Şimdi Ara

iOS 15 yüklü iPhone ve iPad’ler için ilk jailbreak aracı “Cheyote” hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 15 yüklü iPhone ve iPad’ler için ilk jailbreak aracı “Cheyote” hazır



    iOS 13 güncellemesi yayınlandığında bir grup hacker, A11 Bionic’e kadar tüm A serisi çipli iPhone ve iPad’lerde kalıcı jailbreak’i etkinleştiren "yamalanamayan" bir güvenlik açığı bulmuştu. 2021’de başka bir jailbreak aracı, iPhone 12 gibi iOS 14 çalıştıran daha yeni cihazlar için destek getirdi. Şimdi, iOS 15 uyumlu ilk iPhone jailbreak aracına yaklaşıyoruz gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.iOS 16 beta tüm kullanıcılar için indirilmeye açıldı



    iOS 15 jailbreak aracı



    Odyssey ekibinin arkasındaki geliştiricilerden biri, bir sosyal ağ platformunda araçla iyi ilerleme kaydedildiğini ve yakın gelecekte herkesin kullanımına sunulacağını doğruladı. Ne yazık ki Cheyote jaibreak aracı, Kasım 2021’de sunulan iOS 15.0’dan iOS 15.1.1’e kadar olan sürümlerle çalıştığından bazı sınırlamalara sahip.






    Ekip, iOS 15.4.1’e kadar olan sürümler için desteği genişletmek adına çalıştıklarını ancak bunun biraz zaman alacağını söylüyor. Bunun nedeni, Apple’ın jailbreak işlemini işletim sisteminin son sürümleriyle çalışmasını zorlaştırmak için iOS’ta dahili değişiklikler yapması.



    iPhone 13 serisi için ilk jailbreak



    Cheyote kullanıma sunulduğunda, iPhone 13 serisi ve iPad Mini 6 cihazlar için iOS 15 üzerinde çalışan ilk jailbreak aracı olacak. Öte yandan hacker’lar Apple cihazları için jailbreak araçları oluşturmakta zorlanıyor. Bu araçların piyasaya sürülmesi uzun sürüyor ve iOS’in en son sürümleriyle çalışmıyorlar. Bu, iPhone ve iPad’inizi en son sürüme güncelleme alışkanlığınız varsa jailbreak yapamayacağınız anlamına geliyor.



    iOS 16 final sürümü Eylül ayında yayınlanacak. iOS 15 için jailbreak aracının çıkacak olması daha az heyecan verici hale geliyor.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2022/07/18/first-jailbreak-iphone-ipad-ios-15-soon/







  • Güvenlik sorunlarının sıklıkla yaşandığı bir ortamda iOS jailbreak kurda kuzuyu teslim etmektir
  • Ne gerek var anlamıyorum ha korsan için belki ama 2 3 özellik için değmez eskiden bende yapmıştım ozamanlar iyiydi eksik olan tüm özellikler tamamlanıyordu ama artık bence gereksiz
  • Eğer jailbreak yaparsanız direkt olarak yamyamların arasına düşmüş oluyorsunuz.Hatta jailbreak yaparken bile çok ciddi tehlike altındasınız.

    Jailbreak mi asla !
  • gerek var mı ya ?
  • Jailbreak olayı bir alışkanlıktır.Kullanıldıktan sonra vazgeçemeyecek seviyelere kadar gidiyor.
  • iOS 99 gelecek hala iOS 15 jailbreak bekliyoruz :)))
  • Car play da Youtube veya netflix gibi video platformlarını izleyebilmek için jailbreak maalesef gerekli….
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.