden.


    En az 3 - 5 aydır kullanıp sorun yaşamadığınız firmaları yazar mısınız lütfen. Ben Türknet için yazayım 6 yıldır kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım, fiyat artışı yok sözü verdikleri halde zam yaptıkları için bırakacağım başka bir derdim yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 25 Temmuz 2022; 21:32:28 >







  • Önerebileceğim kısıtlı Davet Kodu Yağlaması Olmadan Tavsiye Edilebilecek İnternet Firmaları 



    Davet Kodu Yağlaması Olmadan Tavsiye Edilebilecek İnternet Firmaları
  • Internet Kutusu ve Comnet ışık hızıyla elendi daha bir hafta olmadı, mağdurlarını forumda görebilirsiniz. Milleni ile asla işim olmaz kullanmadığınız modemi almasanız bile mecburen kitleyip 20tl kesiyorlarmış aylık.


    Netspeed filan fiyat garantisi yok yarın onlarda fiyatı şişirebilir.


    10 aylık peşin ödeme ile Türknet devam yada Ttnet ile kafamın rahat edeceği bir formül bulmaya çalışıyorum.


    Son bir seçenek daha, Vodafone ev interneti 24 aylık taahhüt ile uygun fiyatları var, hizmetleri nasıl bilmiyorum hizmet istemiyorum aslında, hattıma karışmasınlar yeterli benim için.


    Not: Vodefone başvuru kısmı v.s nereye tıklasam telefon numaramı isteyen kutu çıkıyor sadece şimdiden sinir oldum, geçiş v.s modem ücreti varmı her şey belirsiz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 30 Temmuz 2022; 18:44:43 >
  • Gıbırnet ve Türkneti yorum yapabilecek kadar uzun kullandım. İkisininde hizmeti sorunsuz. Gıbırnetin fiyat ve çağrı merkezi avantajı sebebiyle tavsiye ederim. Bunların haricinde Mart ayından beri tt kullanıyorum. Hizmet kalitesi olarak rakipsiz. Eğer kafam rahat olsun derseniz 20-30 fazla verip TT almak daha iyi bir seçenek. Ama taahhütlü tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetten 10 gun once yerel bir firmaya altyapi hizmeti olarak tasidim.Memnun degilim tekrar 3 ay beklemeden taşıyabilir miyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam davet kodu veren kişiden basit testler isteyin sonucu görün. Vdsl üzerinden çalışan tüm firmalar teknik destek konusunda AYNIDIR çünkü altyapıya Türk Telekom bakar ve bu bölgeden bölgeye ekiplerin tavrına göre çok ciddi fark eder, kimi yerde arızanız 1 gün geçmeden çözülür kimi yerde haftalarca çözülmez aynı arıza.


    Yapmanız gereken yaşadığınız bölgeden fiyatı uygun olan yakın firmaların ping ve hız testlerini istemek. Davet kodu verenler zaten kendi bölgelerinde memnun olan kişilerdir o yüzden özellikle lokasyona bakmak önemli yoksa uygulamada bir sıkıntı yok yarın aynı binadan dostunuz geçer siz de o da indirim kazanır.


    Ankara için netspeed tavsiye ederim ben 1 yıldır kullanıyorum ilk ay dışında 1 kuruş ödemedim elbette davet kodu vermeyeceğim ama ciddi anlamda memnunum.


    Çıkışları doğrudan türk telekom üzerinden olduğu için türk telekom kalitesinde ping değerleri var, dslam kilidi vardı ben türk telekomdayken bunlara geçtim kalktı. Kötü tarafı sorun olunca mesaj gelmiyor online işlemlerden görüyorsunuz bazen orada da yazmıyor 1 yılda 1 hafta geceleri birkaç saatlik kesintiler yaşadım arıza kaydı açmadan çözüldü.


    Sizin de hattınız yıllardır arıza çıkarmadığına göre sorunsuzdur, geçiş yöntemi ile port kaybetmeden geçebilirsiniz, iptal vb. uğraşmazsınız.


    Onun dışında taahhütlü istersen TÜRK TELEKOM ilk tavsiyemdir yine Ankara için diğer illerde de muhtemelen en iyisidir sorun olursa zorlama ile gerçek muhattap da bulursun fiyatı pahalı ama diğer firmalardaki çıldırma noktasına gelmezsin.


    Türknet 10 ay peşin kampanyasını önermiyorum, enflasyona karşı hedge yapmak için peşin para alıyorlar ticari olarak mantıklı ama sen elindeki o peşini altın, dövize yatırsan 10 ay sonra belki de aylık 250 tl'ye gelecek kazandığın para illa alacaksan taksitli alıp Türknette kal hocam.


    Vodafone uzak dur. Altyapıya sakın numaranı yazma bir kere yazdın mı VİRÜSÜ kapmışsındır. Günde 10 kere ararlar üstelik numara değiştirir yine ararlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 30 Temmuz 2022; 22:8:58 >




  • Hocam teşekkür ederim fikirler için, özellikle bende ona dikkat ettim Vodafone ısrarla numara almaya çalışıyor vazgeçtim numaramı hiç girmedim o dandik sitelerine.


    Türk Telekom uygun bir şey bulabilirsem geçeceğim artık yok gerçi bulamıyorum Türknet yüzünden o fırsatı kaçırdık o yüzden çok kızıyorum ve bırakmak için yer arıyorum zaten., bulamazsam son bir 10 ay tamamen mecburiyetten türknet ile devam.

  • Çok güzel inceleme olmuş.Ben de Gıbırnetten,başka bir firmaya taşıdım.Yine de stabil 3-5 lira fark için düşünmeyeceğim ama Pingi düşük,stabil hızlara sahip 100 Mbps ye kadar teklifi olan bir firmaya geçmeyi düşünüyorum....Bulunduğum firmaya 15 gün evvel taşıdım.:imdi 3 ay beklemem gerekiyor sanıyorum...Bu şartlarda hangi ISS diyorsunuz..?

  • 1 yıldan uzun süredir Gıbırnet kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Vodafone için biraz forumlarda gezip, şikayetvara bakmanız yeterli gibi.


    TürkNet şu an için aralarında en iyisi galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    O fırsatı bizde kaçırdık ama bölgemde kabin değişimi nedeniyle birçok kişi mağdur, mahallemde bile halen interneti olmayanlar var. Ancak TurkNet bu konuda hızlı davrandı ve internetim hepsinden erken bağlandı. TT de olsa halen saha konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

    Bazen her işte hayır vardır derler.


    Ben peşin ödedim, taksite böldüm.
    Bakalım 2023 Mayısta ne olacak fiyatlar? O zaman son çare değiştireceğim internet servis sağlayıcımı galiba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternetimi kesmeleri ve portumu kaybetme riskini göze alarak yazıyorum COMNET'ten uzak durun. Müşteri temsilcileri bilgisiz tek bildikleri bizde sorun yok yazmak veya terslemek sanki mahalle bakkalı Rasim dayı ile konuşuyorum. İnterneti dersen 3 gün düzgün kullanırsın 4 gün gün içinde 3-4 kere kopar sonrakii birkaç gün yavaşlıktan hiç bir şey açılmaz. Sırf bunlar yüzünde ankastreden yeni cat6 hat çekildi, yeni modem alındı hala aynı sorunlar var. İçerideki sürem bittiği an taşıyacağım, en baştan sakın bulaşmayın. Bunlara geçmeden önce eski modemim ve hattım ile 6 yıl bir kere kopma sorunum olmadan 80+mpbs internet kullanıyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 26 Ağustos 2022; 13:31:49 >
  • Ben de bakınıyorum Ankara için altyapı sorunsuz 1000 mbit e kadar yolu var. Gıbırnet ve netspeed şimdilik olur gibi duruyor. Geçince ki bunun için daha vakit var buraya durumları paylaşırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortalmahluk M kullanıcısına yanıt

    Netspeed ve Gıbır'da halen fiyatlar çok yüksek ya.

  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    Evet ben de bunu anlamadım. Aynı altyapı, aynı gpon, aynı router ancak örnek vermek gerekirse gibirnetin 200 mbps fiyatı ile pelicellin 1000 mbps fiyatı neredeyse aynı. Neden bazı firmalar yüksek hız satmak istemiyor anlamadım.

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Biz istiyoruz hocam yüksek hızları açıkçası upload kullanmak için çoğu insan istiyor.


    Umarım yetkililer görüp fiyatları indirirler.

  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    numaranızı oraya asla girmeyin. Vodafone tarafından taciz edilmek istemiyor iseniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    En ucuzu dan denemeye başlayacağım. Olayın teknik altyapısıyla ilgili bir kaç kişi netspeed i tavsiye ediyordu Ankara da hatırlamıyorum detayını. Görürsem tekrar buraya paylaşırım. Ankara için sağlam altyapıya tavsiye ISS olarak da konu açılabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.